Jun 12, 2010

Good Luck Sem Depan

Tabahkan diri dan tanamkan azam yang baru.  Kepada adik2 Kak Ain dekat Kolej Teknologi Timur, Akma, Ana, Lehot, dan Yan.  Korang dah buat yang terbaik.  Sebab semester lepas adalah semester paling BLUR kan?  hehe.  Apa-apa pun sestruggle Kak Ain pun Kak Ain masih lagi dapat result yang Ish! memang tak puas hati lah sama lah macam orang kat luar sana , cuma Syukur.... sebab kita semua dah buat yang terbaik dan LULUS!!

Macam Kak Ain cakap dekat Lehot yang Kapal Terbang lagi sipi nak kena kilat, tapi Kapal terbang stay dekat situ.  Kita patut bersyukur sebab Kapal Terbang tak kena apa2 dan selamat untuk teruskan perjalanan :)

Kita tak tidur sesama malam2 minum air kopi sebab nak study, ingat tak? hahaha.  Sampai minum pearl kacip fatimah lagi tu kan.  Sampai esoknya memang tak boleh nak tidur.  Huhuhu.  

Semester depan ada lagi.  Apa-apa pun kita patut bangga sebab kita semua dah LULUS!! bukannya kena tendang pun kan.  Tapi Kak Ain faham sebab tengok pointer masing-masing jadi tak keruan dan sedih.  Lama-lama okey lah tu.  Tanamkan semangat untuk Semester baru okey.  


Jadikan lagu ini sebagai pendorong kepada kenaikan semangat untuk masa akan datang 







Tidak lupa juga kepada Budak rumah No.3 Kos lain Kak Zati , Aisyah, Nabila dan Hamira.. Good Luck dan Tahniah!!


Selamat berjaya meneruskan perjalanan dan mendarat di tempat yang selamat.  
keh keh keh.

Kak Ain NO. 3

OhHaha: Ucapkan Alhamdulillah Syukur kita kepada Allah :)

14 komens:

-telordibasuh- said...

go go chayok hahaha...

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

jojoe said...

huhuhu

Mr. B said...

hai..=')