Jun 18, 2010

Idea tiada? Sapa cakap?

Bila hati kata nak , mulut kata tak nak.  Bila mata pandang kuali , hati pandang lappy.  Hahaha.  Begitulah coretan saya.  Hehe.  Saya banyak giler idea nak tulis dalam blog ni.  Cuma masa tak mengizinkan sebab sibuk dengan dot dot dot.  Tak banyak benda yang berlaku dalam hidup saya.  Sebab waktu saya habis di rumah.  Nak keluar rumah susah.  Maklumlah anak gadis.  Gadis Sunti.  Oyyo!  ^.6

Sebab tu saya tak banyak gambar dalam blog ni.  Haha.  Nak tangkap gambar pun malu2 , separuh2.  Tutup mata tutup hidung, tutup telinga.  malu-malu.  Haha gedik gila.  Masih banyak lagi benda yang nak di ubah dekat blog ni. Nak buat banner baru, nak buat banner iklan, nak ubah background tajuk dan sebagainya.  

Walaupun sekarang kekurangan idea nak tulis.  Tapi tetap jugak nak tulis.  Awak jangan hina idea saya ni, sebab ni idea jugak.  Dont you Dont you Dont You.  Huhuhu.  ^.6



5 komens:

abg hensem said...

me first............!!!!!!!!!

adik manis said...

hehehe..klaka je luppy dgn boney tu..same2 pandang2..tggu derector nk ckp ape..heheh..

AiN Z said...

luppy? sape tu? kappa lah.. huhu..

MR. Luppy said...

alamak...luppy tu watak comic gempak yg lain..salah2..huhuh..baik2 lukis tkut cartun tu ada hak cipta plak kan?

Ikemal said...

haha. lama tak bca gempak.

idea ek. pndpt sy tak penting sngt idea yg terlampau baik, tapi cara penulisan dan tajuk yang boleh tarik readers.