Jan 1, 2011

Pemenang Contest Cerpen Sesedap Rasa

Eh!!!, baca ni dulu sebelum tengok siapa pemenang.  Hamboihh tak sabar. So masa yang di tunggu telah pun tiba.  Semua orang duduk diam-diam okey. Saya nak bagi hadiah tahun baru kepada pemenang Contest Cerpen ini.


Cuak gila je baca sebab hebat dan bersungguh-sungguh dia orang buat cerpen , Serius , tengok muka saya ni dalam-dalam, pandang tepat dekat mata saya, Sambil pegang dua-dua tangan dan merenung tajam,  serius saya cakap dia orang memang berbakat besar. Last-last mata saya dijulingkan.  Walaupun ada jugak lah yang tak de isi, tapi saya still tabik sebab dia orang berani mencuba.



Susah nak buat pemilihan.  Serius susah.  Salah saya gak buat kontest pun susah.  Jadi saya telah memutuskan bahawa pemenangnya adalah





Perhatian:

  • Saya tidak mengamalkan sikap memilih kasih.  Kasih saya hanya pada Allah.  Tidak lupa juga Afgantang.
  • Duit yang saya bagi duit halal tidak ada unsur perjudian main tikam-tikam dapat digimon tak da tak da takda.  
  • Saya baca masa mood saya okey.  Betul tak tipu.
  • Saya baik dan tak kejam, *ceh , jadi kalau ada sikit awak terlanggar cara penyertaan saya terima juga penyertaan.  Salah eja nama saya pun saya terima.  T_T
  • Saya pilih berdasarkan PEMAHAMAN saya, itu penting.  Kemudian , saya ada ketawa or senyum ke.
  • Setiap penyertaan adalah hak milik persendirian setelah tamat kontest ini, dan telah pun tamat.
  • Nak buang banner pun boleh, sebab kontest dah tamat.  
  • Kepada yang tidak berjaya jangan kecil hati, korang semua pun hebat jugak :)


46 komens:

dak eina said...

tahniah kepada pemenang....

Jo Qusary said...

Tahniah kpd semua pemenang...

Fay said...

tahniah kepada pemenang. :D

caliph shuriken said...

best plak bca en3 ni.. suka cara penulisan ni.. tambah2 kt 'perhatian:' tu, hukk...

p/s: congratz kpd pemenang ^^

Ujang9897 said...

wow...tahniah pada pemenang..hehe

Enna Banana said...

tahniah pada pemenang. yeayy!! :)

shida saje said...

tahniah kepada pemenang..ain nnt kalo wat contest jgn lupa jemput shida yer hihi =)

Fariq said...

tahniah la kawan ucapkan pada pemenang,, harap xde sape yg bagi maklumat,, heheh

rossoneri said...

wuhuuu congratz!!!..
ain,memang contest ni susah sbb xada idea nak buat time tuh hahahaha,jadi kita bedal je,hahahaa

oh ye,kita perempuan ye cik ain, blog bunga2 pink lagi okeyy...hahaha klakar lah ain nii

|AiNa| said...

tahniah kpd pemenang!!
anda adalah pemenang, bkn pengalah ok...hehe
ain,nant klau wat ape2 contest inform la saya k? :)

emieysandra said...

tahniah kpd semua pemenang :)

MiszMaryaNe said...

ed, da de pemenang ke,
congratz pada ain sbb da brjaya bt contest, hehe

congrats jgk pd pemenang..=)

ciknabil-a said...

nabila pulak suspen nak tgk sapa yg menang. hehe.. :P

apapn tahniah buat pemenang.
dan ttba rasa rugi gle x join contest kak ain. nabilah dah trlambat nak join time tue. huhu.. sorry. :(

next time wat la contest lagi.

