Dec 27, 2010

Help me! Help me!

Auto Publish


Apa yang awak semua nak dekat blog saya pada tahun 2011?  Di ingatkan jangan lah mintak pelik-pelik, macam gantung baju kat blog ka, kasi letak aircond dekat blog ka supaya buka blog saya je vahhhh cool, jangan laaaaa  T_T


Contoh yang awak semua nak, kasi buang widget-wiget tak guna ke, kasi buang header flash comel tu ke, kasi buang background ke, kasi buang entry ke, kasi buang gambar-gambar tah pape ke, kasi buang blog terus ka.  Hohoho kejam! kejam!  Kasi letak tambah apa-apa ka.


So any suggestion?


**  Hari ni tak leh nak post entry lain, so saya post entry lain, jadi entry ini adalah entry lain, so ini adalah entry juga.  Sekarang nak keluar jenjalan.  hik hik hik ,  saya juga tengah ambil lesen kereta.  Jadi sibuk tu sangat lah sangat.  =.='

73 komens:

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahahah..ayat kelakar la..haha
ntahle,cam dah ok je pe yg ada skarang..huhhu

athiea said...

nak mintak ain share banner tu kat kite boleh tak??hahahaha


tambah sy dlm bloglist.hahaha*takmalu

Asrol Mania said...

sediakan tempat autopay parking kete.. wakakaka...

-[miracle]- said...

ain, letaklah coklat.
kalo eika singgah sini, bole curik satu.
makan, kenyangg ! :D
nak chocolate cadburry tao :P

naem glizzy said...

buat contest banyak2 boleh x? haha.:) tutorial mekap ke. ehe

ANATI SOKI said...

anat tgk dah comel n laju je blog ni.. nk komen pun tak de mslh. overall sume dah ok. hehehe

aliesha kirana said...

buat byk lg contest! haahahah..

areteacar said...

suggestionnya ialah : letak gambar kak ain yang penuh satu muka :P

wunny said...

hehe taknak la demand2. cukuplah byk2 letak cartoon comel2 tuuu.. ^^

Jo Qusary said...

Dalia dijemput utk mengambil kalendar 2011 kat blog CITER JO... boleh hias kat blog hehe

She's retarded said...

blog ni dah comel!
good luck amik lesen

rossoneri said...

kamu nya blog sudah nice.. xperlu nak buang apa2...lainlah kalau kamu bosan dgn layout ni nak tukar yg lebih comel ke

bukan photographer said...

mmm..xd idea nak suh letak ape..cume nak wish gud luck utk lesen kete 2..hehe

n i k l i s a said...

kasi letak pic ain. HAHAHA.

(cadangan akan direjek mentah2)

ejulz said...

letak gambar ejulz laa kat blog ni.. heHe :P

cik.shabah said...

your blog da oke la dear.tak yah nak buang pape ;)

faiq said...

ang promote blog aku weyh...hehehehe :)

Botak said...

kalau boleh nak simple² je blog ni.,
warna² skrg ni mcm tak berape sesuai nampak nyer., agak nyer lah.,

nak pasang air-cond eh.,
botak boleh tolong pasangkan.,
hehehehehe.. :D

ENTRI TERBARU:
NIKE AIR FORCE 1 82'
KEBAIKAN MEROKOK..??

Puteri Iqa Izyan said...

huhu.tadek apa kot.
semuanya dah cantik ;))

kembatolo™ said...

kalo mintak tempek gambar pakwe dekat blog boleh ke? hahaha

nora said...

nak mintak ape ek

jap jap

em...

alaaa dh lupa pulak =p

eiffel said...

nak repair blog?
hm..header cun..tapi rasanya muka org kat header tuh kena perbaiki lagik lar..sebab nmpk cm muka makcik2 jerk..ini bukan belog seorang makcik kan?! xP

chill oke..klo kamu mara, lagik lar macam makcik!kehkehkehkehkeh*gelak kekejian!

dabuldahi said...

buat pentandingan catur

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

tgh amik lesen ke??
samela..gud luck ye..:)
blog Ain dah cantik dah..takyah buang ape2..

Farra Ya said...

emm.. mgkin blh tolong promote my blog.. hehe gurau jekk...

Cikbelog said...

umm saya nak, tuan umah tambah ekon, tambah pagar umah, tambah perabot.haha blog ain dah okei.sukaa dah. tak tau nak tambah apa dah

liyanaziz said...

tukar header kasi up lagi!!! heheehehhehe

mySheiRa said...

hahahaa...story sal sy lah..kn bestt..kekekekkee
*prasan ajew sy neyh..huhuhu
btw...gud luck oke tuk test jpj lesen tuh :)

Rara Nasiha said...

letak lagu pun okeh jugak. :)

ecah said...

nak cdgkan ape eh..ape eh.?cam da oke dah blog ni..pinky..chumel..maybe meriahkan lagi title post..gmbr kucing pakai baju tu kasi tukau yg lg clear ka..header dah okeih dah..

AIMAN said...

bawak keta elok2 ye cik ain..
=)

azi nur said...

hope JPJ test skali je..hheee

FarhanaFabulous said...

ain..jom exchange banner..

