Aug 15, 2010

Ramadhan

Assalamualaikum.   Pada petang ni, just nak wish sikit untuk ramadhan tahun 2010.  Rasanya, belum terlambat nak ucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan.  Kiranya, masuk ni dah 20 tahun saya hidup dalam bulan Ramadhan.  Syukur. Sah 5 hari kita menyambut Ramadhan.

Lama gila tak buka blog, sebab sangat busy after 2 OGOS 2010.  Banyak benda nak cerita lah,  4 Ogos dan First Puasa, tapi bukan sekarang, sebab kepala baru kebah dari Migrain.  Hehehe.  Bangun pagi je sakit gila kepala.  Ni semua sebab busy gila lah ni.  Sebab tu ayat sekarang rasa macam tak bermaya. 

Tiada manusia yang SEMPURNA dalam dunia ni, so , untuk SEMPURNA kan kerja, kita kena usaha jugak walaupun berada dalam kesulitan. Bad mood?? Sakit?? bukan jadi penghalang nak MAJU KE HADAPAN!! Syukur Alhamdulillah.. AKhirnya SEMPURNA sudah sedia di bentuk... Alhamdulillah sekali lagi.  Awak faham tak? tak faham.  So benda ni diam-diam sahajalah.  ^.^ 

Tak de benda yang boleh ubah diri kita, melainkan diri kita sendiri.  Segala masalah yang berlaku dalam bulan Ramadhan ni, jadi kan ikhtibar untuk kita terus kuat.  Ho yehhhhh....
Akhir kata untuk petang ini, Selamat berbuka lagi 3 jam.  ^.^  Wassalam...



4 komens:

-telordibasuh- said...

selamat hari raye bool hehhe

Botak said...

apekah ini?
btw, selamat menyambut bulan ramadhan...

Jojoe said...

wa kate semagat bagi jo.... tq

Nurulbadiah Lai said...

salam ramadhan dear...semoga segala urusan dipermudahkan..:)