Jun 30, 2010

Award 08 & 09 dan TAG 04

Award ke 08



Mintak maaf kepada yang memberi award ni.  Saya tak sempat nak post.  Saya pun ada lagi satu tag , tapi tak sempat juga nak buat.  Sorry Sorry Sorry.  I love you, tak mo monyok2 eh :)


Award ke 09 dari TELORDIBASUH

Terima kasih di atas award ini :)  Telordibasuh , dan saya tak bertunang lagi  T__T


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
1. Dia berbentuk bujur
2. Sedap di makan bersama kicap
3. Sangat pembersih sebab selalu basuh
4. Peramah walaupun mukanya tidak nampak
5. Dia pemalu orangnya, eleh eleh elehhhhh...


Jots down 10 interesting facts about yourself and your hobby
01. Saya boleh menari
02. Boleh menulis sebuah cerita
03. Boleh melukis
04. Sekarang masih belajar lagi
05. Saya tidak menarik
06. Sekarang saya tertarik
07. Saya tak tunang lagi  T__T
08. Saya suka makan ayam goreng
09. Saya suka makan nasi lemak nenek
10. Saya pendiam

Pick your most 5 deserving recepients and describe them
[   Rasa macam nak BAGI balik kat telor.. ahahahah ]

5. http://dakeina.blogspot.com/

Semua di atas sangat comel dan always dropping by my page :)  [ thanks a lot]



TAG 04 dari UNIEY 


Assalamualaikum awak-awak , dah lama rasanya tak layan TAG , mari kita layan beramai-ramai.  Kali ni dapat dari Uniey, the cutest girl.


01- Adakah anda rasa anda HOT?
Adakah anda rasa anda HOT? dia tanya anda.  Jawablah.  Hehe.

02- Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
Kalau tak nak boleh tak? Aduh, nanti tak dapat jawab soalan yang ke 03, okey saya letak jugak.  Hehe. [ Edit sikit eh ]



03- Cerita pasal gambar wallpaper tu.
Okey awak-awak semua, jangan lupa saksikan filem Pisau Belit di pawagam 32 july ni. Hehe.

04- Bila kali terakhir anda makan pizza? 
Baru je tadi. Kihkihkih.

05- Lagu terakhir yang anda dengar?
Hilangnya cintamu  T__T

06- Ape yang anda buat selain menyelesaikan tag nih?
Sambung Jahit manik , entah bila lah nak siap ni.

07- Selain nama sendiri, anda dipanggil nama ape?
Kak Cik , nama di rumah :)

08- Tag lagi 8 orang :)

09- Siapakah orang no. 1 kepada anda?
Rakan Blogger

10- Katakan sesuatu mengenai orang no. 5
Hai dak eina :)

11- No.3 ada hubungan dengan siapa?
Ada hubungan dengan Teddy Bear , hehe.

12- Bagaimana pulak dengan no. 4?
Ada hubungan yang erat dengan family tersayang.

13- Pesanan buat orang no. 6
Terima kasih sebab share the tips dekat blog otomen :)

14- Kata² cinta buat orang no. 2
Haziq , makan.. hehehe..

15- Adakah no. 7 dan no. 8 mempunyai persamaan?
Rasanya , kedua-duanya seorang jejaka tampan.

16- Berikan 5 yang anda tahu mengenai orang yang memberi tag kepada anda
  •  Seorang perempuan
  •  Berumur 16 tahun
  •  Bernama Uniey
  •  Masih belajar
  •  Love making new Friend

17- Perasaan anda semasa buat tag ini
Saya sangat berbangga ya.  Banyak betul soalan.  Hehehe.

18- Adakah anda tahu si razman tu sengal?
Sengal tu apa pulak?

19- GAY or LES?
Kalau saya kata saya GAY awak percaya? T___T

Alhamdulillah..  Terima kasih semua yang baca.

9 komens:

ak1uNo said...

hehehe..sian kne buat smua2 ni..tp awk mmg seorg yg baik hati sbb blas tag2 ni..=) cedap pizza nk ckit..!! =p

-telordibasuh- said...

hehe..ye ye xtunang lagi hehe...ala telor gurau je coz tgk pic kat Fb cam org bertunang hehehe

AiN Z said...

telor : ye ye ye.. gurau.. hehehe

AiN Z said...

akiuno : saya baik hati.. sebab hati saya mmg baik.. so baik2 lah.. baik.. heheh

SheY PuLL said...

xlh copy lor..:(

SheY PuLL said...

mekasih sgt2 TAG epul..:)

huhuh byk nye solan dia..:P)

Uniey :) said...

sys ain! Hehe. Thanx foe the award :)))

dak eina (◕‿◕) said...

thnx sbb tag eina..nnt eina buat eh ain~~ ;)

AiN Z said...

eina dan uniey : oke :)