Dec 2, 2010

Kantoi Result UiTM bocor!!

Panas! Panas! must read!


Semenjak, dua menjak tiga menjak ni.  Saya selalu sangat ten si on  dengan Facebook, sebab apa saya tension, sebab notification lama dia keluarkan balik, dan notification baru dia sorok.  Apatah lagi nak buka massage inbox alahaiiii punya lah susah macam tak nak bagi saya facebook lagi, hahaha padang mukang kaung aing!!

Semenjak dua menjak tiga menjak dan empat menjak ni jugak lah , saya rajinkan diri blogwalking untuk kumpul saman traffic siapa yang datang blog saya ni.  Haha padan muka.  Takpa thanks visit blog saya yang kanak-kanak riang.

Minggu depan adalah minggu result final akan keluar.  Sangat takut if terkena repeat ke apa ke, sebab sem lepas memang tak konfiden dengan diri sendiri mahupun orang lain.  Tengok orang lain jawab exam rasa nak pelempang sorang-sorang sebab diorang semua khusyuk je buat.  Jeles.

Haha, tajuk saja-saja je tu.  Baru-baru ni dekat Nuff analytic bahagian keyword. Oh, pandai ye kau orang cari saya pasal result UiTM?  kau orang nak ingatkan saya ya?  Asal kira pointer je cari saya ya?  Oh, T___T mengalir air mata.




CARA KIRA POINTER : Lambat lagi lah result nak keluar.  Lek lu der.  Kira tum tam tum tam apa guna?  Korang buat saya tension je tau.  huhu T___T 

GORENG PISANG PAKAI TANGAN : Baru je post semalam tau tak?  Apa macam??  hahaha, saya tumpang glamour ya makcik, jangan marah tauuuuu .  Macam yang saya cakap semalam, ada anak teruna ka?  Kasi kenal sama saya makcik.  Love anak makcik.

AWEK BARANG BESAR : <<--- Nampak tak kaler hitam?  Maksudnya tiada link untuk ini.  Hahahaha tak boleh belah lah siapa yang seacrh keyword ni.  Apa yang besar?  hahahaha  Cakap!! Cakap!! Kenapa blog saya juga yang menjadi sasaran mangsa kes buli keyword luc luc ni?  Agak-agak dia orang buka blog saya ni apa reaksi dia orang eh?  Ada yang insaf tak?  Hahaha.

AINZULAIKHAS.BLOGSPOT.COM POINTER : Haha, ni lagi sorang.  Ada jugak orang nak tahu pasal pointer saya ka?  Hamboyyyyh sesedap rasa je.  Ke orang nak tahu cara kira pointer?  Atau orang tu terpergi ke Tips Maintain Pointer ?  Curious.  Selamat mencuba ya orang itu.


Hahaha berbagai-bagailah.

23 komens:

Shaofie said...

hehe. yang makcik goreng pisang pakai tgn tu dah tgk semalam. tergamam jap. haha. siap ulang 2-3 kali.

ceym said...

haha..kantoi... dah la komen kat fb pon luc luc...

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
ad2 je =.="

EYQA ♥ said...

FB mmg gile. hihihih. aaaaaaa takut mgu dpn result kua :(

Betty Liar said...

kak ain , takut la ngan result. xnak check awal2. T_T

twinkle twinkle said...

harhar x senonoh betol yg search merepek2

Ain Zulaikha said...

shaofie : agak2 masuk book of record.. grrr..

ceym : heyy itu fitnah okey.. hahahah

fakhrul : hahahaha semua itu tomahan semata2..

eyqa : i wish you have good result

beth : awat lagu tu? tak mo la.. kena check gak. kalau tak kak ain check kan nak? hahaha

twinkle : hahaha tak pe.. saya kan hot??? T____T

Kamil ace[tm] said...

haha, spe sangap crik awek brg besar :P

Myra Ayreen said...

Gud Luck For Your Result ekh :)

Aku Otomen said...

siyes ngeri nak tunggu kuar result nih...T_T

Ain Zulaikha said...

kamil : tu la.. entah sape la kan? sakit sakit sakit..

myra : thanks myra :)

Fello Ariza said...

dup dap dup dap nk tggu result uitm kuar kan?

:P

erkkss..

goreng pisang dengan tangan?..

da macam ahli paranormal plak :D

eszol said...

gile ah

x sangka blog ni cmni rupanye

haha

ak1 said...

cari kat mane ni? xpham...

little cart00n said...

pk result, kepala tintong sekejap!huhu..
gudluck result nnt! hee

Munirah said...

pun tgh cuak pasal pointer :(

Solihin Zubir said...

awek barang besar? apa yg besar? hahaha..

Puteri Iqa Izyan said...

huaaa.kgn ingatkan sal result..
siyes takot gile.

shahjiehan said...

tq~ baru nk blajar nih~

Hariz said...

Saya cuba agak2kan ye.. Kalau diorg masuk blog ain diorg pasti datang lagi :P hehehe

http://profhariz.com

Ain Zulaikha said...

fello : tau takpe.. takut sangat ni.. hhuuh hahaha mana ada paranormal.. ini mmg org normal..

eszol : huhuhu jangan salah faham, bawak bertendang ok? haha

ak1 : my nuff..

little cartoon : thanks :)

munirah : hahah samala kita.. tawakal tu a'alallah :)

solihin : hahaha jangan kuning2 ya.

puteri iqa : hahaha semakin hari semakin takut.. tp saya tak rasa pun itu semua, sebab blog ni ..T__T

shahjiehan : takpe, belajar elok2..

hariz : ngiahahahha perli nampak? haha

alienelliz said...

haha pointer gemopak ni sbb tu ramai yang nak cari..haha

esyaz said...

hahhaa.lucu ahyg search brg besar tu.
cam xder keja laen jer!
hahhaa~