Nov 19, 2010

Ini doktor palsu

Hai, ini entry banyak gambar.  Saya dah ketagih membaca dan terus membaca Fan Page di Facebook Kami Tak Suka Dr. Rozmey yang angkuh.  Macam-macam ada kat sana ya.  haishh

Apa macam? handsome tak orang atas ni? Klon yang tak berapa nak iras.  haishhh.


Kah kah kah



Okey , bawah ni pulak rasa-rasanya memang kembar lah. Sama je rupa dia.


So apa tunggu lagi? Pergilah tengok Dua Alam.  Korang jangan nanti menyesal tak dapat tengok pulak.  Ingat senang ke nak dapat tengok cerita publisiti mengila macam ni?  Khusyuk beb bila baca balik.  

Lepas tu jangan lupa join page ini " Semua post dia delete "  bagilah kata-kata peransang dan suggestion untuk menderma.  Confirm dia delete.  Hahahaha.

Apa-apa pun rezeki masing-masing.  If rezeki dia betul akan datang lah RM40 juta.  Semua benda kita tak boleh buat tanpa usaha.  So kita tengok usaha dia macam mana.  Majulah Dr Rozmey.  Bukan senang nak buat cerita sendiri.  Betul tak?  Orang yang mengata macam saya ni pun belum tentu boleh hasilkan cerita macam tu. 

24 komens:

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha.gila kejam komen2 tuh..
sentap owh doktor.haha

Perempuan itu Bunga, Teddy Bear dan Coklat | Alahai Perempuan I

Ayeem Jemain said...

hahaha rajadaun tu cam sial! wat acc fake semate2 nak buat ddr malu. kekeke. ;D

Mr H said...

Hahaha.. sumpah sial comment2 di atasss.. nice one...

MéuzAngelo™ XXIII said...

punca: ddr sendiri.. penuh dgn potret dia je.. thumbs up pun ade skali.. agak annoying ye adek2..

aku rse ddr ni jenis syok sendiri la.. ape yg dia buat tu ade bagusnye.. tapi tak bertempat..

ddr oh ddr.. ape yg tak kene kamu ni asyik kene bahan dgn penduduk Malaysia je.. haha

ohujan said...

ddr lawak siot

Admiral Hafiz said...

hahaha
giler kejam r
cian dr. rozmey
haha


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

AiN Z said...

puteri iqa: kalau baca kat fan page mmg diorang semua kejam termasuk la saya... hehe

ayeem: nasib baik rambut ayeem terpacak kalau tak nanti kena bahan jgk.. ahhaha

AiN Z said...

mr H : kah kah kah, kak ain semalaman tak tido sebab gelak2 asik baca komen kat sana.

muez angelo: dia mmg suka bongkak dan takbur.. kalau dia tak buat cmni tak de nye dia nak popular. dia pandai cari strategi

AiN Z said...

oo hujan: hahaha, dari sebelum ditayangkan dia dah kena bahan hari2 kesian gila

admiral: jgn kesian je, gi support dia kat page dia, gerenti komen kena delete dalam 1 saat sahaja.. haha

ubi said...

hahah..kejam2.. i loike..haha

AiN Z said...

ubi: bukan selalu jadi kejam ye dak? haha

~ PIJA ~ said...

lawak sungguh pengomen2 itu..ahhahaha

AiN Z said...

pija: mereka dilahirkan utk mnjadi pelawak antaraFB.. kih kih kih

Kagura Hime @ Syah said...

komen yg sgt kejam tp memang betul gak.....

Mr Ceym said...

isk2

HaNTwO said...

hahahah hensem gile mamat kembar xseiras dr rozmey tu....tomey cam babbun ;p

areev19 said...

hahaha..ade rupenye page fb cmnie..tak terfikir plak..

nak kesian ke nak gelak?

:D

+dieabella+ said...

hahaha..xkuase aku nak tengok muvee dia..

Fello Ariza said...

hahaha...

gmbar yg first tuh best...

diANA kiRANA said...

ain..terbaik lah..pecah perut yana baca..bukan pecah panggung tp pecah perut...lucu

Ain Zulaikha said...

kagura: hahahaha kak ain kejam tak aisyah =( ?

mr ceym: awat cemeymey?

hantwo: ish ish ish tak baik ckp gitu la. dia comel mcm cendawan baru cute...

areev: kesian boleh gelak boleh pilih2..

bella: tgk la mana tau best pada awak. sebab kita tak suka dengan dia kita tak tgk muvi dia. hahaha jom bazirkan duit jom

ariza: :)

diana: diana baru je gelak pecah perut. ain semalam sampai tak boleh tidur dibuatnya. hahahaha.

Khairy said...

mak eh...kejam gile. kalau tak suke pn..agak2 la. cian dr tu...hehe.

pasal filem tu.,..aku pn tak minat nak tgk, sbb mmg jarang tgk citer melayu...huhu

cik zaza said...

ish..buat akaun fb ntahapehape semata2 nk malukn org lain..aduh..
kesian pulak tgk dr. tu kne mcm tu..
kalo ye pun xsuke xpyh la buat org cmtu..mmg la dia obses dgn gmbr sndiri kalo bleh kt poster tu muka dia lg bsr dr tajuk tp agk2 la kalo nk ngutuk pn..huhu..
aku xtgk lg cite 2alam tu..
best ke x aku pn xtau..just xpuas hati dgn org2 yg duk malukn dr ni..

Uchi kay-f @hmad said...

gelak dan terus gelak......

*kitew gelakkan dr.tue,tapi die senyum sbb die dh cube yg terbaek,yg tukg gelak ,dpt ape ekk..emm fikir2 dn renung2lah..*


ok nk smbg gelak...bhahaha ;)