Dec 25, 2010

Contest Cerpen Sesedap Rasa Tamat!

Ini Auto post.


Hah siapa suruh hang bagi URL lambat kan dah tak sempat.  Hehe.  Selama 25 hari contest ini berjalan dengan bangga nya saya ingin mengishtiharkan bahawa Contest Cerpen Sesedap Rasa Tamat!  


Actually target saya orang masuk kontest ni dalam 20 orang je.  Mula-mula nak buat kontest ni memang rasa diri ini sangat loser sebab takut tak de orang nak masuk.  Hari pertama tak ada orang, hari kedua tu lah baru ada orang, dan semakin hari semakin ramai.  Ramai gila tu ramai tak hengat kau tahu tak.  Dari 20 target tiba-tiba jadi 100++ yang masuk  T_T  memang pecah lah kepala daku yang kecik  ini.


Sebab itu saya lantik beberapa orang kawan saya tolong jadi judges.  Haaaaaa, siapa yang bodek saya tu, markah takat 20% je. Yang 80% tu memang kirim salam , pergi lah bodek dia orang kalau berani.  Hahaha.  Sistem markah bodek-membodek tidak dikira.  Dapat dosa I nanti sebab tak adil.  


So doa-doalah menang yek.  Tarikh pemenang kontest akan diumumkan sebelum 03hb Januari 2011. So be alert.   Tunggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!


Saya dah nyenyak tidur dah sekarang ni, waaaa saya boleh menaip semasa tidur.  =.='

21 komens:

hiro said...

3hb dah start kuliah..sedih2.

dabuldahi said...

haha.. auto post!

haritu nak join. tapi tak tau nak tulis apa.. rugi2.. kalau tak mesti ada hadiah yang menanti kan..

haih...

gudnite cik ain

Nordin said...

Wah, hebat bleh menaip masa tidur. Hahaha

Anyway, good luck mencari pemenangnya. Doakan saya menang. Eh, bukan. Doakan mudah mencari pemenang. Hehe

Entri terbaru: klik sini

Fariq said...

wa sedihnye dah tutup,, dah tak dapat nak tengok banner comel kat tepi sidebar lagi,,

Kategori Sahabat Blogger Mengikut Negeri

Miss Yaty said...

yeay!akhirnya tamat contest ni..tak sabar nak berkenalan dengan blog pemenang :)

ecah said...

yes, tamat..x sabar nak tggu sape pemenangnyer..

Mr H said...

yeahh.. hahaha.. da abes da... kak ain, 20 % pun bole jee.. haha

http://betul3salah.blogspot.com/

Betty Liar said...

okeh. xsabar nak tau keputusan. kompom xmenang.. ahahaha

sya hassan said...

kene sabo la nmpknye tuk taw pemenangnye..hek3

cik ieyra said...

fullawehh.
ramai siott.
nasib baik tak join.
hehe :P

mySheiRa said...

waaa..nk menang..hohohohoho :)

EkaWeird said...

wahhh... x sabarnye. siapa la agaknye yg menang kan.. huhuh...

AIMAN said...

gud lux!

Zana :) said...

3hb ? waktu tu dh start sekolah oh .

iDeaL cRazEe said...

wwaaahhh...x sabar da ni nk dpt adiah...hahahah =)

HZQH said...

saya tahu kenapa sebelum 3hb.haha
naik uitm 3hb.hahahaa ;)

tak sabar nih dongg =="

macam menang je kan kan

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

wah..tak sabar nak tunggu keputusan diumumkan..:)

saljihitam said...

wuaaa. ramainyeee. bagus bagus.

gluck utk judges eh. mesti pening nak pilih pemenang. hee~

zyla said...

ingtkn 25hb utk cik ain zulaikha umumkn keputusannya.. =)
btw, thnx sbb adakn contest ni..

Panglima Arep said...

maknenye, kul 12 mlm tu da bole cek la ea? hihi.. okeh2
nk pegi wt solat hajat la...

penaberkala said...

tu dia,rmai sgt yg join
apepun, good luck utk smua peserta