Jan 9, 2011

Saya Blogger Selangor

BPM 


Tahu mungkin saya agak ketinggalan tapi peduli apa I nak buat gak.  Tak kira.  Tarikh tutup 10 Jan 2011 tepat jam 12 malam. 


Nama di beri oleh Ayah dan Emak :  Ain Zulaikha

Status : Belum kahwin

Cara Hubungi : Sila lah ke kaunter pertanyaan FACEBOOK tidak lupa juga YAHOO

Daerah : Seri Kembangan, Selangor

Alamat Rumah : Seri Kembangan , Selangor

Yang menarik di tempat saya : Tak da apa yang menarik, cuma bandar yang berkembang pesat dan membangun.  Tak percaya cuba google.  Walaupun tempat tak banyak boleh melancong, menCoping (shopping) pun jadi lah.  Salah satu pusat membeli belah yang menarik , Mines Shopping Fair.

21 komens:

cintailmu89 said...

seri kembangan,dekat ngan mines?oo..tau2 tempat tuh..

dabuldahi said...

dah lama tak bertandang ke selangor.. haha

terang-terang menipu

Syafiq Rosli said...

saya blogger melaka..hehe

Unknown said...

seri kembangan ada tempat lumba kuda..hidup selangor!!

dak eina said...

sis blogger kelantan.. hee :P

-telOrDibAsuh- said...

haha....i blgger Sepang-Nyol

Fuz said...

Perak!

Yuyu Zulaikha said...

heheheh... blogger langkawi ade tak???

Raji and Yeen said...

kalau blogger uk bole letak sini x?
hahaha bjet jer =.="

aku pun slngor gak ;D

emieysandra said...

owh..org selangor rupenyer :D

abdul hakiim said...

ada gak upm

Ainna Jalil said...

enna blogger pahang! wink wink >.<

Unknown said...

as salam..
haha.nak join boleh ke ni?
adoi..ni guna GMT +8 KE +3?
adoi..kalau +3, boleh lagi.kalau +8.parah

x_x"

UNICHI YJ said...

Johorian...kekek :P

MIMIE AIZA said...

seri kembangan ada upm yg besar tuhh.. heee

Unknown said...

hai blogger selangor

sukaxplo said...

saya blogger pahang tapi duk shah alam keje kat KL selalu makan kat kajang

anis hamzah said...

alaa.. kite pon blogger selangorr.. dah tamat eh bende nih..sobs sobs.. :|

fara said...

ain ni student upm ke? :)

mr.panda said...

nk add fb ain la...hehhe

nabByla said...

nabila blogger perak. tp cm lambat jew nak join. baru dpt on9. :(