Enna Banana said...

blog awak sudah okay, x payah ubah pape lah. hehe

abdul hakiim said...

ambek lesen keta tu elok2 .. jgn sampai difailkan oleh jpj tersebut
haha

HZQH said...

hehe kak ain, bawak saya jalan2222..

-telordibasuh- said...

nti dah dapr lesen kete tu letak la kat blog ye ain hahaa..telor nak tgk

Fariq said...

tolong frame kan blog saya disini,,, ngeh3x,,,

anishamzah said...

jgn buang blog ain.. anis br nk follow :) blog dah sgt cute tak yah tmbh apa2 da :D

Encik MT said...

letak muka ain di setiap penjuru blog.muahaha! tidak cukup dengan itu,letak skali gambar peti ais mahupun slipar kesayangan cik ain di belog ini agar nampak lebih efektif.hahaha!

MIMIE AIZA said...

erkk rasa mcm nak.. emmm nak.. nak.. i shy la nak cakap. hahaha

Sophia Rani said...

saya mahu blog kamu mengekalkan kecomelan okeyh.. ^___^

shida saje said...

dear ain..xpelu tukar pape,dah ok da tu hihi..cume tmbah senyuman owner dlm blog nih hihih..

Yann Mazian said...

blog sis ain sekarang nih dah ok. cepat jek loading. hanya satu permintaan yann, sila lah letak gambar sis ain dengan sepenuh2 nya. jgnlah letak separuh2 lagik. hihi. :D
boleh tak??? :D

Robot | Sakti said...

belanja makan kawan-kawan blogger.

aci tak?

(jangan cakap aci kat india)

>_<

syufaa said...

nak cik ain wat tutorial header flash!

**takde kaitan =_="

Nordin said...

SAYA NAK BLOG SAYA DI PROMOT KE DALAM SETIAP ENTRI CIK AIN BLEH? HEHEHE

BARU LA BEST SAYA BACA BLOG CIK AIN SELALU. KIHKIH

Nordin said...

eh, sory tercapslock

Queen F said...

rasa macam dah ok dah blog ni.. loading pon laju je tak berat.. :) kalau nak tambah jugak tempek je muke saye.. hahahhaha.. JK! :P

MiszMaryaNe said...

blog ni da ckp comey pun,
haaa, gd luck tao ain amik lesen,
hehe

Amna.Qadeeja said...

hehhe kasi tambah pix tuan blog byk cket ngaaa ;D

nadzirah razalli said...

nak tempat jual eskem :D
pastu nak tutorial cmne ain buat header yg comel mcm tuan tu ;p

merahitujambu said...

macam hadiah krismas je..ehehehe...

sy nk awk tkr muka awk*merepek jee..

blog awk dh cantik yang

Kasim Ahmad said...

suma dah comel dah.. just taun depan.. nak tengok pic profile mata belah kanan pulak.. heehe :P

Amirrah Zawani said...

nak suruh buat make over.. nak semua berwajah baru boleh?? eyh mcm melampau pula permintaan ni :P

dabuldahi said...

letak lukisan tablet pc anda!! hurrry!! hehe

ciknabil-a said...

akk tukar kaler blog nak tak? tahun depan? apa lagi kaler yg akk minat selain pink? hehe..

ouh akk baru nak amik lesen kete?
hehe good luck akk! ;)

alif said...

jln2 jgn lupa blk umh ok hehehehehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak tgk gambar yg comey2 kat blog dik ain nih....

(^^,)❤

ak1 said...

tahun 2011 saya mau tgk ade angka 3k kat follower awak tu..bleh?heheh..=')

iwan_dextrous said...

maintain je dgn ap yg dh ad..hihi

dh dpt lesen nnt leh drift..hahaha

Dextrous cyber life

AdiaLuze said...

Akak nak mintak Ain Sntiasa berblog sampai bila2...boleh? Hehehe

FasiHaH SupiaN said...

saya setuju dengan sophia rani..kekalkan kecomelan blog ain zulaikha ;) good luck amik lesen tu,xpa ain comel, JPJ boleh bagi lulus nanti,hehe ;)

E.d.Y said...

sediakan bank atm..hehe...

ok dah semua ni...

sya hassan said...

kekalkan blog ain yg chumil nie.. hek3.. boley an??lalala

Aretikz said...

Saya cadangkan bahawa cadangan ditutup.. hehe..
Rasanya dah ok pun ni.. melainkan Ain nak tukar template..

Iznie said...

nak tips2 buat blog lagi best mcm ain pnye... :D

echah mashuri said...

ainn!!thun dpn sila jangan berubah!sila jadi mcm ni walau sudah popular.hehehe.

shizuka said...

seriously dah cantik:)

Miss Yaty said...

ain! gudluck ye..blaja kereta perlu kesabaran yang tinggi. hihi.

p/s: mase yaty blaja kereta dulu pernah sampai brek cikgu patah sebab yaty tekan minyak mengejut...hihi

Peminat Katie Holmes said...

ok dah ni.feminin.

... said...

as salam..
buat banyak2 contest.
musim2 sejuk ni seronok.apatah lagi ribut salji menggagalkan usaha untuk merayau2.mai panaskan otka disini :)

... said...

as salam..
wah! komen saya yang terahir semasa entri pengumuman mengenai entri ni di tepek?

0_o"