May 15, 2011

Just for my mom




















































Tadaaaaaaaa! inilah hasilnya. Makaroni Cheese!!!















Dan ini pulak hadiah untuk mak











Tetapi apa yang saya buat ini tidak setanding dengan pengorbanan emak saya terhadap saya.  Insan pertama di dunia yang pernah saya sayang.  Terima kasih Emak. :)

60 komens:

cik heroin said...

sweettt, comel, sedap. hahaha. semualah

waRDah a.k.a QiQi said...

comel sangat!! :)

dak eina said...

comel! happy birthday tuk mak ain k! :)

Dea said...

hoho... betuah mak.. :P

JIJI YU said...

ohoho..mak bapak menumpang kasih kita untuk menghabiskan sisa hidup je..kite menumpang kasih mereka untuk meneruskan idop..

Wanie said...

happy birthday mak ain..
dapat makan sekali ngan hadiah lagi..
birthday mak wanie pn bulan ni..
xtau nak bg ape..huu

kaizen said...

terbaik!!!!

say hepi besday to ur mom k...

Salim Harmanain said...

bertuah nye mak ain.. kirim salam kat mak ye.. :)

YONG JIAO XIU said...

ain those pictures are so cute. how did you do that? nak melukis pakai apa ye tu? comel sangat bangat lah. ada software khas ke? please reply ya..

Solihin Zubir said...

ahahaha... ololo.. sweet giler.....
selamat hari lahir juga diucapkan buat emak ain zulaikha.. heheh..
semoga pnjg umur murah rezeki dan bahagia dgn insan2 tersyg.. insyaAllah.. aminn...

adrinaqamarina said...

wah cheese dye tu bersinar3. hehe.

selamat hari lahir buat mak ain :)

cik fara said...

alalaaa. sweetnye ain nihh . mk mst terharu kan kan . na puji yg gambar awk lukis uhh , comel nyeeeee! ;D

cik fara said...

alalaaa. sweetnye ain nihh . mk mst terharu kan kan . na puji yg gambar awk lukis uhh , comel nyeeeee! ;D

liana'azmi said...

arghhhhh ! sketchy tu comey sangat. i like the way youu blog sista -.-'

Sham said...

selamat hari jadi untuk mak dia...

HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir emak...;-)

bagusssnya anak mak neh..

mesti mak terharu2...;_)

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh.. special punyeee =))

makaroni tu nampak best. ^_^

Abang Stalker said...

kim slm mak mertua eh..hee :D
[bls blk yg 12mei pny]

ak1 said...

happy birthday mak...=')

Haziq Zainal said...

Fuyooo nanti birthday ajid boleh la masak camni. Hehe. Tak lama lagi je ;)

kembatolo™ said...

takpe nak, ni pon mak dah terharu dah. mekaseh nak. tsk tsk tsk~

Rashid said...

anak emak yang baik ..

Buat sesuatu .. memasak khas utk mak rasanya akan buatkan hati emak gembira amat .. pasti emak akan kenang sampai bila bila ..

emak satu-satunya. tiada dua. kasihnya tak terbanding ..

adan said...

anda anak emak yg baik.. sejuk mak mengandungkan anda..

pssst.. lawa beg..

~syue~ said...

hapy besday kepada mak ain !
hehehe..

bestnya dpt masak2 utk mak..syada x reti huhu =.=

Shida Radzuan said...

huhu..selamat hari jadi buat ibu Ain..semoga ibu sihat2 dan murah rezki amin..^^

Pijahh' de-Arr said...

ank y baik..

oky ari ni besday mak saya pulak..=D

ghost writer said...

itu pun dah memadai cik ain..penghargaan yang terbaik ialah kasih sayang..ibu kamu lebih tau menilai.

b a m b a m ' s said...

kartun mcm bese comel mcm tuan dia!hehehhe..

makaroni n cheese nmpk menyelerakan!
nyum-nyum.. say happy birthday to ur mom k! :)

Budak Chomot said...

Comelnyaaa doodle!!! :D

Ain Zulaikha said...

terima kasih kepada semua yang telah komen, sangat2 hargai.. :) thanks jugak sebab wish mak saya sekali eh, heheh saya tak de lah anak yang baik, cuma saya nak cuba jadi yang terbaik.. hahaahhaha... :)



YONG JIAO XIU : hai, eh tak pakai softtware apa2 just guna paint then ada tablet boleh lah melukis macam saya :)


thanks a lot to all of you :) hehehehhee...

emieysandra said...

sweetnyer! happy birthday to mak Ain ^^

HAJAR hasan said...

ceh ceh ceh! happy birthday mom~ wee. :)

[sutera kasih] said...

so sweet la dear!!! :')
mesti mak ain menangis terharu kan?hehe..syg mak kita kan!!

*ain, camna nak letak url link di gambar yg ada simbol love & ada ayat 'komen sini' tu?saya punya gambar sebelah link komen tu takda url link sbb tak tau hehe

Aflina Affandi said...

ala sweet nya :)

whitelover said...

haha cute katun tuh

alexa yussida said...

sama dgn hari an naqba dan hari ini alexa dapat anak buah..hehe selamat hari lahir untuk mak ain :)

4umyfans said...

untung emak kamu dapat anak macam kamu. teaman tumpang rasa bahagia yang emak kamu rasakan. heEeee....

APi said...

sedap nampak makaroni tu.. =)
selamat hari lahir mak..
eh, mak cik..^^

eLLa said...

comey2..
daa byk kali ckp..
tpi suke ur cartoon!!..
btw heppi belated birthday ur mom..hihihi

De Mois said...

Kirim salam kat emak tau..ecehwah. Hepi buzday jugak


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

caliph shuriken said...

hepi besday utk mak ain ^^

Ardini Humaira said...

bagusnya... terharu mak dia ;)
bagus ada anak yang prihatin macam ni tau...

Azmira Yusoff said...

WAH mcm sedap je meh sikit . Wink2 ..


HAPPY BIRTHDAY MAK AWAK :)

farah wahedda said...

woooww sedapnyee macaroni....yuum2

d_LA said...

omo omo..sweet giler la korang..best lak tgk macaroni cheese tu..yum yum..

hp belated bday 2 ur mom^^

Fariq said...

saya tgh bygkn ni ain buat surpirse kat saya.. mesti tak dpt nak lupe.. kehkeh..

p/s: dah sampaikan wish saya kat mak ke blum?? :p

Ujang9897 said...

sejuk perut mak mengandung =)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hpy birthday utk mak kamu yer.. (^___^)

Uchi kay-f @hmad said...

selamat hari lahir buat bonde ain!

padle said...

waaahhhh....sangat shuweet la kamu....^_^

Anak Wak Mail said...

comelnya blog ni..suke..=)

selamat hari lahir buat mak kamu..=)

bantalbucuk said...

wah..sedapnya..nak juga..sedap tu!! hehe :p

p/s : say hepy burfday to ur mum from me.. :D

Arief Arf said...

your mum must be proud of u!
nice artwork there! cute, and it captures the whole feeling.
nice work, nice work!

X)

Haziq Padie said...

wah cam sedap je makaroni cheese 2!!

kiuk said...

alaaa...sweetnyeee....

diana said...

wah..
anak yang baik la..
mesti bangga mak ain..:)
selamat ulang tahun untuk mak ain..

Alia Syaza :) said...

eeii, comel comel lukisan ni..... geram geram, hikhik :D

happy mothers day to ibu ibu semua, we ove u :)

Cik Mira said...

selamat hari jadi emak ain! :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bertuah emak dia..^___^

pandailah adik ain melukis..

MIMIE AIZA said...

selamat hari ibu :)