Sep 26, 2010

Kenapa Girls Suka Pink

Hai, selamat pagi.  Baru pagi ke?  Ingatkan dah tengah hari.  Lama sangat masa berlalu, mungkin patut saya buat benda ini sebelum buat itu.  So apa kata saya buat ini dan buat itu pada hari ini, supaya esok saya tidak akan fikir untuk membuat ini.  Minta maaf sebab merepek.  Sangat bosan bila Ahad tak boleh nak keluar rumah.  mak tak bagi.  Saya anak gadis kecil yang sangat di pantau hebat oleh ibu bapa di rumah T____T


Saya jeles dengan kawan-kawan sebab diorang dah dapat tengok Magika.  Diorang kata best.  Habis tu saya nak pergi tengok dengan siapa??  Sedihnyaaa.  Ada rasa tak?  Tapi apasal ada Mawi?  Tak suka la Mawi sebab muka dia macam orang yang sangat berlagak.  Haha tak baik betul ain ni.  Tapi kalau awak pernah tengok cerita Jiwa Kacau, Mawi yang jadi penerbit  ke penulis entahlah , memang best gila.  Kalau tengok sorang-sorang Magika pun best jugak kot, sebab boleh dapat tengok sekali jejaka single yang kacak.  Hik hik hik.  


Berbalik pada tajuk, kenapa girls suka pink?  Mengapa?

Ai: Saya memang sejak kecil lagi berminat dengan pink.
Bi: Saya ikut kawan saya minat pink.
Ci: Saya minat pink sebab dia comel.
Di: Saya minat pink sebab masa mak saya mengandungkan saya, dia suka tengok Paris Hilton.

1. Apa kaitan pink dengan perempuan?  Ada ke?  Mestilah ada.  Bak kata orang, orang yang minat pink ni nafsu dia kuat, betul ke?  Ada kebenarannya sebenarnya.  Of course, perempuankan ada 9 nafsu, nafsu kuat.  Betul tak? 

2. Pink sangat lembut, sangat sejuk apabila di pandang.  Bila tengok je kaler pink, teringin nak letak dekat dinding bilik.  Teringin nak letak dekat kereta, laptop dan segala bagai benda.

3. Pink ni menunjukkan simbol seorang perempuan.  Ada juga yang tidak berapa suka kaler pink, tapi awak kena tau jugak, banyak-banyak barang perempuan, mesti wajib lumrah ada kaler pink, walaupun senoktah sekali pun.  Percayalaaaaah!

4. Pink ni memang nampak comel, manis kepada si pemakai.  Sebab tu ramai orang suka kaler pink, bila pakai je, terserlah lah kecantikan anda.  Kepada yang tidak sesuwai please dont. 


ada lagi mengapa perempuan suka dan selalu di kaitkan dengan kaler pink.  Sampai sini je lah, nak sambung buat assignment Mathematic terbaru.  Lecturer ku tu handsome, tapi garang dia bukan main. 

17 komens:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sebab pink kaler lembut n most of the girls expecially kanak2 akan suka kaler pink:)) but not me la, i don't really fanatic to pink colour;DD

-telordibasuh- said...

hehe..sy xsuke pink sy suke telor hahhaa..

waveX said...

mengapa blog aku warna pink....
Oh tidak..

Kamil ace[tm] said...

saya suke oren..haha

NuR 'aQiLaH said...

bukan peminat pink..kot? haha ;p

ak1uno said...

xnk tgk magika sorang2 tau....T_____T

sy xske warne pink tp sy suke tgk warne pink...heheheh..

aliesha kirana said...

pink mmg my feveret!! heeheh.. dh tgk Magika, tp xde la rase best sgt.. hhohoho... ok laa.....

Cikseri (^_^) said...

sye ske pink...
hidup Pink !!
ahaks

mieraSASSY said...

pink cute ! macam tuan blog ni . HAHA .

areev19 said...

pink = girl
blue = boy

blue is the colour! hehehe :P

Anonymous said...

hey your blog design is very nice, neat and fresh and with updated content, make people feel peace and I always enjoy browsing your site.

- Murk

Sophie Al-yahya said...

cerita magika mmg best sgt!!! nak tgk lagi!!

Botak said...

nak pakai seluar kaler pink r camni.,
baru nampak manis² ayu..
hahahahaha.. :P

senorita_alynne said...

ain! sis pon suke PINK :)

Anna Boleyn said...

salam..

thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

pendek kata..perempuan dan pink memang tak dapat dipisahkan.. :)
tp sememangnya pink itu CANTIK.

p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


Rahsia Kekal Langsing! You Must Read This!

eiyda said...

sy pn suka pink...cntk blog awk...hehe...sy dh add as ur follower,klau ada ms add sbg follower n ads jgk ek...thnks

cik ainisha said...

yeah... pink comell