Jan 3, 2011

Semester baru pun bermula

Morning, semester baru yang menyakit perutkan daku.  Yeahhhh itulah dia bila sifat malas berkobar-berkobar dan menyerang saluran usus perut lalu bila sejuk-sejuk pun berlaku penyakit pun datang dengan tidak sengaja.  O yeah..


Saya sekarang dah siap untuk pergi ke kelas.  Pukul 9.  Sekarang tengah tunggu pakcik teksi.  Namanya Pakcik Khai.  Khai Dambaanku Pilu?


Semester 4 dalam bidang Office Management and Technology adalah semester yang busy.  Sebab nanti ada event.  Lagi-lagi semester ni agak pendek.  Bukan agaklah, memang pendek pun.  Sampai 8 Mei 2011.  Fuyooo dekat nak tahun 2012 tuuu.  


Doakan saya untuk semester yang baru ni.  Semester jarang update ke, atau semester selalu update?  Harap-harap hari ni tak da kelas, memang harap sangat lah.  Nak blogwalking, dah lah Nuff dengan Buffered Earning.  Time cam ni lah kan nak buffered, time cuti hari tu susah betul nak dapat buffered.  Haishhhh.


Doakan saya supaya semester ni lagi sukses dari semester lepas. Amin.  Kepada pemenang kontest di harap bersabar.  hadiah nanti saya bagi. Dia orang bagi saya no phone, Hik hik hik, boleh ngorat lepas ni.   Assalamualaikum.



98 komens:

APi said...

1st day memang cam tu kan..^o^

areteacar said...

selamat sambung bljr kak ain =)

syufaa said...

hihihi, selamat study ain!
syufa xpi kelas ari ni. cancel je. huhu.

merahitujambu said...

SELAMAT THN BARU..MOGA THN LALU MENJADIKAN LEBIH MATANG DLM HIDUP

belajar rajin2 ok

bukan photographer said...

ain course Office Management kar u mane??uitm ke?

ღ TeRU²bOzUღ said...

Goodluck dear :)

Memang malas kan nak nak start sem. Me tooo = /

rossoneri said...

ganbatte!wawaawawa jln elok2 gi kelas tuh

-telordibasuh- said...

hehee..ape ni blajr3 lagi ni ain hahaa

Si Gadis Semasa said...

gud luck ain !! :D

Ain Zulaikha said...

api : tahu takpe.. T_T diaorang sengaja nak bgi kita buang masa kat kolej.. tamo2x..

areteacar : terima kasih teacar :)

syufaa : alangkah gembiranya hidup kalau asik kansel je kelas hari2..

merahitujambu : terima kasih ya :)

bukanphotographer : dekat KTT sepang, under uitm :) errr usahamasa.. a.k.a bersekutu

teru : jom kita sama2 jadi rajin utk sem ni k :)

emieysandra said...

same la kite Ain, dh masuk sem baru..mls dah sibuk2 ng Nuff, bw pn dh kurang, tp yg dlm bloglist akan sllu dijnguk :)

Myaby said...

hihi

selamat pergi ke kelas. :)

nub said...

slamat bukak sem!

p xpa..mggu 1st xdak clas g..ad drop lagi,...

hahaha

tqaAwesome said...

ainnnn~ hehehe
tqa da stat kelas gak. tapi kelas kul 2 batal lak. hehe
jangan jarang update yeeerrr ^_^

ayaa alyy said...

good luck ain :) eh. kalo nk request buat kn header boleh ? hehe

Syafiq Rosli said...

selamat berkuliah ya..:)

fatenhjikhsan said...

sy masih cuti,,,kihkihkih
jom2 join sy...
khas buat lepasan spm.:)

Amirrah Zawani said...

selamat kembali ke kelas..
gud luck utk sem ni :)

ecah said...

yeah..sem baru..sem akhir..final year projek..busy2..

azam baru : nak jumpe ain boleh.?haha

Amna.Qadeeja said...

gud luck dear ! mai lmbt ag heeehe msih bersenang lenang di umah ;D

Kasim Ahmad said...

InsyaAllah, harap sem baru nie lebih rajin..heehe

gud luck :)

kembatolo™ said...

cam tak kena je watermark amik port dekat situ.. aigo~
hahaa

iwan_dextrous said...

selamat-selamat..jgn mls2..hihi


Dextrous cyber life

miamyashie said...

heee...xbestnyer kuliah...=P

~hAKim ZaiLAn~ said...

haha..sem baru..pheww..
mesti tingkatkan prestasi ni.hahha..
sama la ngan saya,da start sem baru ni la baru nak BE..huhu..
btw,gudluck for this sem!

|AiNa| said...

selamat utk new sem!!hehe.. :)

diana said...

khai??
dia dah tak menyanyi ye??
hhaha

naem glizzy said...

balajar rajin2 si cantek! :)

shahjiehan said...

amboi..siap ade bg no fon lagi tuh~ xaci3...

