Dec 31, 2010

Selamat Tahun Baru 2011

Terlebih dahulu saya nak ucapkan thanks or terima kasih kepada sesiapa yang sudi komen di entry Help me! Help me! Ada 72 cadangan kat situ. Bravo!


Tapi majoriti nya said tak payah lah nak tukar apa-apa sebab blog saya dah okey.  Terima kasih sebanyak mungkin saya terharu sampai tidak mengalir air mata. Alhamdulillah, syukur.

Bool pun nak gak masuk blog tuan dia.


Ada jugak yang suruh saya letak pic saya penuh-penuh.  Itu saya kena fikir sebab saya kena tanam sikap cintakan akan kameraMAN .  Hohoho, kalau tak de cinta akan kameraMAN macam mana saya nak senyum-senyum monchong-monchong goda-goda kameraMAN eh silap dekat depan lensa kamera?  Saya pemalu orangnya eccecececehhh. Cepat tampar saya cepat!.  


Ada gak lah yang suruh saya buat contest banyak-banyak.  Ehem!  Kalau lah saya anak Datuk K Datuk L mahupun Datuk XYZ , tentu saya buat banyak-banyak.  Hadiah merupakan wang tunai sebanyak RM50 sen hutang.  Eh, keputusan kontest akan diumumkan dalam masa terdekat ni.  Paling lewat esok.



Jadi tahun baru insyaAllah tak banyak akan berubah.  Yang berubah mungkin entry saja.  Saya ni pun baru balik dari tempat latihan lesen.  Hurayyy saya dah reti bawak kereta dekat jalan raya dengan penuh ketakutannya.  Gabra gila .  Nasib baik Untie tu sangat baik dan memahami.   So, saya akhirkan entry ini dengan ucapan...  














*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

















loading...
























Saya mintak maaf sekiranya saya ada buat salah dan silap bila blogwalking or komen entry










Sesiapa ada terasa dengan saya, ampunnnn tamo-tamo terasa hati dengan saya











I LOP you lahhh

































Perhatian :

Keputusan Contest Cerpen Sesedap Rasa akan di umumkan dalam masa terdekat ini.  Paling lewat esok.

76 komens:

Zuratul Ain said...

Saya suka Kak Ain datang komen blog saya.like like like.Sangat peramah.

Datang lah lagi ye.hehehe.

Mohd Fitri said...

selamat tahun baru juga. semoga berjaya dapat lesen memandu tu. hehe..

tak sabar nak tahu pemenang!

Si Gadis Semasa said...

selamat tahun baru !!!

-telordibasuh- said...

silamat talun balu la nia hahaa
hope u berbahalia maaaa....
(loght cina)hahahaha

azam baru jgn lupe blnje telor oke!!!
beger king dah bukak kat giant hahaa..

ubi said...

SELAMAT TAHUN BARU CIK AIN Z..
:)

rossoneri said...

oh mooo itu ain kah eheeee

Robot | Sakti said...

selamat tahun baru catwomen

grrrr...

:)

titirara said...

Waweeeee , comelllll nye kucinnn ituuu :D

areteacar said...

HAPPY NEW YEAR KAK AIN CANTIK!! =)

Syazwani Mazlan said...

ah..amik lesen keta erk?? same la kite.. JPJ isnin nie.. so, i cuti dr hari ni sampai isnin... hahaha :P

ak1 said...

heheh..saya pn mintak ampun klau tersalah walking kat blog awak..or termalas2 bw..huhuh..lop u too..cehh prasan awak ckp kat saya plak..hahah..

Amirrah Zawani said...

nak juga tgk pic ain penuh2 dan jelas.. belajar lah cintakan camera.. haha!! blog ni dah cantik tayah tkar pun ok.. happy new year :)

P/s:siapakanh pemenangnya?? dup dap dup dap..

Puteri Iqa Izyan said...

kan dah cakap. blog ain memang dah comel seadanya ;))

wahh.ade jugak gmbr ain yang last. tapi still lagi tutup skit.hehe.


happy new year too dear ;))

ciknabil-a said...

wah2.. kak ain letak picx dia la.. tp nmpak cam segan2 jew. hik3!

btw nabila pn nak minx maaf lau ada salah apa2 spnjg comment2 kat blog kak ain.

selamat tahun baru kak ain!
mwwwwhx! ^^

ciknabil-a said...

wah2.. kak ain letak picx dia la.. tp nmpak cam segan2 jew. hik3!

btw nabila pn nak minx maaf lau ada salah apa2 spnjg comment2 kat blog kak ain.

selamat tahun baru kak ain!
mwwwwhx! ^^

FH said...

lawa :)

n i k l i s a said...

wahh full pic, tapi blur pulak. hehehehe. memang pemalu lahhh ain ni..

Syafiq Rosli said...

selamat tahun baru ain zulaikha..hehe..nama panjang lagi..

cimut munniey :) said...

happy new year kamu :)

nub said...

hehhe.slamat 2011!!

liyanaziz said...

yselamat tahun baru ain.. cantik bila pakaijubah kan?? ingat tahun baru ni nak kumpul jubah banyak2.. mahu berubah sedikit2, insyaAllah.. =)

Mar said...

selamat tahun baru eah,..

Nazirul said...

cik ain ada wat salah ngn saya T_T

Nordin said...

WAAH, COMELNYAA BOOL! GERIGITIAN BOH TINGUK. HAHA

azi nur said...

hehe...i like this entry~ :))

Hanisah Safian said...

selamat taun baru! :)

Syafiq_Elf said...

