Dec 3, 2010

Perkhidmatan Sir Faique Photography

Entry Banyak gambar. 
Sebenarnya pada hari ini saya ingin promote perkhidmatan photographer dari Sir Mathematics saya iaitu Sir Faiq Nurkhalis.  Sir sangat sporting!  Sir saya ni memang pandai mengajar, dia ajar satu-satu dan mudah faham .  Dan paling best masa kat kelas kalau Sir blur, pelajar dia pun ikut sama blur.  Wakakakakak.


Di bawah adalah koleksi gambar yang di capture :









wedding photography




 

Custom Album

Dan gambar ini paling saya suka tengok.  

*
*
*
*
*
*

Lapar.....  :(


Sebenarnya ada banyak lagi gambar-gambar yang menarik.  Sir Faique Photography menyediakan perkhidmatan event seperti wedding photography, konvokesyen, potrait photography, sambutan hari jadi dan semua jenis event.  Kalau awak semua nak jadi model shoot santai-santai a.k.a potrait kot , boleh lah diskus dengan Sir Faique.  Sir Faique akan buat awak semua nampak cantik di dalam gambar.  Betul saya tak tipu punyaaa.  

Oh, saya belum lagi pernah menggunakan perkhidmatan Sir Faique sebab saya belum mahu berkahwin lagi.  Dan, saya juga takut jika Sir Faique shoot gambar saya, Sir akan geleng-geleng kepala melihat telatah posing agak maut anak didik Sir Faique ini.  Vahh gituwww..

 Inilah Sir Faique, handsome kan??

Jika awak semua mahukan perkhidmatan dari Sir Faique, bolehlah hubungi detail di bawah ini, 


Sir Faique Photography tawarkan the best price and service in town!

Sir Faique Photography

no h/p : 0125753581
Laman Web : Facebook
Lokasi : Sepang
Perkhidmatan
  • Merangkumi Seluruh Malaysia
  • Event [  Wedding Photography, Potrait Photography, konvokesyen, Sambutan Hari Jadi dan banyak lagi ] . 
  • Harga boleh dirunding. 

Segala pertanyaan boleh hubungi terus dengan Sir Faique Photography.

10 komens:

dak eina said...

hoho terbaek gmbr last tuh....

Miraluna Zaini said...
This comment has been removed by the author.
sekuk tawa said...

tgk gmbor org kawen...rase cm nk terkawen da plak

ijat_asni said...

suke jugak gambar satay tu
^____^

Anonymous said...

promote2 kne bayar x?huhuh..

hans said...

cun la pic2 nih

P/S : Uncle Seekers Disaman. Good Job!

Botak said...

tak berminat..
hahahaha.. :))

ProfHariz said...

Wow! Boleh tahan :P Service Sir Ain Nie :)

http://profhariz.com

Ain Zulaikha said...

dak eina, hehehe tagk lah sape yang tangkap..

mira, OMG.. sejak bila? marah sir kang.. hehe

sekuk tawa : hahaha jangan gitu dong.. kalau nak kawin ajak saya hahhaa..

ijat : hahha same la kita.. laporrr..

anon : disebabkan dia Sir saya, tak payah bayar.. keep and touch..

hans : hahahhaa dah kata photographer yg amik..

botak : awk tak berminat tak pe.. sy promot saje...

prof hariz : hehe.. insyaAllah ...

che nur hidayah bt che marzukhi said...

abg faiq jiran blkg umah ja hehehe bgs2 blh la amek abg faiq nti!!