Botak said...

Botak ade banyak mase lagi untuk berguling² kat atas tilam yang empuk..
sem baru belom mule lagi..
hahahahaha... XD

Yanie J said...

sem bru...klo claz pgi lomah 1 badan kan3 kekeke :P

gudluck ye :)

misz molecule said...

ain..betol tu..




buke sem xde mase lbh nk BW..:(

shahjiehan said...

hui..g kelas naik teksi ke?xkan tiap hari naik teksi?

wunny said...

best of luckk ain! :))

She's retarded said...

good luck!

Raji berkata said...

hahahaha
kalau xmenang bole ksi no phone x?
;P

eh dh msuk sem bru ker?
bgus lah
semoga makin byk kerja btmbah =))

Anonymous said...

kak ain nak ngorat saya? heheheeh~ boleh boleh~

Dr.Cinta malas sign in~ hehe

Wan Gerrard said...

Good luck sem baru ni ^_^

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. apa ni?? awal2 tahun nak malas berkobar-kobar?? isk.. isk..

selamat kembali ke kelas.. semoga lebih cemerlang di semester baru.. ;)

**siapa yang mengorat siapa sbnrnya ni?? hihi :P

ANATI SOKI said...

wahwahwah!! semester4!!! anat tgh orentasi.. grrr... rasa nk mkn org je bia kena orentasi mcm budak baru dftar

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak ain. selamat tahun baru taww~

goodluck dlm belajar ataupun hidup sepanjang 2011 ni~ hee.. take care

Ain Zulaikha said...

rosso : terima kasih :)

telor : tahu lah dekat nak abis belajar kan... huh

si gadis semasa : terima kasih :)

emiey : tahu tak pe emiey, heheheh jangan lupa jenguk ain k

myaby : terima kasih :)

nub : itu pun kalau cikgu tu betul2 tak nak buat kelas, kalau dia dah mula kelas T_T

tqa : hik hik hik insyaAllah tak jarang update ok ;)

ayaa : nak header biasa je ke?

syafiq : terima kasih syafiq :)

faten : nak join apa?

amirrah : terima kasih :)

ecah : boleh , nak jmpe katna?

mai : bestnya mai, lambat lagi.. huhuhuhu jeles ni

kasim : harap jgk la.. hehe

kembatolo : itu trend baru lah hehe

iwan : hehe oke..

mia : hehe tak best? mmg tak best.

hakim : terima kasih hakim :)

-[miracle]- said...

huhu~
tao xpe. busy betol dah masuk sem baru neh. sob sobb =="
all the best yeah! :D

Ina said...

ain, rajin-rajin belajor 'ek...lawo tudon beli kat maner???..wewiiiitt

dabuldahi said...

goodluck cik ainnnn

hiro said...

dah masuk kolej..igt baru lepas spm.hha

Fariq said...

gud luck utk sem baru ye..

oh XOXO!! Blog Gosip Terpanas

FasiHaH SupiaN said...

selamat memulakan semester ain!:)
FS da lama mula semester,minggu keempat dah pun ;)

Hey Kau Tidur Dalam Kelas!

Aretikz said...

Teruskan usaha belajar.. ahakz.. bestkan belajar? lalalalala.. ahakz..

ciknabil-a said...

semester 4? blh tahu umo bapa nie? kui3!

MIMIE AIZA said...

selamat belajar ain :)

dak eina said...

belajar rajin2 dik ain biar dpt DL k! :))

Puteri Iqa Izyan said...

mls gile nk g clas nih. hehe :P

eyh. ngurat utk iqa skali ye.huhu

p/s: thanks singgah and drop komen. skang mase nk balas balik komen since line tenet ok la jugak ;))

E.d.Y said...

selamat kembali ke sekolah..huhu

Myra Arshad (: said...

huhu. gdluck untuk sem baru :)

shahjiehan said...

jgn ponteng kelas dah la eaa

shahjiehan said...

jgn ponteng kelas dah la eaa

ecah said...

ain : ain area mne ek.?

dabuldahi said...

lawa tudung.. hihi

echah mashuri said...

ain!gambate for this semester.:)

Fxysche Nas said...

belaja baik2 ain..
dan jgn lupe mengorat2..
hahaha

Solihin Zubir said...

errr.. rajin2 taw ain..
jgn kerap sgt ponteng kelas tu.. hehe..

bukan photographer said...

oo..igt kat uitm..ada jiran pensyarah OM kat uitm

azi nur said...

blaja elok2..jgn nakal2..huhuhu

HonEyBuNNy said...

amin....good luck sem baru....;-)

nora said...

past 1 no phone lalallalala

sazali yusof said...

