Jun 28, 2010

Hias Restaurant City P-2


Selamat petang , tak nak buang masa sebab lepas ni saya ada kerja lain . Sebelum buat kerja saya nak post baru Update selepas Hias Restaurant City P-1 semalam . Sebelum tu nak beritahu ada blogger jantina lelaki kata buang masa je main game macam ni . Yes, tak di nafikan memang buang masa. Tapi main game lain juga buang masa kan? T__T This is my favourite jangan pertikai. Awak juga ada favourite , saya tak kan pertikaikan apa yang awak suka. 


Kita teruskan , Bagaimana saya menghias bahagian dalam ikut citarasa saya untuk jadikan tampak seperti di dalam taman yang tak taman mana pun . Hati saja yang ada taman . Hehehe.

Hiasan ini memerlukan banyak coins dan tenaga . Kalau rasa buang masa jangan lah hias. Ini suka-suka sahaja. Dan sebahagian dari hobi saya.

p/s : klik gambar kalau tak nampak


Tekan gambar penukul untuk memukul keluar kan semua item , bulatan merah tidak termasuk .


Okey sekarang pasanglah wallpaper , ikut suka awak lah nak pasang yang mana.

Di bawah adalah hasil nya . 
p/s : klik gambar kalau tak nampak




Okey , tangan dah gatal , nak jugak hias bulatan merah .


Dah Siap , boleh lah buka kedai sekarang . Assalamualaikum .

17 komens:

ida said...

aper salhnyer mengembirekan hati sendiri....
kan...

AiN Z said...

ye, betul tu :)

Uruchimaru @ kf said...

boleh mem dan berhibur ain,tapi jgn sampai melekakan iye..hee!

meriah betul restoran anda..^-^

-telordibasuh- said...

hehe..wa mmg suke berhias ni..blh jadi macam deko

M a W a D D a H said...

wahh..macam best je game ni...

AiN Z said...

uruchimaru : haha.. meriah...

telor : jadi mcm deko? eric leong ke?

mawaddah : jom main.. hehe

Azizul Luqman said...

aiyyoooo...
main ek game cenggini...

dulu maen game cafe world.,
tp dah quit.,
farmville, quit...
yg kekal mafia wars je...

hahahahaha...

AiN Z said...

hahahaha... crazy planet tak main ke? mafia wars tak faham cmne nak main dia. dah pernah try tapi K.O je..T__T

Sarah Saidin said...

pernah try main CAFE WORLD? Sbb saya main cafe world kt FB..

iqbalsyarie said...

banyak org ajak sy main game ni!tapi saya tak cuba...heheheheheeh...takut ketagih.waa
Latest post:Bagaimana mahu menyatakan sayang yg sebenarnya?

AiN Z said...

sarah saidin : tak pernah, tp pernah lah tgk kakak main.. hehehe

iqbal: hehe, mmg ketagih , tapi lama2 boring jgk.. T__T

SheY PuLL said...

Nie msT Fb nye mannan kan..:)

ak1uNo said...

deko bersame Ain..hehehe..bleh wat rancangan tv ni..

jojoe said...

yelah jo jadi tukang sapu....
memang ptt pun...

gabanMorka said...

wuyo..restoran maya

AiN Z said...

hahaha..

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site ainzulaikhas.blogspot.com
Is this possible?