Dec 23, 2010

Aku nak ni, nak ni, eh ni lah

Best gila tengok cerita dongeng dekat astro Ria ni.  Geram rasa nak cakaq dinding je.


Saya tengok ramai yang buat wishlish sheessss banyak betul lah wish dia orang ni, Demand betul.  Saya pun nak demand jugak hari ni, semua orang senyum-senyum okey.  Bukan senang nak tengok saya demanding.  Nak tengok apa yang saya nak tahun depan.  Tak banyak mana pun.  *kenyit mata sikit goda sesiapa nak bagi saya ni.



Ini adalah pen tablet, saya tak tahu apa nama tapi saya bagi nama dekat dia pen tablet.  Kalau ada benda ni boleh lah saya melukis dengan senang insyaAllah tahun depan, untuk pengetahuan awak semua lukisan buruk dan cincai boncai lencai ni saya lukis guna pen kegemaran saya, saya scan dan warnakan dengan paint.  Maaflah kalau tak kemas. Lukis secara laju-laju konon power.  grrr




 
Ini bukan jam dinding.  Kononnya nak tunjuk kat tangan dia tu dia pakai jam.  So untuk kemudahan mata yang rabun macam saya ni, perlulah saya beri sokongan gambaran tambahan.  o.0  Saya tak de jam, so tahun depan saya nak beli jam tangan.  Sebenarnya saya tak selesa ada benda dekat lengan.  Rimas gila dowh.




Haaa nampak posing-posing ni tentulah kamera, saya nak posing monchong-monchong biebier hahaha gurau je, saya tak kan buat macam tu okey, habis hilang keayuan daku bluekkkk sendiri termuntah.  Saya nak beli Canon 500d kamera ini tahun depan insyaAllah. 


eh, kalau zoom zoom kamera nanti mesti boleh nampak parut kan? power nyaaaa.



Next, okey kali ini betul-betul demanding banyak gila.

Bukan saya nak anak okey tapi Saya nak anak buah tahun depan!!!  Dah lama tak pegang baby.  aaaalolololoooo comelnya.




Ini bukan sistem piramid.  Tapi ni saya nak kawan ramai tahun depan.  Sekarang saya dah ada kawan yang sangat ramai.  Mereka adalahhhhh semua bloggers lah kawan saya.  Ain Zulaikha saaaaaaaaaayangggg semua.





UPDATE!

Lupa lak lagi satu wish list I. hahaha 





afgantang the hemsem boy




Haishhhh demand! demand! demand! 

89 komens:

nazirulhazwan~ said...

adik kebetolan nak baby??
p la kawen cepat, pastu dptkan baby byk2.hehe:P

alienelliz said...

hahaha saya nak ian zulaikha..ahaha gurau je cik ain...

point yg last tu best, kawan2 blogger semua fun!!!! happening!!! hehe

Zetchi Henry said...

wah banyaknyer
impian awak untuk tahun hadapan!

moga segala
yang dihajati tercapai
okay!
berusahalah ke arah itu!
sebagai teman saya mendoakan tau!

Cikbelog said...

ingtkan ain nak adik lagi.hehehe ;p

syufaa said...

heee..demand skali skala takpe! :DD

tqaAwesome said...

haha klaka la ain,
erm baru tau wujud nye pen tablet tu.
kira leh lukis direct la dlm komp?
tak mahal ke?

DSLR tu bape lakk?
ceh byk plak tanye

-telordibasuh- said...

suh la bool beranak hahaha

Ummi Iman said...

comeynye N3 ni... =)

kita akan berkawan sampai bila² =)
akak cayang kamu jua.. ;)

MIMIE AIZA said...

ahaha.. awak cute la :)

Hariz said...

Semoga dapat baby! Ehh anak buah.. Hariz ada juga misi tahun depan nak DSLR!!!!!!!!

http://profhariz.com

Myaby said...

aish

aku pon x suka pakai jam. tp berangan nak beli jam lagi.

padehal kat lemari de jam OCD pow boypren suh beli ratus2 pastu xnk pakai. hahahahaha

F E Y A A said...

haa comel lah entry niy :]

Yanie J said...

wh byk tol Ain nk ye..
bf baru tanak?kuikui :P

farra ya said...

hahaha.. lukisan yg kiut sgt.. tp bab2x demand 2 xleh komen la.. farah pown sme gak.. =b

Hanisah Safian said...

comelnye katon tuuuuuu. :P

NURUL said...

