Jun 21, 2010

AWARD 05

Assalamualaikum dan hai.  Saya dapat award lagi.  Rasanya yang ke lima.  Kali ni lagi sekali Cik Mary yang bagi.  Baik hati nya.  Wahh terharu . Awak-awak jangan lupa follow dia.


 1. Apa yang bermain di fikiran you all sekarang?

Sekarang saya tengah fikir semester depan apa yang patut saya ubah untuk naikkan pointer.  Kemudian saya tengah fikir lagi, cerita saya macam mana? di terima atau di reject?  T_T 
Dan saya fikir lagi nak tulis cerita baru dalam blog.
Dan fikir lagi mana nak cari modal nak buat skirt.
Dan fikir lagi ayam goreng mak masak tadi ada lagi ke tak.  ^.6

2. Apakah nama samaran you all?

Cukuplah dengan panggilan Ain.

3. Berikan 3 orang yang you all sayang.

Keluarga saya
Keluarga saya
Keluarga saya

4. Panggilan untuk si dia.

Suami

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa.

Hadiah yang saya impikan adalah seorang suami yang mampu mendidik saya menjadi seorang wanita yang berperibadi tinggi.  Dan segala impian saya idamkan di berikan dorongan dan kekuatan, bagi semangat saya tak rapuh. [ Asyik-asyik pasal suami je saya ni kan? ]  Saya memerlukan sokongan yang tak pernah putus dari insan sebegini.  [ tunggu lah lagi beberapa tahun ]

6. Blog mana yang you all suke visit?

Tiap-tiap kali saya buka blog, saya akan tengok blog mana yang update di Dashboard saya.  Bila entry tu nampak menarik, saya terjah lah blog mereka dan tinggalkan jejak.  Tambahan, saya suka tengok blog macam Cik Mary, comel-comel.  Hahaha, ini membuatkan saya nak bagi blog saya comel jugak. Hehe. 

Bukan tu je, saya jugak buka blog semua kat dashboard.  Itupun kalau mereka update.

7. Tag kan kepada 5 blogger lain.     

saya nak tag dekat 5 orang, tapi saya rasa nanti lah , sebab saya tak tahu nak tag dekat siapa.  T_T


3 komens:

MiszMaryaNe said...

hehe, terharunye,
tima kaseh tau sbb suke blog cik Mary..XD

ubi said...

wahhh..sy xpenah dpt award...gagaga... x aci2

ak1uNo said...

xpe klau ada rezeki dapat la k..dOnt worry2..senyum lebar2...heeee.. =)