Jan 18, 2011

Ek eleh, kecoww waaa hehe

Tak tahu nak buat tajuk apa lah.  Rindu blog ni.  Rindunyooooooooooo.


Agak 1 minggu jugaklah tak update blog.  Busy sangat busy tapi facebook masih larat lagi nak buka.  Nak hilangkan bosan , kalau kat kolej , gerenti hilangkan bosan dengan makan.  Tak nak lah, saya tak nak berat badan saya naik balik.  Stop cakap pasal berat badan boleh tak?!  Yang ni status FB semalam.  ctrl C ctrl V je.  hehe.





Sebenarnya saya baru baik dari migrain ni, lepas tu datang pulak sakit tekak badan panas-panas demam ke apa ke tak tahu.  Tadi pagi test JPJ, takut gila sampai badan pun makin kepanasan.  Takot gila weyh.


Perubahan kat blog tak banyak, background tajuk je yang berubah.  Dan tak tahu apa lagi berubah.  Sayang tak jadi nak ubah background blog ,  bila tukar kaler hitam kecomelan blog tidak terserlah.  Tak sesuai dengan style header, body, main wrapper what so ever lah .  Macam black board. 


Tahun 2011 banyak perubahan lah.  serius tak tipu.  Saya sedar saya dah berubah sikit.  Perubahan emosi yang mendadak.  Perubahan bentuk muka bumi semakin indah.  Jangan fikir lain.  UiTM punya sesi akademik pun bertukar, bertukar!



54 komens:

y u y u Z u l a i k h a said...

astagaaa.. orang macam tu pun ada kaaaa

rossoneri said...

woooo ganasnya orang kat shoutbox tuh

Ayeem Jemain said...

perubahan bentuk muka bumi semakin indah?? argh tetap nak pikir lain gak! haha. yela.... indahnye gunung ganang ciptaan Tuhan. lalala

Ayeem Jemain said...

perubahan bentuk muka bumi semakin indah?? argh tetap nak pikir lain gak! haha. yela.... indahnye gunung ganang ciptaan Tuhan. lalala

Robot | Sakti said...

oh.

rilek cik ain zulaikha.
dahulukan benda yang penting.

:)

Eyra syahirah said...

hehe..cian nye dye..demam plak ke..mungkin skang musim la..cuaca tak berapa okay..huhu..kita pun tak baik batuk lg..ngn tekak yg perit+ gatal..=D

tahun baru..mmg sume nya nak berubah la..tp 1 je takot..takot berat bdn yg berubah,...haha

kembatolo™ said...

aih? marah ke ni?

ekyn ashikin said...

tensen sebab cuti 4 bulan

Rara Farah said...

bahase ape si anon tuh pakai..hehe

Fariq said...

relax2,,, ambil masa ye cik ain nak update entri,, jgn riau psl org lain..

EP4 - Khurafat Volume 2 | Detail Segmen Mari Menyambung Cerita

De Mois said...

Hoho..kalau demam & migrain kena makan apa?? Ha..salah..jawapannya..
Di sini :
Utama : Perihal ubat nyamuk

^cahaya_harapan91^ said...

salam cik ain,,cian die..sama la kite pon sibuk,,huhu.. btw..hope u chat2 selalu yer :)

MIMIE AIZA said...

bila dah start class masing2 sibuk. mimie pun jarang update dah heee

Anonymous said...

Those who bound to to the standard faiths demand that the say-so of their obedience rests on revelation, and that revelation is presupposed in the pages of books and accounts of miracles and wonders whose disposition is supernatural. But those of us who have long discarded the belief in the magical quiescent are in the attendance of revelations which are the base of faith. We too entertain our revealed religion. We have looked upon the fa‡ade of men and women that can be to us the symbols of that which is holy. We acquire heard words of venerable reason and really spoken in the vulnerable voice. In of the domain there keep meet up to us these participation which, when accepted, allow to us revelations, not of unexplainable belief, but of a regular and sure faith in the incorporeal powers that spark and dwell in the center of [a yourselves's] being.

manggosteen said...

haha..boleh lak komen camtu..

cik blink blink said...

bz nk urus event ea....
bese la...part 4....mmg bz ckit...
lepas event abis lega gler...
gud luck ea event nnti...:)

tqaAwesome said...

cian ain, kami rindu ain sebenarnya.. paham ain busy tapi rindu kan.. luahkan saje di shoutbox, tu yg termampu. hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

hehe.. sokey ain. iqa phm lah..

ala.. sekali sekala tak update lame, biar blog bersawang2 best gak :D

hamzah ian said...

hahaha... adess

lassiegewdix said...

hahaha .
yew3 paham anda sibuk .
jangan stress yek ? :)

abdul hakiim said...

besa la tu
hakim pon bz gak...
tp hati kena manyak hapi...

