Dec 14, 2010

BPM dan Anugerah

Morning semua.  Hari ni mood berubah-rubah.  Adakah bulan saya dekat nak penuh?  Ke saya punya sistem pernafasan mandadak tinggi  bila tengok undian saya dekat nak kena potong dengan orang.  ekelleh tu pun kecut Ain ni. Haha Okey nevermind.   


BPM ni sebenarnya agak susah jugak lah sebenarnya.  Semalam dari petang sampai malam keluar dengan family dari langkah kaki keluar sampai lah langkah kaki nak masuk rumah balik asyik fikir pasal poll je.  Saya rasa blog saya mungkin tak kan menang.  By the way, thanks kepada sesiapa yang sudi vote untuk saya.  Takpelah, tak menang . Asalkan saya ada blog untuk bercerita untuk awak-awak semua yang tengah buat muka comel depan lappy ni. Eh! senyum pulak dia.


Awak semua nak tahu tak baru-baru ni saya dapat anugerah Blog Mesra Pengguna di Blog Zetchixy.  Buka je blog tetiba terus dapat comment untuk di moderation ini.




Mesra pengguna adakah bermaksud tahap loading blog saya atauuuuu apa? by the way apa itu keluwesan?  Yang penting terima kasih saya ucapkan kepada Zetchixy sebab sudi anugerahkan saya ini.  Terima kasih.  Nak tengok anugerah itu dan 4 lagi blog yang dapat?  Sila klik Zetchixy!

Kalau sesiapa yang terasa blog saya ni layak dan nak undi blog saya, sila ke  BPM
dan undi kumpulan 2 nombor 42 :)

11 komens:

ejulz said...

mane tau muke sy comel?? hahhhahahahaHa

Nur Edrina said...

hey, 35 dah undi 42 ! ;)
kalau sudi , undi 35 (kumpulan 1) jgak yea ... thanx .. :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahhaha..xwat pon muka comel..hahha

Ain Zulaikha said...

ejulz : T_T perasan la pulak.. haha

fyna: dah

hakim : huh!

Raji berkata said...

hohoho ill be rooting u ;D
byk gak kot dpt undi ;D
inshaAllah boleh punya~

kembatolo™ said...

hahaha.. takut kalah jugak ke?
cool je.. macam gua..
(sebab dah taw nk kalah) hahhaaha

Ain Zulaikha said...

raji : T_T takut kan? huhuhu terima kasih raji.. :)

kemba : haha takut lah.. tapi tak pe.. cool kan.. kite blogger cool.. hehe

Zetchi Henry said...

Hye Ain. Tahniah kerana tercalon dalam top 5 Anugerah Blog Mesra Pengguna. Kriteria2 yang telah saya tulis dalam blog telah dipenuhi blog anda. Keluwesan pula adalah keaslian sesebuah blog. So teruskan dengan identiti anda!

Zetchi Henry said...

Oh lupa na beritahu! Saya sudah pun mengundi blog anda dalam bpm. setakat ini 12%
Tahniah!

Ain Zulaikha said...

owh keluwesan itu ke maksudnya.. hehe ok2.. terima kasih :)

wahh terima kasih jugak sebab sudi undi saya :)

mia myashie said...

sudah undi...gud luckkk!! =)