Jun 15, 2010

Manusia Kejam!!

Baru lepas tengok video dekat facebook kawan, perempuan laknatullah seksa kucing dengan high heels dia. [ kau tau tak aku budak Management pakai high heels, memalukan ko ni ]  Tak tahu lah orang korea ke jepun ke ape ke, pijak perut, pijak mata, pijak kaki, masukkan highheels dia dalam mulut kucing tu.  Kejam gila.  Tak sanggup tengok sampai habis.  Ya Allah.  Kucing tu dalam 3 ke 5 bulan kot.  Ya Allah..  Inilah perempuan, memalukan aku je.  Takde hati perut.  Ya Allah.................  T__T







heyyy!!!!  memalukan kaum perempuan je lah kau ni.  
Kau elok jadi PIGGY lah..  Tak payah jadi perempuan atau erti kata lain Manusia. 
SeSiapa mendera kucing or binatang, jangan jadi manusia sebab korang  TAK LAYAK  !!!

Kalau sanggup tengok SINI
 

16 komens:

@ku d! sin!e said...

sekutu israel

Miss Izah Mohamed said...

BIARLAH DIA MMENERIMA BALASAN YG SETIMPAL

Sir Marcello said...

tepek lah video kat sini...nak tengok gak...


Jom Komen:
Budaya Orang Kita (Versi Facebook)

Aimi Dayana Bahari said...

ish manusia zaman sekarang.. *geleng2 kepala.

L3onydus said...

brlaku kat sngapore kalo xslap

Farid MOFASAD said...

budaya luar camni jangan kita ikutkan!!!!



>>_____________<<




...


ANDA RASA SETUJU??

AiN Z said...

em2.. sedih gilos..

ubi@syafiq said...

brutal gila..huh...itupun mgaku org bertamadun..shame!

Sir Marcello said...

lor baru perasan ada link tu...wokey nak pi tgk~


Jom Komen:
Budaya Orang Kita (Versi Facebook)

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

itu punye owg ptt kne pijak jugak..
damn!!..
Bodoh punye BETINA..
xlayak pggil pompuan...

AiN Z said...

tahu takpe.. ish2x

jojoe said...

gle!!!!!!
Betina mana tu ain?
harap2 kaki dia kena potong...
x kena sendiri jo yang wat....

AiN Z said...

hahha... relax jojoe.. dia tengah bersenang lenang jap lagi tengoklah apa jadi..

azwan said...

aku sumpah kaki die kudung.....jahat nyer......................

ak1uNo said...

tgk??xsanggup...hish3..baik jd binatang lg bgus ppuan tu..

dabuldahi said...

perempuan dengan laki mana lagi kejam? jawab cik ain.. jawab..