Jul 3, 2010

UiTM: Selamat Masuk Sem Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera, selamat pagi memandangkan sekarang jam 12.22 a.m.  ,  Saya tahu , saya tahu , Brazil kalahkan.  Hehehe.  Dapat tahu dari suara adik yang sedang bersorak hampa.  Padan muka, nak tengok TV tak bagi. 

Sekarang saya dah ubah sikit wajah Blog saya dengan serba Pink, sebenarnya ingat nak buat warna hitam , tapi takut kaler tak menarik.  Dan sekarang saya mahu menyakitkan mata awak dengan keserlahan Pink lembut yang memukau.  Hehehe.  Walaupun tak lengkap lagi apa yang saya nak ubah, tapi tak pe lah, mungkin bukan rezeki pada hari ini.  Saya tengah bengang dengan tanda dotted pada setiap link yang ada, nak buat icon yang comel, tapi jadi macam tu pulak.  Sad.  Tengah tunggu pertolongan dari Kozumiro [ Budak Nakal ].  Dia kan PRO dalam hal Tutorial, so mintak tolong dia tengokkan apa yang tak betul tu.  Header juga masalah, sebab tak reti nak transparentkan huruf2.  T__T

Sorry lagi sekali sebab tak dapat balas kunjungan BLOGWALKING.  

Esok mungkin saya dah tak boleh nak buka blog ni langsung, mungkin juga boleh tapi sekejap je lah,  mungkin seminggu dua ni, blog ni akan direhatkan , sebab esok , bersamaan pada hari sabtu, saya akan preparing for new Semester :)  Barang-barang tak beli lagi, baju tak pack lagi, hati masih ada lagi dekat rumah.  Tak bersedia nak balik dan sambung belajar.  Kucing-kucing siapa nak jaga?  Okey2, saya cuba menjadi matang , mestilah adik-adik saya jaga.  :)  

Kepada mereka yang masuk UiTM, selamat masuk Semester Baru, belajar elok2.  Tak mo malas-malas, malas memang kena ada tapi jangan keterlaluan, ingat TIPS MAINTAIN POINTER . Hehehe. Tanamkan azam baru yang tak baru sangat tu, mesti dari 5 tahun lepas azam tu.  Takpe, mesti boleh buat, mesti boleh!!   Semangat gilaaaa. (-_-")

Mari lah kita tidur bersama-sama untuk menuju ke destinasi yeaa yeaaaa bye.

16 komens:

jojoe said...

bye2 gud luck for next sem....
i wish u all the best....

senorita_alynne said...

Gud Luck Sis!
Wish U Flying Colors

My Latest Entry
OH LA LA IM BACK TO BLOGGING

Wan_hazel said...

gd luck 4 new sem..pointer mesti nak yg gempak lg kan...all the bez k

-telordibasuh- said...

hehe..good luck untuk cari 7e hehehe

ciknabil-a said...

ouh mstila ingat..
dah msk sem baru.
huhu..
btw gud luck n take care! ;)

Anonymous said...

kucing meh ak jaga ek...
UiTM ak maw 4 flat k r..hehehhee
gud luckkkk


SpaRRow Ucapkan SelamaT Pergi tok Perah Otak..hehhehehehe :D

ace~ said...

same la..aku pun bz nk daftar U ni..
nway..gud luck

kazen said...

haha gud luck lah...next 2 kazen lak yg pegi...

SheY PuLL said...

dah msk U mmg susah la..nak BW...:)

affan said...

selamat masuk sem baru ain zulaikha. :)

Azam said...

oh, ditanamku lagi...jangan biarkan azam menghantui hidup anda...;-)

Uruchimaru @ kf said...

gud luck 4 u study!

AiN Z said...

jojoe : ooh, thanks

senorita allyne : thank u :)

wan hazel : thanks :)

AiN Z said...

telor : hahaha, 7e tak jumpe lagi ni..

nabila: thanks :)

anonymous : thanks

AiN Z said...

ace : thanks :)

kazen :thanks :)

shey pull : huhu, kekadang je kot..

AiN Z said...

affan : terima kaasih..

azam : hahaha...