Dec 11, 2010

Saya no. 42 dalam BPM 2010 Baru

Bila saya blogwalking tadi semua blogger buat entry untuk ini, saya pun nak buat jugak.


Hari tu ada buat entry pasal BPM 2010 blog baru.  So blog saya ni kira baru lagi jugaklah kan walaupun baru mula berblog Januari 2010 dan aktif mei 2010.  Semua ni sebab dulu masa zaman  jahiliah saya pun buat entry yang entah hape-hape.  Agak sakit mata orang nak baca.  Orang tak sempat nak load blog terus tekan X a.k.a exit ,  Cis!! 


Saya join tau BPM 2010 ni.  Haha.  Tahap pengharapan memang ada.  Ayat selepas ini perlu di baca secara emosional ya , Tapi disebabkan saya ni masih baru dan tak ramai orang kenal saya. ,   Dengan 380++   Bloggers yang join .  Huwaaa huwaaaa!  Jangan haraplah kau nak jadi TOP 5 Ain!  Ramai betul saya tengok hebat-hebat dan cantik-cantik blog dia orang.   Mengalir air mata.  Tisu 1!   Lagi-lagi ada jugak blogger yang saya kenal, kang tak pasal-pasal dulu kamcheng-kamcheng  nanti kang pandang aku jeling.  Huwaaaaa jangan lah macam tu ye :)  Kita kan kawan.


Lagi-lagi dengan blog ni tak ramai betul orang kenal.  So masa ni lah kita nak kenal antara satu sama lain.  Betul tidak?  Sambil bersalaman agak-agak hulur tangan boleh sakit pinggang dari Selangor ke Perlis, dari Selangor ke Kelantan, Dari Selangor ke Johor, Dari Selangor ke Melaka dari bla bla bla macam mana nak sampai tangan salam memang jenuh lah nak pergi salam.  Ngiahahaha.



Okey-okey jangan buat-buat tak nampak ya.  Saya sendiri pun memang tak nampak sebab rabun.  Haha  kau rabun Ain!  Ain rabun!  Nama yang dikurung dengan sangkar kaler pink tu dan di anak panahkan tu nama saya.  Huhu.  Nama saya di dalam Kumpulan 2, bernombor no. 42 yang bernama  
Ain Zulaikha.blogspot  Senang cerita, awak semua tekan je gambar tu untuk besar, hamboihhh dah tahu nak kena ajar lagi, manja la tu.


So apa yang perlu di buat?  Senang je. Kalau awak semua rasa Blog saya ni layak dan nak undi saya, awak semua kena tunggu minggu depan.  Bukan sekarang tau.  InsyaAllah undian akan dibuka.  Tunggu undian dah buka baru lah saya ajar ya macam mana nak undi.  Untuk semua yang join, Good Luck dan happy blogging.  BPM 2010 Baru Kumpulan 2 no.42

59 komens:

[CiK cAmEn] said...

nak undi untu ain! ^^

hamzah ian said...

mcm dah pro je.. hehe

~hAKim ZaiLAn~ said...

tahniah cik ain..

kay yea said...

nk wish gd luck to u gak~~ :)

HZQH said...

wahhhh, tahniah la kak ain.kita tak dapat join pun sebab buat 2009, aktif baru tahun ni :(
so goodluck kak ain!!

Yanie J said...

wah..cngrt2.yanie xley join..uwaaaa

Qaseh dalia adelia said...

congrats dear

Izzat Aziz said...

aku no 99 so bukan satu group, jadi sesapa vote blog ni vote lah juga 99..haha

Amna.Qadeeja said...

oh ! blog sy juga di situ.. mari bersama kita berkempen ! heee gud luck ain ! ;D

penaberkala said...

terbaik la, dh tercalon tuh
best of luck

Ujang9897 said...

wow....wii...tahniah k..hehe..

Puteri Iqa Izyan said...

wah! masuk jugak upenye.hee.
goodluck tau ain :D

Solihin Zubir said...

gud luck ye ain!
blog awk ada potensi untuk menang.. :D

fyna said...

nanti i undi ye..hehe gud luck

Ain Zulaikha said...

@[CiK cAmEn]

hehe, thanks carmen :) jangan lupa ya minggu depan :)

Ain Zulaikha said...

@hamzah ian

kah kah kah, sy sedar sy tak pro. ini kan utk blog baru.

Ain Zulaikha said...

@~hAKim ZaiLAn~

hohoho belum dapat top 5 lagi maaa.. hehehhe

Ain Zulaikha said...

@kay yea

thanks kA.. :) u too

Ain Zulaikha said...

@HZQH

owh 2009, tak pe hzqh, nanti masuklah tahun depan kalau ada lagi oke? hehe

Ain Zulaikha said...

@Yanie J

yanie pun ada blog tahun lepas jugak ke? huhu

Ain Zulaikha said...

@Qaseh dalia adelia

thanks qaseh :) tp tak dapat top 5 lagi T__T

Ain Zulaikha said...

@Izzat Aziz

huwaa huwaa sempat-sempat lagi promot blog dia.. hahahaa ok2 good luck

Ain Zulaikha said...

@Amna.Qadeeja

thanks amna :) u too good luck :)

Ain Zulaikha said...

@penaberkala

huhuhu ya ya, ok2 terima kasih :)

Ain Zulaikha said...

@Ujang9897

adoyy tak dapat top 5 lagi k.. huhhuhu

Ain Zulaikha said...

