Feb 17, 2012

Inilah sebab kenapa saya tukar boyfriend.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Hari ni kita buka buku muka surat 14 , lihat perenggan 4 line 30, ayat itu berbunyi, " TuneTalk is The Best Mobile Prepaid Deal in Town! ".   bajet pensyarah jap =.='



Sudahkah anda menjadi wife Brad Pitt ? eh eh, sudahkah anda menjadi pelanggan TuneTalk?  Apa??  Belum??? Anda perlu!  




Aiyooo amoi, jangan buat muka cenggitu.  Mari saya jawab pertanyaan awak. Actually, mengikut perkembangan TuneTalk adalah sangat best.  Hari-hari duk tercegat bawah pokok tunggu durian runtuh tak guna juga kalau tak de usaha.  Baru timbul rasa kesedaran dalam diri bahawa TuneTalk ibarat pisang goreng yang panas! panas! panas! Haaaaabaq hang! Kenapa?  Tak percaya ke?  Check this out!



Enjoy our super low flat rates of:  
16 sen per minute for call, 5sen per SMS and 5sen per MB, to any number, anywhere, all the time!  You dont't even have to register you most called numbers or remember which networks you friends are on!   Just call and talk! 



Can you see that?  This is why you need switch to TuneTalk.  Gila murah! Sangat sesuai untuk students atau  muda remaja macam saya ni .  16sen kesetiap rangkaian??? Ya Allah.. Best gila okey, awak nak call kawan-kawan awak sakit perut akibat kesunyian ke, awak  nak call kekasih awak darab 10  ke heeee~, atau nak gayut dengan jiran sebelah rumah ke atau punnnnnnnnnnnn




jangan tiru aksi ini.








NO BIG DEAL LAH! 






Bukan itu sahaja, Setiap kali korang topup korang akan dapat point/mata ganjaran.  Point tu bukan setakat point je tau.  Tapi korang boleh redeem macam-macam.  Ofkos redemption paling cool kat dunia yang tak pernah dibuat dek syarikat telecommunication lain adalah dengan memberi TICKET FLIGHTS SECARA PERCUMA!!!   gulp...


TuneTalk tak kan nak untung sorang2 je, dia baik hati nak share keuntungan mereka kat kita jugak tau.  Awak nak tahu tak?Saya tak pernah langsung naik flight seumur hidup saya.  Sedih sebab terharu TuneTalk baik sangat tau.  Tengah mengumpul point lah ni.  Ahaks. ;)











Eh ada lagi....  haaaa teruja kan kan kan ? tadaaaaaaaaaaaaaa ...







You know why I put the Gorgeous Avril Lavigne Picture here?  Ingat suka-suka je ke nak letak ni ?  Huh?  This is because she will coming at Malaysia this coming SATURDAAAAAYYYY!!!  Hoyeah hoyeah hoyeah!  Meroyan.  


Oh I am so lucky, because I am switching to TuneTalk!.  Bukan Avril Lavigne je yang akan datang, tapi ramai lagi tau.  Setiap bulan akan ada konsert gempak pak pak dari TuneTalk!  Ohsyeemmmm Oh TuneTalk may I request someone? ececececehhhh ehhh =]


Tapi memang sayang seribu kali sepuluh sayang kerana saya bukan lah anak orang berada saya cuma insan  biasa.  Jadiiiii nak tahu tak macam mana nak dapat tiket konsert ni secara murah mendadak TIBA-TIBA??  Jawapannya adalah dengan SWITCH TO TUNETALK and be a loyal customer at the same time you will not regret!  


Alamak eksaited sangat cerita pasal TuneTalk, sekarang dah tengah harilah.  Waktu lunch dah ni.  Nak cerita pasal TuneTalk sampai esok tak kan habis , banyak lagi benda best.  uihhhhhhh


Okeylah, Apa tunggu lagi?  Jom switch to TuneTalk!   TuneTalk is The Best Mobile Prepaid in Town!  Elehhhh..... No Big Deal Lah! 


47 komens:

Fyqa said...

amboiii dekat2 pon bole maen koling2 jekk..

superb !


;D

shazatul shifaa zulaikha zulkifli said...

jaoh beno belakang tu ye sampai tak boleh nak pusing :P

Alish... said...

gyla best.. wahh! sungguh terujaa :D
yg penting TICKET FLIGHT FRee tuuu :D

reenapple said...

oh... begitu kah??? Hhhhhhehehehe.. mana nak dapat??? =P

saharinasaharudin said...

wowww,ini best.tp syg sgt kat celcom la.wuwu ;(

mr.panda said...

ummmm....mcm best je...bab tukar ke tket flight tu yg sgt teruja tu...nk g obersii lain dari indonsia* ngn thailand...hik3...

