Jun 20, 2010

Mari ucap Alhamdulillah


 Hai, nama saya Ain, saya suka senyum, senyum saya nampak gigi, awak suka senyum saya?
Saya pemalu sebab tu saya blushing, miaw miaw miaw 

Tujuan saya menulis Mari Ucap Alhamdulillah sebab saya dah siapkan kerja yang paling berat dalam hidup saya.  Mengalahkan assignment Management.  Tapi tak pe, membuka minda buat kerja ni.  Sangat seronok sebenarnya cuma memerlukan Idea-idea yang logik dan menarik untuk santapan penonton.  Betul tak tipu.  Saya tak merepek.  Saya sekarang cuma berserah pada Allah sahaja.  Rezeki ada tak de lain cerita.  Yang saya tahu, saya dah buat yang terbaik dan paling sungguh.  Bila saya dah buat tapi tak berjaya, saya akan cuba buat dalam blog saya pula.  If berjaya Alhamdulillah, rezeki Allah bagi.  
Saya hanya memerlukan satu sahaja lagi sokongan.  Iaitu dari adik beradik saya.  Sebab diorang tak percaya saya.  Emak sudah pun bagi sokongan, thank you mak.  Kak cik sayang mak.  Nama mak saya ada "Ain" :)

Di atas , Tajuk yang telah saya tukar daripada Cinta Sempurna kepada Sempurna.

  
Baru je buat kartun atas tu.  Bosan + tekanan.  Wah, saya sangat comel bila jadi kartun.  Siapa yang tahu muka saya, ada tak nampak macam saya tengah senyum real tak?  Hahaha.  Saya dah lupa lah link dia.  Tak pe2, awak-awak tunggu kejap ye saya pergi cari link dia.  Jap-jap ni link buat kartun tadi www.faceyourmanga.com


 Pagi tak makan, pukul 4 lebih baru makan.  Sangat struggle.  Okey lah , Assalamualaikum


Nak try edit gambar ni jadi pakai tudung tak boleh ke?  T_T

9 komens:

Azizul Luqman said...

owh.,
dah buat ye.,
oyeah2...
hohohoho... :P

ak1uNo said...

heheheh...Alhamdulillah sbb da ciAp..heheh..n InsyAllah...i hOpe u'll get what u want..chayOk chAyOoookkk....!!

Epy Ain said...

nama ain

click sini : Contest Mata Menawan :: anda dah di tag.. rajin2x join dan jadikan Epy Ain as ur referral ::

AiN Z said...

ha? contest Ain Zulaikha? hehehe Ain Zulaikha bermaksud Mata Menawan.. hhaha, layak kah saya ni? nak masukk, nak masukkk....

azizul : hehehe, kartun comel..

akiuno : thanks thanks thanks [ bunga nah ] hehe

Epy Ain said...

ala.. malu ape plak..
xcuba xtau.. :)
mater kurniaan tuhan.. ngee

layak sangat!! hehe

princeduyong said...

alhamdulillah...

AiN Z said...

epy ain: emm.. sampai 31hb julai kan? akan difikirkan.. hehehe.. kena cari gambar sesuai.. thanks..

prince duyong : Alhamdulillah.

ak1uNo said...

wahh..dgr name da tau mate awk chantek..heheh..sbb tu smua gambr ttup mate..xnk org terpikat kot..=)

AiN Z said...

ak1uno : Alhamdulillah.. tapi tak tahu nak join ke tak..