Jun 22, 2010

Award 06 & 07

Award 06 telah diberikan oleh Thegadieststory .  Terima kasih ya, cantik sangat award ni.






1. Suka melukis tak?
 
Sudah tentu.

2. Bosan, bosan suka buat apa?
 
Buka Blog dan termenung.

3. Kenapa siput babi berjalan lambat?
 
sebab dia fikir dia ni siput ke b*bi  T_T [ huhu ]

4. Cute tak orang yang bagi award ni?
 
Very cute and chubby :)

5. Tag penerima award dan tag seterusnya :

http://cakpadi.blogspot.com/
http://queenmary87.blogspot.com/

Award 07 dari Ubi .  Errmmm...  Saya sangat happy!



1. Adakah anda rasa happy sekarang?
Happy!!

2. Kenapa anda rasa happy?
Sebab saya dapat 2 award hari ini.

3. Apa yang boleh membuatkan anda happy?
Apa yang diidamkan i got it!

4. Pernah anda menerima tag?
Pernah.

5. Nyatakan warna yang anda suka?
Warna apa anda suka? Sebab dia tanya warna yang anda suka. T_T

6. Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
Saya dah pernah rasanya dapat award ni dulu

4 komens:

Farid MOFASAD said...

satu tag dari saya...


anda single?



gayahahahahahahaha



>>____________<<




...
JOM IKUT TIPS GUA NAK KEJAR FOLLOWER DENGAN CEPAT

MiszMaryaNe said...

hehe,
tima kaseh bg award,
nak amik ni..=)

Azizul Luqman said...

pergh...
sekali harung tu.,
kehkehkeh...

AiN Z said...

Farid : No komen.

Mary : Sila2.. :)

azizul : hehehhe.. bukan senang nak dapat award ni..