Jul 23, 2010

That's Why Lah, hahaha

Sebab tu lah awak jangan ajar mak awak kenal pasal You Tube ni, nanti kang tak pasal-pasal dia nak letak semua video pasal awak dalam You Tube. Hehe, malu lah . Lagi-lagi kalau dia kata pasal....


So kalau rasa nak become famous, sila-sila lah Pomomot Youtube dekat mak awak eh.  Kah kah kah

Sumber: Youthsays

12 komens:

K. Beyazid said...

owh no...very2 bahaya...hehehe

-telordibasuh- said...

bangau oh bangau hehehe

Hariz said...

Hahahahah..


New Entry Prof-Hariz
7 Azab Dilihat Penggali Kubur

Joje said...

sebenarnye kan jo x phm lah ape dia ckp....

zairie said...

hehe... dunia sudah maju.. ahaks :D

my recent post:
SPONGEBOB PUN ADA SPONGEPEDIA??

AiN Z said...

hehehe.... the best way is DONT.. hehehe tapi best lah, kelakar..

ASaDa RyutaRo said...

ya ampunn... mama.. mama.. bagus jugak mama dia ni, untuk orang lain tengok, nasihat2.. hehe =P

mak saya belum tahap ni.. adeh!

Amir Izzat said...

hahah..macam2 lah.bahaya gak nie kalau mak tau guna youtube..ahaks

hentakbelipat said...

meremang abis bulu rome

zA8dA said...

ni macam makcik petir je:P

Botak said...

pelik2 saje lah.,
hahahahaha....

agus said...

very nice info, thanks post ain zulaika and salam kenal