Dec 1, 2010

Goreng Pisang Pakai Tangan

Kenapalah saya tak pergi MAHA lagi ni?  Orang dekat Melaka, Pahang, Perak, Sarawak bla bla bla dah pergi dah.  Saya yang duduk Serdang ni tak pergi-pergi lagi.  Malu lah sikit Ain.  Tapi kat MAHA ada apa?   Ada makanan je lah banyak.  Argh tidak ku peduli itu semua, akan ku borong makanan kat MAHA nanti, ngiahahahahha! Memang kena borong makanan la lepas ni.  Memang buncit baliklah perut ni.

Terpegun tengok video ni.  Rasanya makcik ni kulit apa?  kulit gajah ke?  Tak panas ke mak cik?  Tak melecur ke?  Tetibe terasa tepung tu yang cover tangan makcik tu.  Tak pun mak cik tu dah biasa dengan minyak panas sebab berniaga pisang goreng hari-hari?  Yeke makcik?  I love you lah mak cik.  Ada anak teruna tak?  kenalkan kat saya. hahahahaha.




Mak cik nak sign!

OhHAHA:  Jangan lupa join kontest saya LINK

25 komens:

afiqah said...

hehehe, minyak tu tak panas lah sayanggg :) tkde effect kt tgn. same mcm Gamat. :)

Mr H said...

Haha.. anip dah pegi dah.. best gak.. Mac cik ni dekat Hall B tak silap.. diimport khas from indonesia.. haha..

Jom pegi jowm.. hari tu tak sempat nak lawat semua lagi.. kak ain drive ek.. malas drive coz jem gilak..

p/s - kayuh beskal pun best gak kan pegi.. haha. Kerah tenaga bool suruh tarik..

alia shahira said...

awakkkkkkkkkkk!! kite g MAHA harini tapi x jumpa makcik ni ponnn sebab ya allah ramai sangat oranggg!!!

jojo said...

mak aiiiiiii!!!!
gle lah makcik tu.... relax aje dia cdut jari2 dia dlm minyak...
gle!!!! lah makcik....

Sheera Razak said...

I pergi MAHA ramai gilaaa orang. And tak sempat pun nak carik makcik ni. Besar pulak tu tempat dia. Memang kena pergi awal pagi sampai lewat malam haaaa

Puteri Iqa Izyan said...

ganas lah..

sore kat blakang tuh..

nak signnnn.. :D

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sama la sis.. sumi pun belom smpai lagi dekat maha tu.. padahal dok bangi jer..

Ain Zulaikha said...

afiqah: lah yeke rse dia macam minyak gamat.. sabar jela T__T

Mr H: adoyy, kak ain tak dak basikal lak lah anip ooiiii.. heheh

alia shahira : hehehe, tau2.. sebab orang kata 2 hari je 250000 orang datang.. ish3x.

Ain Zulaikha said...

jojo : tau takpe. relax aje kan?

sheera : hahaha, kalau cmtu sy kena gi gak la cmni.. nak gi pagi2 sampai lah malam.. tido situ .

puteri : tau takpe.. nak sign!! hehehe

Ain Zulaikha said...

sumi : kita yang dekat ni relax lagi kan? T__T

MFS said...

uih..nak try jugak r..macam best je..

Fariq said...

tgnnye x tergoreng skali lak tu,,
pnh tgk 1 cite tgn die disalut tepung,, then masuk dlm minyak panaz,, dah xrupe pe dh,,
yg ni plak,, huhu,, hebat,,

Solihin Zubir said...

sy lah anak teruna makcik tu.. meh la ngorat sy.. ahaha.. ;-p

selamanyer said...

mak cik nk sign....hahaha,,,,serius lawak time tue....nnti mak cik tue pegang pen,,,,pen pulak cair,,,,lol..

Kamil ace[tm] said...

haha, amacam dah try??td ckp nk try :P

Miss Yaty said...

gile ah!!!!

tangan makcik ni takde deria rasa dah kot!!!
haahah
tabik makcik!

-telordibasuh- said...

kem slam kat makcik tu haha...
ckp telor nak jmpe die hahahaa

eszol said...

tak jumpe plak aritu

cik zaza said...

waahhh...bniaga pisang goreng pn bleh feymes camni..hehe.. xD

fArAh!! said...

wah mak cik 2 power lor..
farah kene minyk msk ckit dh menjerit meh..
hahaha

ahmad endo said...

power tu...hehehe

lassiegewdix said...

wah . gile hebat makcik tu !
teringin nk pegi MAHA :(

Cik Gallus Gallus said...

makcik tu fames la

Nieza Micha said...

hebat betul makcik tu...O__O

Semarak Api said...

tgn makcik ni kebas kot..tgn die da ilang deria rs.hehe..

pestime jejln cni :)