@Puteri Iqa Izyan

hik hik terima kasih, gud luck to you too :)

Ain Zulaikha said...

@Solihin Zubir

hahaha insyaAllah.. buat masa ni rasa macam belum layak lagi..

Ain Zulaikha said...

@fyna

thanks fyna :)

Cikbelog said...

haha betul tu ain. Ramai giler calon. Cikbelog tak berani jamin sama ada cikbelog temasuk top5 atau tak.Tapi rasanya macam tak..waakkaa tapi harapan tetap ado nyahh oii..haha eh sejak bila jadik nyah..gagagagaa~~ gud luck to us >_<

menang kalah adat bertandingkan sayanggg :]

Fariq said...

gud luck ain,,
papehal adiah cerpen jgn lupe anta kat umah,, ngee

Fariq said...

gud luck ain,,
papehal adiah cerpen jgn lupe anta kat umah,, ngee

Fariq said...

gud luck ain,,
papehal adiah cerpen jgn lupe anta kat umah,, ngee

Sarah Mohd Saleh said...

heee.tahniah2 cik ain ;D

FarhanaFabulous said...

wah..gudluck ain...first time drop here..ur blog is owsem !

Zana :) said...

fuh .. kongga kongga .. nanti zana votee for kak ain .. mne tau , berkat vote zana , akak juara ke .. *ecece .. haha .. good luck ya :)

ejulz said...

gud luck.. :)

Ain Zulaikha said...

@cik belog : hehehe kalah tak pe, asalkan dah join.. betul tak?

@fariq : hamboiihhh betul2 konfiden dia menang.. haha

@sarah : haha tak dapat top 5 lagi nih.. huhu

@farhana : thanks farhana :)

@zana : wahhh baiklah jangan lupa ye thanks.. hehehe

@ejulz : thanks :)

shahjiehan said...

saya tag nama awak kat blog saya~

sy no 227!!

Raji berkata said...

woahhh
serious ker baru buat blog nih?
follower ramai gle ;D

confirm boleh menang punya inshaAllah~

Un Phat Lee said...

wah.gud luck2.

sekuk tawa said...

pergh nesloo terlmbt nk join bpm..tapi blog ni pon ok ape..warne warni gittu..macam hari jadi sultan...ader lampu kelip2..

EzzEddin said...

ok ain..
u got my vote..
dun u worry okeh

Amirrah Zawani said...

gud luck..
i dalam kumpulak 4.. no 149..
i rasa macam i takkan menang je..
byk yg hebat2 =_=

ANATI SOKI said...

jum mengundi sambil blogwalkin.. hehehe :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Momoy datang bagi support =)
jangan luper vote momoy kumpulan 10
No. 382

MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jom VOTE di BBPM !!

E.d.Y said...

good luck k..insyaAllah akan vote..promote giler2 macam kiteorg2 promote untuk undian yg dulu..walaupun kalah masa top5..haha

Haziq Zainal said...

ain. ajid masuk jugak. group 5 num 196. hikhik. kita support each other ok? goodluck ;)

Muhammad Farid said...

wow...ranking no dua...haha bleh caya ka?

ain famousss...ada 914 follower...sy baru 48. dah la umur makin lanjuttt...huhuuuuu T________T

ANATI SOKI said...

mari mengundi.. ulalalala

Budak Botak said...

he3, semua ada bnda nie... good luck...

Cikbelog said...

hehe betul tu ain. Join pun untuk meriahkan dunia blog.hehe

mie said...

tahniah!!!!!!!
jom undi..

Miss Yaty said...

gudluck ain!!
yaty pun join jugak..

yaty dari kumpulan ke tujuh..

vote no 272 untuk yaty ye :)

all the best :)

Miela Tahril said...

ain awak memang menakutkan saya. g0od luck oke.... selamat maju jaya :)....bertanding secara sihat :)...

azi nur said...

gud luck untuk ain! jum ramai2 undi no.42 dan 306...hihi

Ain Zulaikha said...

shah : dah baca dah shah. cuba tgk balik komen kat situ.

raji : huhuhuhu insyaAllah if layak . huhu tak tahu macam mana nak promote ni.

un phat lee : hahaha baik lah tq

sekuk tawa : T_T perli apa T_T

ezzeddin : terima kasih :)

amirrah : same la kita, tak pe asalkan join ok :)

anat : yaaaa jom2x.. ehehe

momoy : good luck to u too

edy : wahhh top 5 tu.... best kot..

haziq : okey ajid ;) good luck to you too, kalau ajid menang jangan lupa belanja mkan haha

farid : hahaha ape kena mengna umur lanjut dengan calon ni? hhe

anat: yaaa mari2.. hehehe

budak botak : hehe thanks..

cik belog : agree with u muah!

mie : bukan hari ni tapi esok.. hehee

yaty : good luck to u too :)

miela : adoy saya lagi takut tau.. ehheeh

azi : wah3x sempat lagi kan? heheheh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak ain tercalon? tahniah sis! support for u!

rajin2 update ehh

.::: Princess MOMOY :::. said...

Good luck dear!
Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
Undian No. 382 dibuka sekarang!!

Pak Long said...

Salam Ain,
Ain 42... tekan pi la nombot 21 yang Pak Long punya tuh... yer...

http://paklongonline.blogspot.com/2010/12/undi-la-oii-undi-laa-21.html