Jun 17, 2010

85.99% Complete!

Dunia Khayalan Dunia Impian, Dunia Khayalan Dunia Impian.  Wah...  Abang2 Kakak2 adik2 saya sayang awak semua.  Kalau tak kerana awak lalu lalang kat sini, saya tak kan nak lawa kan blog ni sampai 3 hari baru nak siap.  Yang ni baru je 85.99% Complete.  Masih banyak lagi yang kena ditukar.  


Yang di tukar adalah:
Chatbox dah sorokkan kat kanan tu [nampak tak?]
Chatbox dah letak smiley yang baru! 
Sidebar dah bagi kemas sikit [ sikit je  heehee]
 Buat background Tajuk Post and Tajuk Sidebar [ seronoknya tapi nak try ubah lagi]
Banner dah tukar [ Comel tak? ]
Ada Welcome Banner 

Saya sangat berterima kasih dekat Blog Almansuqie dan Budak Nakal sebab tutorial mereka sangat membuatkan saya pening kepala dan terjadilah Theme serba Miut ini.  Hik hik hik.

Nasib baik saya berminat dengan dunia IT dan kesenian ni, kalau tak memang dah kena baling dah lappy ni. 

Dan tak lupa jugak dekat Telordibasuh sebab bagi link nak buat banner.  Kalau tak banner akan coming soon selamanya.  Heehee.

Seronok rupanya edit blog ni, kita rasa puas sebab kita yang reka sendiri semua.  Tak payah pening kepala nak tukar-tukar cari theme lain dekat internet.  Huh!  Buat sakit hati je.  Siapa yang selalu tengok blog saya? angkat tangan!!  Ada perubahan tak?  Ada tak? Ada tak?
ke sama je? Hehe...

8 komens:

-telordibasuh- said...

heeh wa..ok lawa..link yg telor bagi tu bagi telor best..coz bl rase bosan je blh la tukar on d sport hehe

hazman aka species1980 said...

gambar profile tu memang cun seh...

kisahremaja said...

warna tema pink color memang serasi laaa....

@ku d! sin!e said...

cantik banner tu..
nape aku bukak x nmpk cbox nye?

Mr. B said...

hehehe...cantik la blog baru ni.....=')

AiN Z said...

mr b thanks..

aku d sini: tak nampak ke?

sape tak nampak lagi? angkat tgn..

nickind@jungle said...

nice bl0g...saye p0n tgh edit bel0g...cuma header jer l0m masukkan..l0m siap lg..yg lain2 p0n nak ubah lg cket2...hehe marilah kita edit bl0g beramai2...ekekeke

AiN Z said...

hehehe.. marilah beramai2...