Fazeerul... said...

ehee.. comeinya >.<

mr.panda said...

tp....xde freecall selama sebulan ke masa bfday???mne la tau panda dpt awek msa dkat2 ngn bfday nt..leh gayut sbulan

senses of soul said...

pakai tune talk nnt nk tpon cik ain buleh?

Nyamuk Terbang said...

jom gayut dua..ehhe

bact. said...

berapa tiuntok sogok neh
suruh tulis entri cengini?

Ain Zulaikha said...

oihhh tak de sogok menyogok lah haahhahaha

ADEEYA said...

Hoho macam best lak tunetalk ni :D

A retarded kitty said...

takpelah saya pakai bil je

kekeke

O'gosh said...

amboi..x menahan aksi suruh amekkan air tu...kedekut tengkuk betol...

Abu Huzaifah said...

hikhik... depan2 pun boleh call.. ohsem kot... kehkeh

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahaha sumpah lawak!

Amna.Qadeeja said...

pheuwww dasyat sangat nih ekekeke

tp xbiase guna rangkain lain selain dr celcom n maxis. sygnye :(

Ain Zulaikha said...

Mai tahu pasal TuneTalk pun dah ok :)

suzie rahman said...

hihi promosi tunetalk..ok lh u.tp xder mmber yg kai tunetalk. maxis je byk.:p thx sharing dear..

onie said...

nape la katun ain cecomei semua,geram onie nengoknya,hehe

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

perghh..jadi duta iklan tune talk pulak..masyukk..haha..

chairooL ruLez said...

sepuluh tahun meracun kepale otak ain sruh pkai tunetalk baru smlm tukar ek ? cesss..

aLyA_syGS said...

macam best je -.-... tapi syang celcom

teha said...

syg laa nak tukar.. hehe.. btw , dkt pon kena call ? hahaha !

shida'R said...

tunetalk..hehee...akan btukar ekekee..

Fara E's said...

untunglah even sekakang kera , main call jugak , haha

YOUsoF said...

Apsal best sangat TuneTalk ni??

Banyak saingan, banyak jugaklah benda best yang diaorang kena offer kat kita kan.. ;D


*menelefon adik di dapur ketika diri juga di dapur gara² terpengaruh aksi di atas. heheh

YOUsoF said...

*Indah tak mimpi Usop pergi rombongan malam tu? ;D

blog-tips-kurus said...

kalau dpt air-tiket tu, bagi kita yek? hihi!

caliph shuriken said...

owh, ingat tukar bf apa, hukk...

dear yayah said...

tunetalk.. ckp byk2 bayar kurang.. yeke? hehe

Ezy Chiaki said...

uishhh..
terguda ngn entry ni..
mmg best ek?
best sgt2 ek?
hihi

diana said...

tajuk kemain lagi..hehhe

Ain Zulaikha said...

tajuk gempak tak kak? haha

nabByla said...

HAHAK! cm tue pun boleh. ;P


bila free jgn lupa sggh sana. ;)

zulhilmi tempoyak said...

ingat ke awk nk tukar sy ni..

riso sy tau..

sy dah la baek.. sopan penyayang.. ;p

a little less conversation said...

hurmm..kalau cmtu, sy bg no fon sy, awk je lah call sy tiap2 masa sbb awk leh dpt pakej murah..ok tak? hahaha

LIYANA MASTURA said...

wahhh hebat gile tune talk ni!:) Nak beli lah cmni. hehe.

kaizen said...

errr kalo rmai pkai bru la tkr...

Elie Lily said...

Ha..ain sure seronok call boyfren kalau pakai tunetalk nih! boleh cakap lama2! kan? ahah

YONG JIAO XIU said...

Wow Avril tu!hehe tp huh, even dpt tiket avril pun, sy tinggal kat kelantan. huhuhuhu. maunya sehari klo nak ke sana.
hehe ni ain mesti dah dpt macam2 dr tunetalk eh?sakan buat promosi nih.hehe.
haha mmg hampeh klo air dok belakang but still contact adik mtk air.haha.
tp mmg penah buat, my mak called me yg ada kat bilik sebab mls nak menjerit panggil sy. blh?haha.

untoldhistory said...

menarik:D

Aujinz said...

selalu buat kot, call adik kat bilik sebelah.. kah kah kah

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

mcm besh je.. boleh nyusakan adik..

Terbelog said...

dari dulu pki celcom
no sy 019469843* hehe

Anonymous said...

peh...
mcm best...
tp sayang nak tgl kan no 018-23456**