... said...

as salam..
wow! tahniah!
baru tau ada contest

0_o"

popup greeting card bunga ros

jinkamen said...

salam..
nak jointttt

misz molecule said...

sy nak join pun tengok pada mood..




akibat mood selalu up down tak leh nak join...




malam2 je ok giler2..






tapi malam2 nak tido..









cerpen oh cerpen...









hepy new year yea ain!!!grrr








http://thyyunxthiya.blogspot.com/

MIMIE AIZA said...

tahniah kepada pemenang. afgantang yea ain.. heee :)

Chaoi said...

aduhh.rugi xjoin ari tu..dah kuar result dah pun

-[miracle]- said...

woahh!
kenapa xde name eika? =="

Farra Ya said...

waaa.. dh ade pemenang.. Pemenang mmg gempakla... mcm gaya penulisn novel dh cerpen die 2. hehe

tahniah2x..

bukan photographer said...

tahniah buat pemenang..lepas ni ain buat la contest laen..bleh join..ari 2 xsempat nak join..hehe

A.D.A.M. said...

Sbagai watak bool dlm cerpen takdir, nak tumpang rasa bangga sekejap. hehe.:P

Tahniah sume pemenang! =) Oh, penganjur jua. ;P

JIJI YU said...

epy new year..moga2 taon ni lagi epy dari taon lepas..ehehe..

anishamzah said...

tahniah kepada pemenang contest ini yer..
kalau anis masuk mesti tak menang sebab tak pandai bercerpen hehe :)

Solihin Zubir said...

tahniah kpd pemenang.. pemenang entry pnjg berjela.. mmg patut pon menang... sgt kreatif...
hhmmm.. aritu dh taip dh entry nk join contest ni..
tiba2 ditimpa masalah besar mggu lpas.. x sempat karang abis..
rugi tol! adeyhhhhhh...

mr.panda said...

tahniah kpd pemenang..hehe..mmg terbaik cter2 diorang..

Miss Yaty said...

yaty tak kesah kalau tak menang punn..hihi...tapi yaty tak kan buang banner tu sebab banner tu lawa sangat2!!! ^_^

tahniah pada pemenang :)

HZQH said...

hahaha, paling serius 2? wahhh tak caya ni, masih tak boleh terima dek akal ni.macam tak caya saya pemenang paling serius plak tuu.aihh kak ain, awak memang terbaik lahh ;) hehe


thanks kak ain, lain kali ade contest lagi, iqa masok eh ;)


selamat menjalani semester baru!!!


wish you a happy new year.dah dapat num fon tu sudi2 lah contact ye ;) ehhee

;) komen ni boleh publish. HAHA tapi yang num tepon jangat publish ye ^_^

De'din said...

happy new year
hope all your dreams and wishes come true !

Bazilah said...

waa congrats! :D

n i k l i s a said...

tahniahhhhh pemenang!

banyak cter islamik. kan

ANATI SOKI said...

hehehehe... boleh nk layan baca cerpen diorng.. anat nk join ritu. tp tak ckup kreatif nk buat cerpen2

Botak said...

confirm botak tak menang nyer..
sbab botak tak join..
hahahahaha.. :))

ENTRI TERKINI:
PUTAR BELIT : GLADIATOR (2000)
2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!

AdiaLuze said...

TAHNIAH kepada semua pemenang!!!!

Miss Yaty said...

yaty datang bagi award untuk ain..kalau sudi amiklah ye :)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/anugerah-persahabatan-yang-tidak.html

Cik Gallus Gallus said...

tahniah pada semua ;D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

ak1 said...

knp i xmenang???huhuh..

Kasim Ahmad said...

tahniah kepada pemenang..

papon.. contest nie memang best :)

penaberkala said...

baru sempat nk online, baru habis cuti
apepun, tahniah utk semua pemenang
salam kenal buat semua

thanks a lot to organizer
first time menulis cerpen,haha
glad to have this opportunity

eiffel said...

oke2..t kte baca smua cerpen tuh sampai lebam xP

btw..tahniah kat sapa yg da menang tuh..adess..x dan nak join, tau2 contest tuh da tamat..mencik! x.X

Amirrah Zawani said...

tahniah pada yg menang :)

Raji berkata said...

waahhhh
ala dh terlepas pndang lah ;P

paper pun tahniah pemenang2 sume T___T

faiq said...

rugi jugak aku x join kan..kalo x boleh dapat Mcd dari ko..hehehe

Anonymous said...

I really like your blog and i really appreciate the excellent quality content you are posting here for free for your online readers. thanks peace claudia.

Ain Zulaikha said...

sekali lagi saya ucapkan tahniah kepada pemenang, and then thanks ya sebab semua sudi komen kat sini.. nak balas satu-satu tapi bzzzzzzzz T_T