Akk ,, adk pun mahu minta maaf yea ,, tahun 2011 nie adk exam besar (SPM) .. Doakan adk k .. Mybe adk pun dh jarang update blog lepas nie ,, tntu rindu dgn kwn2 di blog trutama akk ,, akk jge diri k ,, jgn nakal2 aw ,, ingat adk (T_T) .. Hehe .. ^_^"

faiq said...

ok2...nnt tahun bru x yh kuar rumh nk smbut2...xjiwa dh.. :)

syufaa said...

celamat tahun baruuuu!!! ^_^

emieysandra said...

selamat tahun baru!!
blog Ain dh lawa,
suke men header tu, huhu :)

kembatolo™ said...

cadangan gua taley trima ke?
hahaha..

eyt. nak mintak masuk bloglist bole?
*muka tembok* hahaha

Solihin Zubir said...

ana pon nk mintak maaf byk2 kat anti... hehehe...

salam tahun baru 2011.. :D

Eyra syahirah said...

happy new year ain :)

Shidy said...

waa x sabo nye nk bc citer yg menang contest ni..huhu

twinkle twinkle said...

huhu kak ain xde buat slh pon dgn mira ;DD
happy new yer akk :)

MIMIE AIZA said...

selamat tahun baru ain :)

MIMIE AIZA said...

selamat tahun baru ain :)

Fxysche Nas said...

Ain..akak ade hajat..nk pinang bool punya anak..ade tak??? hehehehe

AIMAN said...

hitam itu menawan..!
header tu cantik. plz jgn tukar...
maybe cik ain cantik sgt, so xnak letak full pic takot ade boyz tergoda.. rite..?? heh..

btw, happy new year!

Miss SB said...

slmt thn baru juge! :)

wunny said...

hehe i lop u jugak! ngeh ngeh! :D

happy neu yearr! ^^

Aretikz said...

Hehe.. uikz.. selamat tahun baru juga.. yezza..

echah mashuri said...

ain!moge lebih sukses yaaa..hehe

iniialahaku said...

selamat mnyambut taun baru..moga taun depan lebih cmrlang dari taun ni

Amalina Jo said...

Happy New Year :D

She's retarded said...

i lop you too!
hahaha

shahjiehan said...

ain~ o 0o0 ain..jom join sesi SJ..

E.d.Y said...

selamat tahun baru yer..:)

Botak said...

ceh..
baru reti bawak kete rupe nyer..
hahahahaha.. :))
btw., selamat tahun baru..
kirim salam kat kucing tu.. :P

iwan_dextrous said...

u look so sweet..hihihih

nice 2 know u n ur nice blog..hih

Dextrous cyber life

ecah said...

uit minah arab..ehehe..selamat tahun baru..

mySheiRa said...

camat taon bru ain :)
ceria2 saloo :)
nice pic tuh..heee~~

cik ieyra said...

happy new year jugakk, kak ain :)

bukan photographer said...

wahh...comelnye bool..mcm kucing kat rumah..ekor kembang..hehe

TunTeja said...

selamat tahun baru!

blog yang best :)

shida saje said...

weee..ala-ala arab hihi nice ~

Miecyber said...

Selamat bercuti...

Happy New Year 2011

shahjiehan said...

ain dah nak tukar domian jugak ke?wahaha... nk ikot~

Bayu Kenangan said...

selamat tahun baru 2011

misz molecule said...

alah..letak pitcha penuh pun..


perhi tutup dgn tulisan..




mmg pencinta




kameraMAN larh ni..





untung kameraMAN..grrrr

aki said...

saya ada azam tahun baru da..nak bgun awl..xnk mlas g klas..

-[miracle]- said...

selamat tahun baru jugakk.
yeayy! ain da pandai bawak kete.
boleh bawak eika jalan2 :D

Myra Arshad (: said...

heeey ain :)
hepy new year !
hope d tahun baru ni kamu akan still berblogging. love ur writing ! xoxo

... said...

as salam..
huhu..serba hitam.
;D

eh? tak perlutukar apa2.ambah mungkin kot.

pebagaikan entri2 berbentuk fakta.saya sukakan fakta

:)

contoh :

ikan tilapia mampu hidup bersama ikan piranha.dan membunuhnya untuk dijadikan sebagai makanan.bukan tilapia yang macam kat lombong2 tu ya :)

Norgadis Labuan said...

**@@ Selamat Tahun Baru 2011 @@**

Farra Ya said...

hehe.. xsbr nk 2nggu pmenang contest cerpen 2.. sapela yg btuah d taun baru nie.. hihi

HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru~~~~~

FasiHaH SupiaN said...

selamat tahun baru ain :)

Umur Baru 8 Tahun Tapi Pencapaian Dia Tahap Dunia. Dia Bukan Orang Kulit Putih, Tapi Dia Dari India, Siapa Kata India Tak Hebat?

~hAKim ZaiLAn~ said...

amboi..ain dressing da mcm minah2 arab yg jalan kat TS..nasib baik xpkai purdah..huuhuhu..

diana said...

wah..
dah boleh drive ye..
tahniah..

akak pun nak minta maaf kalau2
selama ni tak blas jejak ke..
ada entry yang buat kamu tak senang ke..
sorry ye bushukkk!!hahhah

A.D.A.M. said...

Ah. Nampak bool! =D

Miss Yaty said...

yaty suka berkawan dgn ain..hihi

mintak maaf gak kalau yaty ada buat ain skit ati..huhu :)

selamat tahun baru :)

ANATI SOKI said...

alolololo.. bool comel! meh nk peluk ckit!!

dabuldahi said...

cik ainnn... btol tu.. letak gambar penuh2.. hehe

pilotHans said...

selamat tahun baru ain..moga2 2011 lebih baik drpd 2010 ^_^

cheers

Yanie J said...

slmt thn bru:)
Bool comil! grammmm...nk pnjam staun bley?uhukkk