Jul 21, 2010

Semua ni gambar tau, Hehe

Selamat malam , dah jam sekian sekian dah ni, baru lepas mandi .  Hehehe.  Actually, teruja dengan gambar di Facebook.  Banyak gila gambar yang boleh di anggap kelakar tapi tak patut di taruk pun kat situ.  Hehehe.  Layan saja.  Layan je. Layan lah. Layan Diri.


 Gambar apa ni eh?  Macam bentuk orang..  Akar ke?



Hehehe, gelak saje lah. Nombor DiGi pulak tu , malu i tau. Hehehehe


Gambar yang paling last ni, ish ish ish................................................... lelaki jangan tengok lama-lama tau, hehehehe.

Sumber: Facebook.

18 komens:

dak eina (◕‿◕) said...

gmbr last xsnggup nk tengok la syg!!

nabilah abd rahman said...

semua tutup mata tgk pic last tu...hahahaha

senorita_alynne said...

Huu~ tuh la gamba yg last sis x sggp nk tgk gak!

K. Beyazid said...

gmbar no.2 tu macam pakai b. melayu purba jer...hehehehe.

blakepaghe said...

gmbar no.1 macam ubi jadian jer...macam ngan kisah sumpahan tanggang menjadi ubi..

-telordibasuh- said...

saya ade sakit GATAR-GATAR LA hehehe

JARz said...

hahahah.. gambar last plg terbaik kan..

zairie said...

wanita 0h wanita... hehe

my recent post:
KORANG BERANI BUKAK BLOG NIE??

Jojoe said...

ehehehe, ganguan terhadap lelaki....
hehehhee, mana ain dpt ni?
n no dua tu dah try kol dah?
mana tau dpt diskaun....
heheh
gurau je....

ak1uNo said...

eeeeeeeee.....hehehe...

fiezah91 said...

haha..bahasa apakah dlm gmbr no 2 tu..haha..

Anne Boleyn said...

gambar yang 1st tu menarik perhatian den. pelik ajaib. haha

Chybee said...

suka kucing ea? hehehe...chybee tak minat sgt tp kucing tu nmpk sgt manja :)

Azhar Amrullah Hafizh said...

woah ... gambar kedua itu dahsyat :D

Dc said...

pic no 1= akar jadian kot:-?
pic no 3= aduh..tu lah gadis2 kite skrg..ermm sendiri punya bdn..pndy2 lah fikir yerr..:)

firdaus khalid.com said...

pic 1= kuasa tuhan
pic 2= doktor 70an
pic 3=no komen..

firdaus khalid.com said...

pic 1= kuasa tuhan
pic 2= doktor 70an
pic 3=no komen..

dabuldahi said...

ini ubat kaciwa sakit malawan ubat ada sabab niya..

hahaha.. gila.. gila... mana belejar behesa melayu ini.
tedak peham sepatah heramm