Nov 10, 2010

Saya Gangster

Welcome back to Blog untuk diri sendiri.

Bayangkan sekarang ni, saya ada dalam bilik awak.  Bayangkan tau.  Bayangkan!!  Saya berkeras ni.  Saya gangster ni.  Then, saya membebel depan awak, membebel sambil awak buat muka pelik dan buat-buatlah dah kenal saya lama.  Lepas tu baca bawah ni.


Awak nak tahu tak? saya nak menangis lah.  Dekat nak cuti semester.  Haha.  Padahal Yes! Yes! nak balik rumah, dapat duk lepak dengan mak, kacau mak time mak tengah menjahit, makan mak masak, minum air milo mak buat, dapat join adik bergaduh, Yes! Yes!  Seronok!

Paling tak best bila 10 Disember result UiTM dah keluar dah.  Kenapa dia bagitahu awal-awal? Tak sayang mulut ke?  Tak sayang diri sendiri ke?  Tak takut ke Ain yang agak gangster ni angkat tangan lambai-lambai?  Hahaha.

Nasib baik lah duduk rumah sewa, tak payah nak angkat barang kehulur kehilir.  Bawa baju, kipas dengan laptop, printer dah cukup dah.  Paling penting bawa diri sendiri.  

Puyoooo, saya tak sabar nak masuk Semester 4, lepas tu Semester 5, lepas tu praktikal, lepas tu lepas tu lepas tu nak pergi cari bakal suami sehidup semati.  

Sekarang saya tengah senyum tersengih depan awak.  Dapat bayangkan?  Sekarang ni awak tengah menyampah gila dengan saya dan terpulanglah nak cubit ke, nak lempang ke, nak smack down ke suka hati.

Lagi, hari tu ada tulis status dekat FB, konon gangster.  Tak puas hati!! Tak nak baca sudah.  Hehe.



takut tak, takut tak?
Bosan punya pasal, apa-apa pun boleh buat.
hehehe, facebook deactivated dah active balik.  Rindu FB.  Muahugs!

Welcome back to FB untuk diri sendiri.

13 komens:

Puteri Iqa Izyan said...

grrr...

Affat :) said...

Heshh buad suspend jea ;p

NuR 'aQiLaH said...

adehhh tatotttttttt ;p

dak eina said...

ingatkan betul3 le tadi...fuhhh!

AiN Z said...

hahaha, korang pun kena tipu ye... tak pe2x.. saya masih lagi waras menjadi perempuan melayu terlembut. haha

megat mahathir said...

welcome back :)

AiN Z said...

thanks megat..

ubi said...

haha...baik punya lakonan!

AiN Z said...

ubi, haha.. ini lakonan tidak disengajakan sebenarnya.. hahaha

@ku d! sin!e said...

hehe..

bukan photographer said...

mmg ganas lakonan ni...
tapi rase nak gelak plak bace dialog lakonan 2..haha

abdul hakiim said...

gangstar ni xcukup ganas la. hihhihi

dabuldahi said...

oi!! ni gengster mana ni?? hahaha...