i phone my dream. hehe

NURUL said...

i phone my dream. hehe

Zana :) said...

hohohoh , cantiknya lukisan xP

~hAKim ZaiLAn~ said...

o00wh..scan rupanya..huhu.
hahah,adoi,lawak ler..
sistem piramid lak..hhaha

nub said...

ooh jam tangan tu..

ingat aiskrim.hahak

Njla Azman said...

kak ain ! ni wish list 2011 eh ?
HAHA. cayalah.

azam baru~ azam baru~

cik.shabah said...

haha !bab jam tangan tu tak bole blah.gedabak betol la cik ain dear ;p

syeRAWRR bieber said...

semoga berjaya!

y-A-n-A said...

menarik... menarik.. hehehe

rossoneri said...

heheheh xdo lah demand mana.. semoga tercapai..amin

sharaBUNGA said...

kah kah kah kah
wishlist kite same la :)
sweet je tang baby n cam tuh

sharaBUNGA said...

kah kah kah kah
wishlist kite same la :)
sweet je tang baby n cam tuh

y-A-n-A said...

hyep! saya tag awak.. mai sini yer..

http://naitpor.blogspot.com/2010/12/url-contest.html

nUmara... said...

wah wah!! pen tablet tu saye suke! nti share ng saye boleh? ekeke.. :p
wish ur wishes come true!!!
btw, lukisan cincai boncai ittew tetap cute!
senyum s0km0!

Zuratul Ain said...

saya pun nak DSLR!Tak ada orang nak bagi free ke.hehe

Rara Nasiha said...

wahh, yang last tu memang betul-betul demand tu. hehe :)

twinkle twinkle said...

HOHO best jugak ade pen tu bole lukis ;D

nursayidatina said...

hahaha. banyak nyer demand die. sukesuki afgan !! =]

Wan Gerrard said...

hehehe cantik lukisan2..good luck dapat =P

azi nur said...

hahaa....2 je yg mampu... =)

ecah said...

hamboi2 angan2..
best plak eh wat wishlist mcm ni..azam tahun baru lah katekan..wait for my entry kayh..nway ape yg ain idamkan same jerk cam ecah.?ehhehe..

Aktiviti 21st and 22nd of Disember 2010 Bersama Ujang Si Anak Monyet

She's retarded said...

banyaknya wishlist.
sy mau amik lesen!

DiaUmaiNiNaz said...

moga tercapai sumer tuh...yg penting tambah ramai kawan..best!

tqaAwesome said...

haiiihhh afgan tqa punye!!!
haha

iniialahaku said...

ops...afgan,2 xleh blah pnya wishlist..haha..hope sumanya dpat k..

MIMIE AIZA said...

ahahaha.. baru perasan ada afgan.. hahaha...

ain nak FB awk buleh ?
:p

AIMAN said...

wahhhh kartun2 lagi :)

Enna Banana said...

awww sayang, u so demanding, and me as well ahaha, pompuan kan, so x heran lah kalau nak itu nak ini, comel! >.<

sya hassan said...

cik gebu pon nak kamera gak.. tapi nk yg nikon d3000..wahaha..

p/s : cik gebu pon syg ain gak..hua3..

Dark Chocolate said...

ahaa. hape ni ??azam tau baru kah ?tak maca pon.huuhuhu.sebb kalo azam, yg psl anak sedare tu mcm mne.heeee :)

azizan4444 said...

x suka jgk ad bnda kt tgn ni.mmg rimas.haha.mmg bertuah klu sapa yg boleh btkan saya memakai jam tgn ni..kah3:)

Nieza Micha said...

huhu... nak beli kamera DSLR jugak tahun depan...>.<

Fariq said...

yg lain tu bley terima lagi,,
bab afgantang tu,,
kene terkontang kanting dulu untuk mendapatkannya,, hehe

Fay said...

fuh banyak wish. heee~

echah mashuri said...

hahah...eh.tuh afgan kita lahhh.;pp

btw,ecah dah undi ain kat BPM.:)
gud luck yaa..

aisya suhaimi said...

hahaha. i doakan ain dpt jumpe afgantang tahun depan. :p

faiq said...

kenal si Lat?
kalo ang asah sikit bakat, mane bole taw jd macm si Lat

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

comey nye gambar2 dia

hehehe

✿(^^,)✿

tenangsudey said...

wah.... ingtkan tadi nak kawin dah.. hehehe.. nak anak buah rupenya

Kasim Ahmad said...

smoga tercapai hajat.. InsyaAllah :)

diana said...

banyak nye..
tapi tak membebankan..
hheh

dabuldahi said...

hehehe..
tablet pc wacom...
minat melukis ea...
lukisan awak tu comei..
walopon simple..
jeles2...
kenapa afgan??? kenapa???
waaaaaaaaa




hahaa

Melati said...