Aretikz said...

Pergh ~xkanlah period all the time? ahakz..

Cool, tak update tak semestinya hilang terus, hehe..

FarhanaFabulous said...

alaaa comel je pe belog ni...tetap cun !

ciknabil-a said...

alahai ciannya ain.. x psal2 ada stalker yg x puas hati plak. cam apa jew. =.="

umm tahu xpew! awl2 sem baru nie macam2 bnda kena wat. uitm plak suke ubah2 sistem. peningkan student jew. huhu.. papn take care buat ain. :)

De'din said...

jgn pening2 !
nanti pening
hehe

btw, jom join contest dedin !
kalo nak tau lagi ?
terjah lah blog dedin
hehe

Wan Gerrard said...

hehehe mereka semua peminat u, mestilah risau kenapa xupdate..busy rupenyer ok2 ^_^

shida saje said...

ain bz yer..patut lama xnmpak dia ksian ain..xpela ain update skit2 pon org akan phm ain bz..student lg kan..shida pon sama bz skit awal2 tahun ni,update en3 pon selang hari,

hehee..ain take care k..daaa~

Solihin Zubir said...

rindu btol nak tgok ain merapu...
seminggu menyepi.. huhu....

Raji berkata said...

woahhhh bestnyer ada peminat menanti entry terbaru kan? ;P

emieysandra said...

same la kite..hujung minggu je bru dpt bermesra ng blog..
moge cpt baik!

Yanie J said...

sabar jela ain,maksud org ikut perkembangan blog awak :)

-[miracle]- said...

weee~
relax ok ain. chill jep.
sian ain busy. weee~

Cikbelog said...

hee sabo ye dik ain. bila kebizian melanda, blog jatuh nombor patpuloh.huhuu

Imran nyambek said...

makan lah panadol

Kamil ace said...

lps x test jpj??haha :P

AIMAN said...

ain semakin busy, tapi jgn badan semakin berisi dah ler.. hehe..
saya pon makin busy, kuliah and lab buat rasa beban.. huh

Miss Yaty said...

memang ada yang bagi komen macam tu ke ain? ish3...ingat kita blogger ni robot ke nak kena update setiap masa samapai lupa dunia luar...sabar ye ain :)

emieysandra said...

usah biarkn ia mengganggu fikiran ain :)

Anonymous said...

terima kasih amigo! besar posting!.

ANATI SOKI said...

wuuu. ain sakit?? moga cepat sembuuh. ain.. anat mcm ketinggalan banyak je entry ain.. taktau knp. haritu anat bukak blog ain die ckp private.. knp ek? ain ada provate kan blog kejap ke ritu?

Zuratul Ain said...

Kak Ainnn!!!
Lama tak komen sini.Update lah blog selalu.saya maw baca.hehehe.

Nasuha Salleh said...

byk2 kn minom air kelapa ...
bru bdn rase coollll!
;")

Myaby said...

hehe rilek rilek.

saya pon bz keje. hehehe ^_^ v

Syafiq Rosli said...

its ok ain..kalau berkesempatan..update lah..kalau join jom
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

Amirrah Zawani said...

biasa lah dah meningkat dewasa.. emosi suka berubah2.. :D

mie said...

uihh!!
siap da peminat tggu update tu..
eheheee

hans said...

wah
rehat betul2
biar betul2 sembuh baru update blog

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

nazirulhazwan~ said...

jangan layan sampah;p

touya said...

@Ayeem Jemain

Haha memang indah sesangat

penaberkala said...

dahsat btol, tak update berderu tnya nape tak update
salute laa
apepun, utamakan yg utama
blogging jgn lupa,haha

Miss Bluepinkiey said...

kah kah kah kah...:D...suke tengok karton tu!..k.ain ni slumber creative!...i like...:D

JIJI YU said...

dah trtinggal banyak cite dah kat blog ni..takley jadi ni..ken polow up ni

... said...

as salam..
waa..kemelut yang semakin ketara..
minta dijauhkan tu..
huhu

AdiaLuze said...

Ni betol2 bz ni sampai n3 pun takde lg yg baru..Ahaksss..

PAsai SB tu agak2 ada komen yg melampau, band kan jee :)