Jun 24, 2010

Share Tutorial

Banyak lagi nak ubah sebenarnya.

1) Nak cantik kan komen.  [ someone HELP! ] Ada tutorial tak?
2) Nak bagi komen terkini jadi jarak , tak rapat macam kat bawah tu. [ someone HELP! ]
3) Nak letak menu tab kat atas sekali
4) Nak tukar background, tapi tengah cari yang sesuai.
5) Nak ubah header bagi nampak besar sikit.

Ini alamat blog tutorial yang saya rujuk untuk ubah blog ni. 

9 komens:

Azizul Luqman said...

gune comment box standard je.,
dulu pakai intensedebate, masa nak loading blog lembab.,
terus remove intensedebate....
:D

AiN Z said...

ooo.. yeke..
intense tu yang ada komen love kan?
ok2.. thank you.. :)

-telordibasuh- said...

setuju kan lokman..gune je coment pupup bisae...coz kang telebih upgrade blog jd slow...

AiN Z said...

ooo.. ok2..
tak nak dah buat kotak komen cantik T_T tak nak, tak nak T_T

anazeyy said...

hehehe... santai....

Ikemal said...

saya boleh tolongr header! hehe.

Fikri said...

dh cantik dh ni..

ak1uNo said...

tp ada je comment box yg cantik n xslow kan?

AiN Z said...

anazeyy : hehhe. santai aje..

ikemal : thank you ... :)

fikri : betul ke? alhamdulillah, tak sia2 lah usaha.. heheh

akiuno : itu tak tahu T_T , takut lambat loading.