Jun 15, 2010

5 hari RM10.50 : Rezeki

Anda rajin duduk depan laptop?  Nak cuba sesuatu yang baru tak?

Web untuk berumur 15 hingga 35 tahun.

Ada blog ke, tak de blog ke mesti ada benda ni jugak.

Atlease boleh jadi duit tabung internet kita.  

Daripada kita duduk layan internet tapi tak dapat apa2?

Pernah dengar YOUTHSAYS?

Youthsays ni macam laman untuk remaja menyuarakan pendapat mereka.   Bukan tu je, dia macam FB jugak.  Cuma ni boleh collect point and earn money.  Betul .... tengok gambar bawah




MYR = RM, 5 hari je saya dah dapat RM10.50.  Dengan pertolongan rakan2 jugak dan kepada mereka yang klik secara sengaja atau tidak sengaja dan promote link kat bloggers.  Seronok juga ada benda ni sebab boleh kumpul point.  Lama-lama jadi addicted pulak dengan benda ni.   Baru-baru ni dapat jawab survey dan dapat bonus RM 0.50.  Tak nak ke?

Pay per click , 1 click RM 0.20.   Korang just promote ads kat kawan2 korang je, bila diorang klik baru korang dapat earning.  Iklan bukan 1 je.  Saya ada 5!!  So 1 hari sekurangnya atlease Rm1 lebih dapat.

After RM50 barulah korang boleh cash out.  Pastikan korang dah varified.  Kalau tak varified tak dapat lah bayarannya.

Senangkan?  Sesiapa yang berminat boleh klik SINI dan register.  Free je.


1. Daftar
2. Sahkan dekat email
3. Klik advertising dan cari commercial advertising
4. Pilih dan support!
5. Promote link yang diberi dekat bawah sekali.


    Contoh : http://malaysia.youthsays.com/ainzs/stabilo


6. Lagi beberapa hari YS anda akan verified.
7. Earn sehingga anda puas.
8. Cash Out!! RM50>

Kalau tak faham dan nak tanya apa-apa , tanyalah saya.  Sedia berkhidmat untuk anda.


Update! [ 16/06/2010  malam ]

Ini adalah yang earning terbaru.




Update! [ 16/06/2010  10:42 a.m. ]


Update ! [ 18/06/2010 ] 03:20 p.m.



Saya join untuk bayar hutang-hutang yang ada, hik hik hik.

17 komens:

kurawk said...

lmbt laa die verified..huhuh

MiszMaryaNe said...

klik sume2 YS kt ats,
nt klik cik Mary punye plak yek, tgk kt blog cik Mary..tengss

@ku d! sin!e said...

nak cube lah..
hehe

-telordibasuh- said...

sure daprt duit ke ain?

-telordibasuh- said...

sure ke dapt duit ain????

AiN Z said...

@kurawk : mmg lambat, tp tak sampai 5 hari pon ^.^

AiN Z said...

MiszMaryaNe: okey ^.^

AiN Z said...

@ku di sini : cube lah ^.6

AiN Z said...

telor di basuh : tak kisah lah tak dapat, hehe, aslkan cuba.. ^.^ kalau tak dapat , tempeleng muke YS tu gune KUKU.

Abang Long said...

Salam,
Mak ai...baru dapat baper hinggit dah ada niat nak bayar hutang2...bagus2..
Well, njoy ler dgn youthsays tuh..pakcik xlayak coz dah tue..huahuahua

Aimi Dayana said...

nak gak try tapi xde mase la nak wat mende2 ni. xame lg nak smbung study.. huhu.

Love Says it All~ said...

EXPRESS BRIDAL MAKEUP CLASS.
Price: RM450/person
Place: will update u soon (most likely Cititel Hotel)
Date: 10th & 11th July 2010. (pick one date)
Syllabus includes:
-Makeup application step by step of modern trend of bridal makeup
-3 styles of hairdo tutorial
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-many tips & tricks will be revealed during the class

**certificate of attendance will be given
**bring your friends& family along and get RM100 discount for each person you bring.
**minimum each session 8pax. maximum 10 pax
**free gift for first 5 students

HP: 016-2128740
E: eyrarizal@gmail.com
Web: http://www.eyrarizal.com/

ravishingpeacock said...

bru tau psl wbsite ni.

Jojoe said...

kalau org mcm jo ni nak wat mcm mana?

nesca said...

fuhla laju gila. ni mesti kaki paksa orang click ni hehe *gurau2*

AiN Z said...

kaki paksa? no no no.. letak je link kalau nak klik , klik lah.. tak mo sudah.. ^.^

paan said...

wah , bagus2 teruskan berblogging..