InsyaAllah dapatlah apa yang diwishkan tu, tapi Afghan? heeehe camana nak dapat tu, kena usaha kuat sikit =))

ak1 said...

hehehe..saya tergelak baca ayat awak posing monching tau..hehehe..Klau la saya dato' F kan best bleh bg awak smua tu..huhuh..xpe2 InsyAllah 1Malaysia nanti..eh2 salah 1hari nanti..=')

Kamil ace said...

gile demand..haha
weyh2 kang nti blanje la stu..huhu

diana said...

banyak nye..
tapi tak membebankan..
hheh

alif said...

wah ctik pic tu...i like teruskan usaha anda

Rara Farah said...

agagaga...cumel gilak pic nk jam tuh...hahaha..gelak guling2

MiszMaryaNe said...

hehehe,
byknye wish ain ni,
semoga brjaya dpt sume yek..=)

Cik Yana said...

tak de la banyak sangat wishlist cik ain.
hee~
yang nak anak buah tak tahan tu.
Orang lain pulak kene usahakan ye.
Hehehe~

HZQH said...

wahhaha ape barang anak sedara kak ain.anak sendiri lah.hehe kahwin jemput eh.mane tau dalam mase terdekat kan ==" hehe

wunny said...

wah wah demand ni. hehe

afgan tu......
psst semoga berjaya! :D

Redzuan Kassim said...

wah...
peminat canon...
bgus nie...nnti bley tmbah pics collection dalam blog...huhuhu

haha hahah said...

tahniah....!!! sbb dapat no.1 blog pilihan malaysia...hehehe..

kembatolo™ said...

gua dah ada ramai anak buah.
hahaha.

oit! tahniah jadi topten.
baru tahu sbenanye.. haha

kembatolo™ said...

gua ganti tempat afgan boleh tak?
mudah sikit wishlist tu..
wakaka.

tahniah dapat tonten ABP.
baru tahu ekseli.. hehe

Zetchi Henry said...

anda telah di tag!
jom lihat entri terbaharu saya di
http://www.zetchixy.blogspot.com

Zetchi Henry said...

anda telah di tag!
jom lihat entri terbaharu saya di
http://www.zetchixy.blogspot.com

E.d.Y said...

amboi..banyaknya iwshlist dia..yg last u xleh blah..haha

AdiaLuze said...

Hamboi,hamboi,hamboi...Yg paling tak tahan wish yang last tu..Ada ke anak teruna orang yang diidamkannye..Hakhakhak..

ANATI SOKI said...

anat ada bear2 jadi teman tido anat!!! hehehehehehe.. bantal busuk anat mama dah bakar.. sadis..

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh..rmainye buat wishlist.
huhu..

smga dpt afgan ;))

dabuldahi said...

wit wit

Aretikz said...

Pergi kawin cepat.. tapi jangan lupa nikah dulu ya.. haha..
napa xaply canon 550d terus? nak murah yang berbaloi try nikon 3100.. cewah.. mencadang pun sendiri lum beli.. haha..

shahjiehan said...

wah..dah makin famus cik ainzu sekarang ea..ptut la jarang jenguk SJ..hukhuk :(

SJ nk ucapkan tahniah kerana berjaya~ good luck

n i k l i s a said...

aww. afgan sgt comel.
nak die jugak.. ahhaha

sudirman said...

.jom lawat2 blog saya utk tambah kenalan..
http://sudirman1809.blogspot.com

HaNTwO said...

friendship4 ever yek :)

merahitujambu said...

lor..kawan ramai ke yg lukisan ramai org tu.igt kan ank ramai..=p

Ujang9897 said...

nk jugak afgantang die..hehe...suka dslr

Amalina Jo said...

comel je entry pasal wishlist ni :)
malin ada gak nk tulis , tp xtulis pun smpai sekarang hadoi -,-"

ANATI SOKI said...

anat nk smua jugak.. heheheh

bukan photographer said...

alang2 nak beli 500d bek beli 550d..xbnyak beza pon harga..huhu

Eyra said...

hehehe..nk baby jgak dr ain zulaikha.:D