Jan 8, 2011

Bila sudah blur tengok facebook

Selamat sejahtera hendaknya.  ehem ehem ehem!  terskema , ya lah, bila dah duduk kuliah ayat pun tak boleh nak tunggang langgang.  Grammar dalam economic pun kena betul, kalau tak betul awak dapat 0 markah padahal jawapan betul dah tu, ejaan salah pun kira salah jugak.  watdehotdog??  Marah ni, marah ni!  


Saya nak update gak hari ni,  tak kira, actually saya sangat rasa bersalah update blog then tak jejak blog awak semua sebab saya dah lama gila gila dan gila tak blogwalking semenjak menjadi seorang pelajar semula.  Azam tahun lepas nak serius dalam belajar untuk sem ni sebab banyak subjek killer.  Mestilah kena hati-hati kalau saya terbunuh dalam dewan peperiksaan nanti.  Tak ke Brad Pitt berkabung nanti.


Ain , please tolong hentikan pembohongan ini.  Baiklah.


Bila blur tengok facebook, dah bosan nak duduk depan facebook.  Mangsa saya tetap adik beradik saya.  Betapa kejamnya saya sebagai seorang kakak dan adik.  ha ha ha gelak kejahatan .  Mood gila keluar dah ni.




 dimulakan dengan kakak saya



kemudian adik pulak



Paling bongsu




Jadi sudi-sudilah beli Paper brand terbaru saya  " Kuno Harian " dengan moto " Sekali baca pasti ketinggalan zaman " , sekian.  

36 komens:

Syafiq_Elf said...

Akk masuk paper facebook .. hehe .. Congrats .. ^_^"

Shidy said...

hahaha...xleh blah..xde org lain jd mangsa.cian tol

Admiral Hafiz said...


haha
sengal je


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

-iEkA DaRLink- said...

tercekik gigi palsu tu kelakar. hehhe. :)

ecah said...

ahhahaa..mem aku pon sebok dk main nate ni..

nuyuEna said...

haha..skrg dah mcm2 jenis paper ade kt fb..haha.

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha. iqa pun ade terkena :P

Robot | Sakti said...

surat khabar ni mesti laris di pasaran ni.

keh keh keh

Raji berkata said...

alamak takutnya dpt cikgu yg strinct smpai cmtuh x.x"

berita2 hot tuh owh =.="
psl diri sndri nyer berita xnk bubuh skali?
hahaha

ps:kuno harian adek bradik brita harian eh? lol

Along Tapa said...

mana boleh dapat Kuno Harian ni??adakah dari storecase2 yang berhampiran??hahha

Gorengbaek - Pengaruh sekolah yang tak patut dibawak pegi rumah...

Hangit habis dah - Lu kan..perangai macam p*** la bangang...

kembatolo™ said...

oo.. dah sibuk la ni?
kesian... harharhar

YONG JIAO XIU said...

mana ye jual paper ni? nak jugak publish berita sendiri. ada nak pakai wartawan x?dok cari kerja kosong ni. hehehe.

rossoneri said...

lol stress sgt study ni sampai jadi macam nih

ak1 said...

tu la boring tp i pun lupe..huh..='( huhuh..stado = study + tido elok2 k..heheh..

dabuldahi said...

hahhaa.. apa ni?? bul blur jugak ni

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahahaha!
tau xpe,saya pon dok kena bahan pakai application kat fb tu..hahhaha
http://kimzai92.blogspot.com/2011/01/bila-cinta-kembali-berputik.html

Amna.Qadeeja said...

hahaha ain..ain..
gud luck tuk semester baru,mai da lme terbunuh ngan paper2 killer tuh sejak sem lepas lgi ngagaga ;D

azi nur said...

hahaa...i like buli2...

ubi said...

hehe..salah satu idea dari fesbuk utk memastikan org ramai tetap gunakan fesbuk..
*paper ini boleh baca online x? sbb xjumpalah di kedai-kedai tepi jalan yg jual paper tu..huhu

Fariq said...

hahaha,, macam2 berita ada kat situ kan,, tapi malang ruangan sukan takde,,

She's retarded said...

cute la and funny too!

FOOTPC said...

2 lah pasal..fb sekarang tah ape2..yag nie lagi syok...

iniialahaku said...

hahaha..tjuk brita xleh blah..hehehe

Bintun Sazali said...

sekali baca pasti ketinggalan zaman!!..haha..;p

tak tahan..:D

Solihin Zubir said...

xpe.. pasni dh x blur dh coz facebook bakal ditutup.. heheh...

Ain Zulaikha said...

syafiq : main2 je lah tu.. hehe apa lah

shidy : kang buat orang tak kenal lgi lah kesian.. haha

admiral : sengal itu seksi..

ieka : hehe... :)

ecah : tahu takpe, dah ramai dah buat benda ni sejak publish benda ni ..

nuyuena : tahu takpe.. hehe

iqa : hehe terkena ? sian iqa

robot : laris sangat.. hehe

raji : hahaha diri sendiri kang nanti publisiti mahal

along : ada ada..

kemba : eleh nanti dia pun sibuk jadi lah kesian gak .. hahha

yong : hehehe cari lah kat fb.

rosso : mmg terlampau stress..

ak1 : u stado?

dabul : jangan blur.. hehehe

hakim : kena bahan ke?

amna : aduhhhh takut lah terbunuh sem ni.. hehe

azi nur : don be like that.. hehe

ubi : susah wooo nak cari paper ni, ada jual kat sy je limited ed

fariq : hahahah serius nampak..\

she retarded : heheehehehe..

foot : apa yang syiok ?

iniialahaku : iniialahsaya :)

abdul hakiim said...

mangsa banjir xdak ka?> hohoho

abdul hakiim said...

mangsa banjir xdak ke? hihi

... said...

as salam..
adoi..macam2

;D

MIMIE AIZA said...

hahaha.. semua org giler buat benda alah ni sekarang :)

bukan photographer said...

da masuk sem baru ni macam maskin susah nak update..tapi ada jgk la blogcrawling

AdiaLuze said...

Macam2 la dak Ain ni...Ader je la ideanye tu...kratif dan inovatif tau..ekekeke

Bazilah said...

baru tau ade benda benda ni haha terasa kuno tibe2 :D

Amirrah Zawani said...

hahaha!! Tamaw baca lah nnti ketinggalan zaman :P

Miss Yaty said...

miss yaty pun masuk paper gak...hihi

ciknabil-a said...

haha sejak bila ada nie? :D