Dec 12, 2010

Harap mereka boleh maafkan

Hai bloggerians.  Lambat sikit update entry hari ni sebab baru lepas balik dari bengkel menyapu sampah rumah bahagian lantai ruang tamu dan dapur.   Eh, jangan pandang saya sebelah mata tau, memang ada bengkel macam ni di dalam mimpi!  Anak siapa la Ain Zulaikha ni.  Serius baru balik rumah pukul 5.30 p.m. tadi,  saya nak jugak update entry pada hari ini walaupun entry tidak seberapa dan penat. 

Sejak akhir-akhir ni saya cuba sedaya upaya untuk buat entry-entry di dalam blog ini bergambar. Untuk mengelakkan kebosanan entry saya bila awak semua baca. Seingat saya dulu saya selalu layan Tag dan Award.  Bila award dan tag datang.  Nak tahu tak saya macam kera dapat bunga.  Yahoooo!  aku dapat tag!  aku dapat tag! kalau macam tu boleh lah update!  yahooo!  eh Ain kau jangan nak tipu, kau tu pemalas nak buat tag dengan Award.  Dah lah banyak hutang. 

T__T Kenapa dia kantoikan saya?  Baiklah, saya mengaku saya ada hutang , memang banyak gila.  Hahaha,  Actually saya nak buat tag dan Award tu bila saya betul-betul tak de point nak membebel apa dekat blog ni.  Percaya atau tidak saya ada lebih dari 1 tag dan Award  (o.0)?

Okey-okey, so saya just nak pamerkan link mereka dekat blog yang telah saya dapat.  Saya harap mereka-mereka yang comel-comel ni tamo-tamo kecik hati, alolololo sorry lah T__T  nanti kita belanja jajan duapulohcen okey?  Hehehe.  

Saya berterima kasih kepada mereka-mereka ini sebab sudi bagi saya award dan tag.  Untuk ucapan terima kasih saya pada mereka sebab ingat jugak mereka dekat saya, apa salahnya kalau awak  semua blogwalking dekat mereka-mereka yang kiut-miut dabomd bastick shakala ke baby baby baby ouhhhh ini okey!  Ramaikan kenalan sesama bloggers .



Ucapan : Kak Qiqi, adik Ain tak leh nak copy image dari blog kak Wardah, nak right klik tak leh, nak besarkan image pun tak boleh T__T tak tahu apa sebab.  Tapi tak pe, Kak Qiqi tetap dalam ingatan.  Muah!


Ucapan : Hai kawan lama, hehe.  Diana ni selalu sangat bagi saya tag dengan award.  Ngiahaha sampai jenuh nak membuatnya.  By the way.  Dia lah kawan saya masa dekat UiTM Kelantan, dia jugak lah yang teman saya waktu saya menangis dekat sana.  Huwaaaa sayang gila dekat Diana!  Muah muah muah!



Ucapan : Terima kasih :) Hunny Bunny yang comel lote.  Saya merupakan follower Hunny Bunny yang ke 80th, so untuk Kak Hunny saya ucapkan a bunch of thanks sebab bagi saya award ini.  Muah!

3

Ucapan : Untuk Cik Gebu pulak , wah tahniah ya sebab Cik Gebu menang contest dapat tiket pergi jalan-jalan.  Hoho tamo ajak saya ke?  T_T gempak gila hadiah.  .  Muah!


So macam biasa, saya akan blogwalking dan komen dekat semua yang komen entry saya semalam.  Jangan ingat saya sombong dan tak ingat awak semua T__T Saya sayang awak semua tau T_T wuuuuwwwwwuuu.

27 komens:

sya hassan said...

cik gebu pun syg ain gak..hehe ;p

~hAKim ZaiLAn~ said...

iyela..saya maafkan ye..hoho..
(padahal xde kaitan pun kat sini,hoho..)

Fariq said...

update la pe yg awak rasa okay cik ain,, saya tukang baca n komen je,, ngee

Cik Gallus Gallus said...

saya pon sayang awak*menggedik seminit

kay yea said...

haha~
sme la kte..byk tag berhutang..wat2 lupe jep ;D

ak1 said...

hai..

Yanie J said...

sama lah kita cik ain,byk haaa hutang sbnrnya hikhik..asl nk wt je tade mood,las2 xwat..haish,truk tol pangai

kembatolo™ said...

whoa..
sama ah kita..
htang tag bertimbun timbun.
kalah bukit tinggi.. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

huhuhu..byk hutang ye?
takpe2..
iqa pun byk yang tak buat.
kdg2 mls. haha..

ades.sian lak kt dieorg yg tag :P

HZQH said...

whoaa, bagi ah satu award kat kite :PP

Aimi Bahari said...

ain! u dapat tag dr saya jugak tau. haha.

Kamil ace[tm] said...

saving..20 puloh sen je..ish3 :P

Ain Zulaikha said...

cik gebu : awak cik gebu makin hari makin gebu? hehe

hakim : hahaha tak pe... biasa la tu nak menyampuk.. thanks komen..

fariq : hehehe ok la ni..

gallus : hehehe comel ..

kA : hehehe tak de masa nak buat sbb da pernah buat..

ak1 : hai

yanie : hehehe tu lah , ada lagi orang tag ni.. huhu

kembatolo : amboi best lah sejuk kat sana.. hehehe

iqa : tu lah, sian . sebab tu buat entry untuk dia orang ni.. :)

hzqh :eh2, tak leh bagi.. ini kak ain punye.. heheh

aimi : kasihanilah kak ain mu ini.. T_o hehe

kamil : nak singgit! hehehe

twinkle twinkle said...

ahha sy tahu kak ain xsombong ;D

ANATI SOKI said...

adoooi.. ahahaha.. anat pun sama.. banyak giler tag terjawab.and award tak terambil.. hehehe

Raji berkata said...

hahahaha
aku amik statement kau kera dpt bunga tu sebagai pemangkin aku utk tag kau lepas nih
huahua

eh Cik Gebu menang ticket dia nk ksi aku 1 =.=

Amirrah Zawani said...

i ni tak pernah wat tag n award pun.. malas nak wat.. hehe!! :)

mie said...

gue pun sayang..
hahaaaaaa

shahjiehan said...

nk jugak Award... :(

E.d.Y said...

banyaknya awards...

Ujang9897 said...

good2...menghargai kwn2..hee

diANA kiRANA said...

cayang kamoooooooooo ain sejuta kali ngeeee..

Solihin Zubir said...

erkk.. sy pun byk utang.. huhu..
kdg2 kita dh buat tag tu, dtg jugak tag yg sama..
dh mcm surat berantai plak..
harap mereka faham dan tak kecil hati..

~hAKim ZaiLAn~ said...

nasib baik nyampuk2 ni biasa..haha

.::: Princess MOMOY :::. said...

Wahhh...banyaknyer award2 yang chumil2
Jangan luper vote No. 382 --- pilihan 10
Much thx
Undi No. 382 buka sekarang!!

zuar said...

elok sangat la tu letak gmbar..letak gambar tuan belog banyak2 pun kami xkesah^_^

Ain Zulaikha said...

twinkle : trima kasih :) hik hik

anat : hohohoho ramai org tak suka buat iknow it

raji : jangan lah :(

amirrah : hehhehe tak pe.. nanti dapat award kumpul je lah

mie : ahahah ape merepek

shah : hahaha tak yah la kang nanti penat kang.

edy : yeee

ujang : hehehehe semestinya

diana : hehe samela kite

solihin : harapa juga macm tu..

hakim : ha?

momoy : sudah :)

zuar : ha?