Feb 7, 2012

Tak perlu ada tajuk




















































































































Entry ini ikhlas dari hati dan sanubari Ain Zulaikha kepada u'ollsss.  Muahugsss!!

54 komens:

Diana Rashid said...

ain bila nak tukar baju yang labuh sikit..??heheheh

cintailmu89 said...

err ?! hehe

Nik Ahmad Shahir said...

tetap best wlaupun x de idea.

ak1 said...

hai Ain..=') nak kenal dgn T bleh?

Unknown said...

hehehe comel je sis ni.. takde idea pun boleh lukis benda ni semua.. hebakkk la sis.. meh sini doodle satu :P

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha..cute jer..ingatkan sebelah tu ehem3 ain ker..hehe

Syifaa Domo said...

Still comel :)

laraz-style said...

comelnye blog dia...

visit:
http://www.larazstyle.blogspot.com/

lalalalal said...

idea ape yang awak lukis tu.... dari x de pape yang nak di lukis...... btw, your art work are so damn cute.... hahhahahah... keep it up....

Unknown said...

comellaaa... ngee~~~

gne abobe eh?

panda putih said...

comel je. speechless :)

ADEEYA said...

Hahahaha comel je :D

Ym.Bundle said...

hahaha..takde idea pon nais jugak..

Suratman Adi said...

Singgah kejap nak ikut membaca entry terbaru blog ini

ismimaizura said...

apa2 la dik..yg pting kartun adik ni comel..muahx3 =)

Shiema Sufian said...

ain comel (:

Cik tikah said...

hahaha... ingatkan apa lah tadi. btw, rindu kak ain sgt!

senses of soul said...

T adalah seorang datuk

senses of soul said...

T adalah seorang datuk

Aini Azman said...

hahaha kira idea la ni ain =P

Liyana Zahim said...

Kekdg terlebih bnyk idea boleh jadi takde idea gak ain.. Take a long rest.. Then u will find 'em simultaneously.. :)

Unknown said...

hehe comel btl :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

huhu.. comel je dak dua org ne... culik kang bru tau:))

Unknown said...

hehe tetap comel ;)

FieyzahSuhaimi said...

tak perlu ade tajuk..ade tajuk jugak..haha
apa laa kakcik nie...hehe

Mek Onie said...

yang tuan melukis tu duk berbunga keeeee,hehe......

Cik Bambam said...

xde idea pon.. dah jadi satu entry dia.. ehhehe

Shida Radzuan said...

hehee...padan la katun tu dari tadi duk diam jer hehee...

miSs aMaL said...

haahaa.comel je dool dye..:)

miSs aMaL said...

hahah..comel je dool dia..:)

AnakPakZohar said...

first time masuk blog ni. comelll lahhhhhhh.... btw, luki gune software ape yea? ^^

APi said...

tiba masanya untuk memperkenalkan T..
hee

blog-tips-kurus said...

hai T. T ape la tuuuuuuuuu....?! ;)

Unknown said...

hehe mmg tak perlu ada tajuk. hehe.

Unknown said...

hehe mmg tak perlu ada tajuk. hehe.

YouSOF said...

Bukan T : Hehehe its ok.. Kami paham.. ;D

Fizah Ibrahim said...

Hahaha, ape ni ain, ngatkan ada pape td haha.

Motif takde idea upenya hihi =P

YattAkasah said...

hehehe..entry nie pon bole wat cik yatt trsnyum

ejulz said...

xde idea.. hehe.. tp comel.. :)

Scha Nazri said...

ahha. rindu lah blog Ain. hukhukhuk

mr.panda said...

aishhh....rsa nk picit2 je bnda hijau ngan pink tu...huhu

mr.panda said...

aisshh...rase nk picit2 je benda hijau ngan pink tu

K said...

:)

najihah sahami said...

hahaha..penat skroll. mencari apa yang diperkatakan dengan mimik muka tu. adehh

Aujinz said...

kih kih kih... art block.. kah kah kah..

E y r a a Atiqa said...

huh. penat scroll tau . hehe ;)

aliza zeke said...

xde idea rupenya..igtkan pe lah tadi..ngeh3

Ze_Mhis said...

hahahha.. gila kiut. rasa nak cubit-cubit je katun dia. dengan riben kuning tu lagi. comel! comel!

Unknown said...

Cemburu?
Sangat2

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/cemburu.html

A retarded kitty said...

takde idea pun artwork ain sentiasa comel

obat tradisional gondok said...

mengasikan sekali eahh....
menarik.......

Alish... said...

hahahaha. kak ain, alice teringat psl kt dlm keta tuu.. kak ain, nyanyi.. shhuhuhuhuhhuhuhu... hahahaaa :D

Berita Bola Johor said...

kak ain! entry ni menyakitkan hati. haha. gurau gurau! kk ain! mas rindu kk ain oh. tak rindu mas ke? LOL :)

NY said...

Comelnyaaaa kartun diaaaa! :D