Dec 2, 2010

Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie

Selamat semuanya.  hehe, okey berkenaan tajuk dekat atas ni.  Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie.  Ini adalah buat pertama kali nak join segmen kenal sesama blogger. 

Saja-saja nak promote blog jugak .  Okey, siapa yang nak join.

  1. buat satu entry di blog anda yang bertajuk 'Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie'
  2. dah siap, tinggalkan permalink URL anda dekat ruangan komen Blog Zairie.. 

Dekat blog Zairie Dinzly okey.  Bukan dekat sini.  Tutup pada jam 11.59 malam ini(02 dis 2010).

Hehe.  nak join?  Come click this picture :

8 komens:

afiqah said...

ain, entry tu tak kisah ke ape2? contoh mcm ain ni? tapi tajuk je ah kene letak tajuk yg ditetapkan ek?

Ain Zulaikha said...

afiqah : letak tajuk and buat satu entry untuk dia.. mcm ain buat ni okey?

lepas tu letak link kat blog dia..

ProfHariz said...

Macam menarik je ain? Hehehe

http://profhariz.com

Ain Zulaikha said...

hahaha menarik sangat.. sebab tu nak join..

nadieya said...

cm best je...
ain join x?

Cikbelog said...

ala,dah tak sempat nak join :(

Ain Zulaikha said...

nadieya : dah join.. tp dah tutup lah hri ni.. benda ni semalam..

cikbelog : ha ah tak sempa.. tak pe cuba lagi lain hari..

Zairie Husin said...

thank ain sudi join.. best la blog nie! :-)