Jan 9, 2011

Saya Blogger Selangor

BPM 


Tahu mungkin saya agak ketinggalan tapi peduli apa I nak buat gak.  Tak kira.  Tarikh tutup 10 Jan 2011 tepat jam 12 malam. 


Nama di beri oleh Ayah dan Emak :  Ain Zulaikha

Status : Belum kahwin

Cara Hubungi : Sila lah ke kaunter pertanyaan FACEBOOK tidak lupa juga YAHOO

Daerah : Seri Kembangan, Selangor

Alamat Rumah : Seri Kembangan , Selangor

Yang menarik di tempat saya : Tak da apa yang menarik, cuma bandar yang berkembang pesat dan membangun.  Tak percaya cuba google.  Walaupun tempat tak banyak boleh melancong, menCoping (shopping) pun jadi lah.  Salah satu pusat membeli belah yang menarik , Mines Shopping Fair.

21 komens:

iz @ aako89 said...

seri kembangan,dekat ngan mines?oo..tau2 tempat tuh..

dabuldahi said...

dah lama tak bertandang ke selangor.. haha

terang-terang menipu

Syafiq Rosli said...

saya blogger melaka..hehe

Berto said...

seri kembangan ada tempat lumba kuda..hidup selangor!!

dak eina said...

sis blogger kelantan.. hee :P

-telordibasuh- said...

haha....i blgger Sepang-Nyol

Peminat Katie Holmes said...

Perak!

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh... blogger langkawi ade tak???

Raji berkata said...

kalau blogger uk bole letak sini x?
hahaha bjet jer =.="

aku pun slngor gak ;D

emieysandra said...

owh..org selangor rupenyer :D

abdul hakiim said...

ada gak upm

Enna Banana said...

enna blogger pahang! wink wink >.<

... said...

as salam..
haha.nak join boleh ke ni?
adoi..ni guna GMT +8 KE +3?
adoi..kalau +3, boleh lagi.kalau +8.parah

x_x"

Yanie J said...

Johorian...kekek :P

MIMIE AIZA said...

seri kembangan ada upm yg besar tuhh.. heee

bukan photographer said...

hai blogger selangor

jinkamen said...

saya blogger pahang tapi duk shah alam keje kat KL selalu makan kat kajang

anishamzah said...

alaa.. kite pon blogger selangorr.. dah tamat eh bende nih..sobs sobs.. :|

fara said...

ain ni student upm ke? :)

mr.panda said...

nk add fb ain la...hehhe

ciknabil-a said...

nabila blogger perak. tp cm lambat jew nak join. baru dpt on9. :(