Nov 26, 2010

Nak buat Contest Boleh?


Haishh, penat sungguh sekarang ni,  Maklumlah dah jadi mak.   Saya sekarang ni sangat sibuk menguruskan hal anak-anak kucing.  Haha.  Agak gila di situ.  

Follower saya sudah 599.  Tak kan saya nak biarkan macam tu.  So sekarang ni saya just nak bagitahu , emm sebenarnya saya malu lah nak bagitahu, tapi saya nak bagitau jugak, yang sebenarnya...... saya nak buat satu kontest bila follower saya dah mencecah 600.  Bila dah ramai baru  lah happening.  Idea nak buat contest dah tahu dah.  Hadiah pun dah tahu.  Sila lompat-lompat sekarang.  Apa-apa pun.  Tungguuuuuuuuuuuuu.. 

Siapa setuju cabut broadband!  Haha.

update : 

Okey, follower dah cukup 600.  So kontest akan diadakan pada hari-hari yang akan muncul nanti, tak esok, lusa, tak lusa tulat.  Jadi.  Silalah selalu datang blog saya untuk dapatkan update!  Wait and see ya :)  Dont worry saya akan invite nanti.  

Bla Ding Ding!! 

36 komens:

Admiral Hafiz said...


wahhh
dh byk la follower dye!



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Zaer!! said...

di persilakan.hehe.nak rasa jugak kontes ain buat..;p

Anonymous said...

cabut broadband xle la masuk contest..hahaha..ntah pape ntah cik adik ni..sy xstuju..!! awk xle buat contest..klau peraduan xpe..hahahah...MR-ak1

.......... said...

hadiah ape? kalau tau hadiah kte follow ramai2....

Mr H said...

kak ain.. dah ckop 600 org dah.. haha

Ain Zulaikha said...

@Admiral Hafiz

tak bnyak mana pun.. thanks

Ain Zulaikha said...

@Zaer!!

wait and see ya zaer :)

Ain Zulaikha said...

@Anonymous

oit2x.. bukan sama ke? haha

Ain Zulaikha said...

@..........

akan diberitahu kelak..

Ain Zulaikha said...

@Mr H

wait and see ya Anip..

afiqah said...

hehe, tak sbr ni Ain. nak Join :) nak Join :) feewittt.

Ain Zulaikha said...

@afiqah

afiqah: wait and see ya :)

Betty Liar said...

oke. waiting...

anis syahirah said...

ok . anisyahirah nak masuk kak ain
! :D

lassiegewdix said...

lassie pun nak buat contest .
tapi tak tawu nak buat contest ape lahhhh :(

cik shabah said...

wah nak buat contest ea?nnt jemput2 cik shabah ea ea ea? ;)

masshie mastura said...

weewit dh 600 ;)
buatla dear contest, mesti rmi nk dtg lg ur blog.

kay yea said...

jemput sy nti juin ek..hee~~

tomatokering :) said...

wah~ syoknye..hehe! ;)

Ain Zulaikha said...

opkos mesti jemput semua :)

hamzah ian said...

tahniah2.. dah 600..

apik pehe said...

hehe..apik xnk kontest...apik nk adiah terus

Adam said...

hadiah kena kasi gempak! tau

Ghost Hunter said...

hadiah jadi pakwe kak ain ek? hahahahaha

Puteri Iqa Izyan said...

hadiah DSLR yep.
hik3..

Khairy said...

peh..6oo tu beb. Dah boleh buat fan club tu...hehe ala..bgtau la hadiah dia apa...suspen ni..hoho

mie said...

fuyooo!!!
makin ramai peminat la blog ni nanti..

ciknabil-a said...

cam best! hehe.. x sabar nak tggu contest pew la...

Anonymous said...

knp wak xltk gmbr wak pnuh2? knp wak cam nk selindung jek? wak xcntik ek?

Dee Zahari said...

dee pasti join! erkkk
haha

DaHLia said...

selamat buat contest!! :D

megat mahathir said...

nak offer sponsor hadiah.. tiket movie free 1 :)

ProfHariz said...

Harap2 contestnya x berat2 :P hehehe :)

http://profhariz.com

Anna Boleyn said...

wah..nak wat contest. best best. :)

Book Lovers Cafe said...

harap2 ade hadiah utk 600 orang..hehe

bukan photographer said...

y ke 647
haha