Oct 17, 2013

Melancong ke Paris - Part 2

Assalamualaikum dan Selamat Menyambut Aidiladha.  Bulan ni menu daging je hari-hari.

OH Ain.... Di manakah entry "Melancong ke Paris - Part 2" ? Saya tertanya-tanya diri saya sendiri.   Part 1 was 8 Jun 2013 which is my last entry during my trip to Paris.  Eh speaking londonggg.  Dah 5 bulan kan =.='

Disebabkan saya tersangat lah boring sekarang ditempat kerja baru.  Saya rasa ini lah masanya!  Okey, tempat kedua yang saya pergi dan dianggap menarik kat sini adalah Disneyland.  Sila jamu gambar-gambar orang tak talented ni ya.




Tiket nak masuk comey tak?  kekaburan.

Harga nak masuk tempat ni

Saya tak mampu nak support diri sendiri ni.  So abang ipar saya bayarkan.  Thank you soooooo much!!! Korang tengok lah gambar kat bawah ni.











Masa jalan kedepan tempat ni rasa macam teruja je, selalu tengok dalam T.V jek







hehehe


Seronok masuk tempat ni, tapi yang tak seronok nya saya mengalami migrain/sakit kepala pulak.  Tak tahu lah kenapa setiap kali masuk taman tema mesti migrain datang lepas tu muntah-muntah.  Kat Genting pun orang semua annoying je kalau bawak saya hehehe.


T.A.M.A.T  ENTRY DI PARIS

Okey lah itu sahaja entry saya untuk bulan ni hak hak.

12 komens:

Puan Ezy said...

untunglaaaaa..
hikhik
jeles i..

Cik Cammy Lia said...

best la ad org sponsor kan?? huhu..

haip awk nape lama x update..bosan la x bace entry awk.. sila update sll ye pahni hehe

misz aisya said...

u are very lucky dear. i hope, one day i akan smpai kat negara org. :)

sya hassan said...

ain!!! bestnya!!! insyaAllah one day i will come to paris.. agagaga

blog-tips-kurus said...

dah kerja tempat baru?

tahniah! bila nak belanja? :-)

Sya_Merpati Putih 88 said...

bestnya dapat pegi disneyland..
dari kecik mmg teringin nk gie sini...

Ujang9897 said...

Bak frige magnet 1..!!!!

tenku butang said...

wahhh.. bestnyeeee

Yousof Ngadi said...

Setakat ni mampu masuk taman tema kat malaysia je hehe

Sama ada perut kenyang sangat atau lapar sangat, masuk angin tu yang pening² loya kot

ejulz said...

Ain Zulaikha.. lama x singgah sini.. apa khabar? syok la dpt g paris..


Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nabila Syifa said...

Paris.kota idaman kot..huhu nangisla i kalau dapat g