Jan 9, 2011

Cubaan Pixton For Fun

Hahaha, hari ni dekat rumah Serdang bukan Sepang bangun awal pagi.  Lepas tu google-google nak buat entry baru.  Terjumpalah Pixton For Fun .  Tanpa ku sedari , telah di jadi kan entry pulak komik ni.  Seronok gila buat benda alah yang tah apa-apa ni.  Memang cool der. 


64 komens:

y u y u Z u l a i k h a said...

mesti minat komik kan :)

Robot | Sakti said...

awesome.

nak cuba gak lah.
hehehe

:)

cik myra said...

senget ah pak mat tuh .

analia buyani said...

not bad..cubaan yg bagus..=)

FaKArePa!n said...

kreatif2..tahniah cik ain..hehe

tqaAwesome said...

wow! tak tau pon wujud nye application ni. nak try~ thnx ain :D

p/s, lame tak update yea, busy ek? huhu

Mar said...

comel je tgk,..he3

MiszMaryaNe said...

cambesh je tu ain,
akk nak g godek2 gak lar, hehe

Puteri Iqa Izyan said...

hoho..boleh buat entri nih :P

Nasuha Salleh said...

=O
kreatif la ain ni...=D

study kay mane

Ujang9897 said...

duk serdang ker...,

pandai buat kartun..hee

Fariq said...

hahaha

Mohd Fitri said...

macam seronok saja! :)

mofaizmz said...

hoo.. menarik.. pasni mkin byk la blog guna komik sbg 1 media.. err.. betul ke ayat aku ni

Solihin Zubir said...

ahahah.. sekali prop filem daaa...

Phat Lee said...

kah kah kah....kacau prop...huhu

De Mois said...

Wah..macam menarik je. Komik ni boleh box-ofiz kot. Huhu..

Cuba ini pula :
Tiada lagi Facebook selepas Mac 2011

Mimi ! said...

haha lucu2

SYAFIQ TENGKU said...

hehehe,kreatif kamu ni kan

penyisir rambut said...

kena lukis sendirik ke neh???
tak bape nak fhm...
hukk..

Cikbelog said...

wah macam menarik untuk dichoba..hehee

shida saje said...

ajaran sesat pakcik mat hahaaa =D

ubi said...

haha...cantik idea ea...bley tiru lah..ngee..
*memain je..
header baru tu...wewettt

dabuldahi said...

hahahaha... stylo.. stylo... pandai la cik ain.. jeles ni.. hehehe...

emieysandra said...

ehehe..comelnyer katun ni.

Gho$t said...

wow!~

kak ain telah menjadi tinggi dan free hair...hahahahahaha

Enna Banana said...

sumpah cool!

EIGHT IS SAMANIAH said...

agak kurang faham...tapi katunnye syomel :0

Amirrah Zawani said...

hahah!!
pacik2.. lain kali siasat dulu :D

Kasim Ahmad said...

hahaha.. berlakon rupenya.. :P

... said...

as salam..
adoi..
lawak betul.sekali prop

:D ada komik lagi dalam blog ni? nak cari,taip apa?

aznan JINKAMmN said...

salam..

hahaha lawak ar..nak buat jugak la

Yanie J said...

erk...ain mne tudung?kuikui :P

ANATI SOKI said...

kahahaha. krusi ajaib.. adeyyyyh.. hehehe

rossoneri said...

geledah2 sat

JIJI YU said...

first time dengor ni..cam lucu jer ni..hehe..leh wat bahan ni..

efa said...

waah...pandai drawing..like it..best cerita tu..terkena pok cik tu kehkeh cian huhu

MIMIE AIZA said...

kehkehkeh.. sorok muka dalam blog la mcm nih.. :)

TunTeja said...

ehh..macam best je benda alah ni! heheh

-[miracle]- said...

hahaha :DD
rajen seyh ain buat. hikss :D

mySheiRa said...

woww!!kreatif laa :)
nice :)

De'din said...

macam makan eskrim mat kool !
haha

pakcik tu patutu jawab
pak cik datang nak repair kerusi ni ja !

AdiaLuze said...

Wh,wah,wah...Leh lukis komik dah dier ni...Ain, cuba la anto kat Suratkabo ke, majalah ke...Mangga ke.. Kot2 leh la diaorg publish... Chaiyok!!!

anishamzah said...

kenape di kacaw tempat penggambaran tu ainnnn...hehehe

Encik Tikus said...

ahaha kesian pakcik tue xD

iedchan said...

comelnyeee..pandai u lukis.. :P

AdiaLuze said...

Akak ada cuba2 buat GA...Jom join :)

http://adialuvluze.blogspot.com/2011/01/adialuvluze-my-first-ga.html

caliph shuriken said...

nice ^^

mie said...

wah!!!
laju lari..
kesian pakcik tu

faiq said...

mst mnt fotografi kan..sbb tu taw bnd2 mcm ni

HonEyBuNNy said...

best...;-)

kiwi said...

hehe..lwk.. ^^

Atsuko Ichirou said...

cett...
skali berlakon da....

fara said...

Haha. Mmg lawak! :)

Izzat Aziz said...

laju je perempuan tu lari malu..haha

Bazilah said...

dah try dah buat tapi tak jadi (-_-") lukis dah tak jadi masalah, jalan cerita pulak tah pape haha. tak berbakat langsung ohh

Miss Yaty said...

wah menarik nye...kreatiplah ain ni :)

misz molecule said...

reka sendiri la ni??





comel je

iniialahaku said...

hehehe..lyan buat komik pon best gak ni

Ain Zulaikha said...

sorry guys i cant reply one by one.. tak sempat.. wuwuwuuwuwuw... thanks a lot.. :)

ejulz said...

haHa.. sape pak mat tu? adeiiiii!

kay yea said...

wow..pandai & nice gak~

Raji berkata said...

hahahah gmbr tu sume mmg ad kt web tu ker owh? ;D

Ain Zulaikha said...

thanks a lot for the comments <3