Selamat mulakan sem.. sama-sama kita success dlam pelajaran.. amin... ^_^

http://neizalyez.blogspot.com/2011/01/3-sebab-mengapa-perlu-daftar-mengundi.html

Bayu Kenangan said...

good luck 4 new sem...

HaNTwO said...

hahahah selamat belajar balik....

... said...

as salam..
huhu..kalau kat malaysia ok lagi,cuba kat rusia.
tension gila gila la juga.
sejuk2 redah nak ke kelas :D

jangan tido pula.nanti kena tegur dari orang kat depan sekali. ( sebab saya pun dah kena.huhu..kuliah masa tu, gabung dengan group lain.adoi...ada la 200 orang dalam tu.. :(

... said...

eh? ngorat si pemenang? adoi..macam2

x_x"

FarhanaFabulous said...

wah ain..semangat ye nk g klas..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

study rajin2 yer dik...

(^^,)

Ali ridha said...

hanya aku belum lapor diri.hehehe...

TunTeja said...

selamat bersemester baru!!!! gd luck :)

penaberkala said...

good luck untuk new semester
all the best
semoga tahun 2011 ini lebih baik,amin

jgn lupa terjah entri terbaru
tq so much for the contest
penutup tirai 2010 yg paling bermakna

alexa yussida said...

hiro mnggatal kat sini..hikhik..

slalu nmpak nama ain kat mane2..dtg snyap2 jaa sblom ni,nk tgor malu..hahahha..

pastu bila nmpk nama u kena pndg 2 kali,eh ain zulaikha ke hanis zalikha..kehkeh..btw.cantik nama ain~

iniialahaku said...

mmg bz..n still xready nk msuk klas..mood still cuti

EIGHT IS SAMANIAH said...

selamat menduduki semester baru ain Macam mana nak letak link di ruangan komen

Ummi Iman said...

selamat masuk skool ain..
wish u luck dik...
klu kamu jrg updet xpe.. it's Ok..
tuntutan study harus diutamakan..
akak setia di samping blOg kamoo.. =)

CHAIYO²!!

EmanCloud said...

hurm sebenarnye dengan dunia siber hari ni. imaginasi lelaki dah terlalu jauh kedepan. so gurl kene berhati2.. good luck new sem suke pic last! haha

mySheiRa said...

huhu...gud luck dear...
agak fenat jgk sem neyh..aiiyooo

mySheiRa said...

huhu...gud luck dear...
agak fenat jgk sem neyh..aiiyooo

mySheiRa said...

huhu...gud luck dear...
agak fenat jgk sem neyh..aiiyooo

mySheiRa said...

huhu...gud luck dear...
agak fenat jgk sem neyh..aiiyooo

mySheiRa said...

hye...gud luck dear..
sy pown agk bz skunk..
xleyh nk b.w saloo..huaaa:(

MiszMaryaNe said...

selamat stat sem baru ain..=)

Robot | Sakti said...

kan seronok kalau asyik takde kals je kan.

hahahahah(gelak jahat)

mie said...

macam 1st day masuk sekolah adika la pula
heheheeee

Zuratul Ain said...

Kak Ain!semoga sukses untuk semester ini.caiyok2!:)

iniialahaku said...

yessss......jom masuk ke kelas wlaupon mood still dok kat kg syok2 cuti

Sophia Rani said...

ooohhh.. student mngment juga ya ain ni.. hehehe.. gud luck ya.. jgn asyik taknak ade kelas je tau.. hehehe

✿ CikCimi said...

gudluck !
kite pon da stat new sem.
:)

sya hassan said...

gambar ainkah itu?? canteqq dowhh,.. hik3.. btw.. selamat berbz lah ye.. same cam cik gebu gak.. sob3 T_T

misz molecule said...

lamenye ain menghilang...........

cik blink blink said...

OM jgk ea....
sama r kta....
part 4 sbuk ckit...
tpi best...
pape pon gud luck ea...

cik blink blink said...

OM jgk ea....
sama r kta....
part 4 sbuk ckit...
tpi best...
pape pon gud luck ea...

cik blink blink said...

OM jgk ea....
sama r kta....
part 4 sbuk ckit...
tpi best...
pape pon gud luck ea...