Dec 6, 2010

Aku hampir jadi gila

Oh no no no...  Saya tamo-tamo jadi gila .  Saya mau jadi orang berguna.  Contohnya macam INI .  




Semalam sebelum blogwalking buka facebook kejap.  Buka facebook dan log in letak password dan damn!  Internet lembab.  Dalam beberapa saat je internet pulih sedia kala mungkin dia dengar saya maki hamun gila-gila macam orang psycho.  Bila buka balik tetibe nampak friend list status update, wah sangat sibuk ya cakap nak jadi spongebob la, patrick lah.  Hahaha.

Then tak de notification pun dekat facebook.  So bila dah bosan, buka lah blog.  Bila buka blog,  macam biasa saya tengok orang yang komen saya, saya pun pergi balik kat blog dia orang tu.  Dan akhir sekali pergi ke blog kawan saya, aik, ada spongebob.   Time tu tak pelik lagi.  Time tu masih ada tahap waras lagi.  Tak gila macam lepas ni.  So dekat dashboard tengok ada orang post baru.  Then tengok ada lagi orang post pasal spongebob.  So beranikan diri tanya kenapa ramai sangat orang post pasal spongebob ni.  haishh.

Lepas tu tengok facebook balik, saya kuatkan diri tanya semua orang sebab time tu keberanian saya sangat membanggakan diri ngiahahhahahaha. 

Owh rupa-rupanya sebab tu lah orang sibuk duk tukar gambar kan.  Hahahaha hahahahhha hahahahaha.  Terkelu terkedu kejap.  Tarik nafas.  Hembus tarik nafas hembus.  Itu pun ada orang baik hati yang bagitahu, kalau dia orang tak bagitahu mesti saya dah gila dah sekarang.  Agak-agak jadi macam yang 50 sen! yang 50 sen!  Lepas tu dia orang suruh saya " shhhh jangan bagitahu sesiapa "  kali ni saya malas nak bertanda tanya.  Tiada lagi.  Tapi... kenapa kena berahsia?  huhuhuhuhu.





hik hik hik , ini bukan kerja saya, hahaha

31 komens:

Aimi Bahari said...

kitorg mesti berahsia sbb its a girl's thing dn xleh bgtau boys.. saje je nak bg boys konfius ngan girl's code ni. =D

twinkle twinkle said...

mule2 mira pon xfhm psl spongebob n patrik tu,,then kawan bagitahu,,baru tahu sbb ape,,ahaha

Kamil ace[tm] said...

agk aa, ak pn x paam,
apehal korang sume nk jd spongebob..haha

missy hucena said...

tolong....still x paam lg... =(((

anassuhada said...

ain.. ape ape. saya tak tau pon.. weehoo.

Ain Zulaikha said...

aimi : ahhahha dah tau rahsia dah...

twinkle2 : shhh dont tell others.. haha

kamil : ngihahahha rahsiaaaaa

missy : hehhee kena ada akaun fb add sy sy beritahu nanti..

anas: hahaha rasakan macam saya, sakit hati nak tahu.. hehe

nuyuEna said...

dah ade blogger laki tahu pasal ni..dan dah buat entry...
so,no more secret!..aish~kantoi je..haha

PiKOk said...

tak paham la..:P

Fariq said...

walopon kwn laki,,
tapi kwn tau gak bnde ni,,,
sape nak tau blnje nasi paprik,, haha

asmaroro said...

eeeeeeeee comelnye spongebob tuu!

Kamil ace[tm] said...

haha, bajet rahsie sgt, dh tau pun, spongebob=single rite??? :P

Zana :) said...

tak paham lahh .. ekeke ..

Asrol Mania said...

aku lak yang bertanda tanya skg... Kang aku lak jd giler.. hahahaha....

x paham ape citer nih... 2 3 kali baca..


Terbaru dari Asrol Mania:

~ Kecik-kecik Da Otak Bisnes | Anak Sape Ni?

~ Fogging / Semburan Aedes Tak Kena Pada Waktu | Apa Kata Anda?

~ 12 Kesilapan Kita Berblogging

Jangan lupa follow..

Muhammad Farid said...

sepanbob ialah ikon remaja masa kini huahuahua... jgn jd gila nanti kena masuk tanjong rambutan haha

Ain Zulaikha said...

hahahaha, dah2 semua orang kat sini ikut jadi gila macam saya okey ? hahahhahaa hahhahaha

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

gmbr last tu mcm mia sara jer...yg dlm citer epilog syurga cinta tu..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Aimi Bahari said...

kak ain, smalam ade girl's code yg baru punye. versi gula2. haha

hello. saya suka makan LOLLIPOP, awk suka POP ROCK ke BUBBLEGUM? =D

kay yea said...

err..x paham kowt..hahahaha~~

twinkle'lilis said...

yg ptg gambauu budak kecik tu cumill nak mati.arghhh!geram nengok;')

fArAh!! said...

farah pun x phm!!hahaha

HZQH said...

lawak kan bende ni, boleh buat lagi,dalam satu hari semua bagi respon yang baik.hampir semua tukar status.gempak lahh !

Zulfahmi Abidin said...

hahaha.aku dah tahu dah rahsia nie sebelum org tawu.^_^ member aku yg ckp.ceritenyer mcm nie.

kalau anda single tulis stats wall anda di facebook Spongebob. kalau anda berpunya tulis Patrick kalau in open relationship tulis Squidward.^_^

itu jer sebenarnyer.then dye kate.jgn bagi tahu lelaki. sebab dye nk peningkan lelaki jer sebenarnyer.^_^

Terkini: Sory! Bukan Salah Aku | Terlebeh 20 Minit Je | Perempuan Dan Nasi

AiNiey Bariyyah said...

ape ni, tak faham da..

Amna.Qadeeja said...

hahaha da taw rhsia 2 terkena jgk.. sy pn antara yg sengal wt status kat fb sal spongebob ngahaha

p/s: motif perlu rhsia?

Anonymous said...

da tau da..sb tu sy tukar gmbar prince charming..heheh..

Ain Zulaikha said...

blade : ohhh yeke? welcome to my blog :)

aimi : lohhhh ada lagi ke? okey2 saya suka makan lolipop vanilla jugak :)

kay yea : lelaki tak yah faham okey?

lilis : gambar ada dua, yang mana satu comel ya?

farah : buat2 faham je lah...

hzqh : gempak sampai boleh jadi gila? huhu tak sanggup..

zulfahmi : owh, bagus lah kalau dah tau okey? hik hik

ainiey : hahahhahahahhaha

amna : kita sama-sama sengal ya.. hehe

soffea said...

haha. kelakar kan. saya pon baru je tau arini through nas's letter.. hehe.

HZQH said...

ain : jangan jadi gila. kita just have fun je :DDD

Solihin Zubir said...

argghhh.. tekanan! x paham!
agak2 ada katil kosong lg x kat tnjg rambutan? huhu..

abg said...

watpe tu?

Zana :) said...

ohh okay , bru smlm thu .. wakaka :D