May 14, 2011

Taktik mengorat perempuan

Okey fine, sekarang ni ada lah sikit rasa kecewa SEMUA KOMEN ENTRY INI TELAH HILANG   :(  Macam mana saya nak blogwalking ni??  Kang orang yang first time datang blog saya kata saya sombong pulak kang T__T Tapi tak pe kita teruskan jugak dengan entry yang baru :)











 





 nasib baik dia naik basikal kalau dia naik motor?














Konon muka dia macam orang popular






ada orang pernah guna taktik ni dan berkesan






Nak berlagak boleh tapi dengan perempuan mata duitan je lah






OK fine tak yah lah nak perli






Rasa-rasa nak kena penamparrrrr 2 das ??



Selamat Mencuba :)

68 komens:

Haziq Padie said...

bahahahaha..ipad bole msk poket..XD

kembatolo™ said...

apsal tips selalu komen kat blog tak masuk dalam ni? hahaha

LoVe ThE QuEeN said...

ahha, *AGAK2 BILE KITE BLEYY COUPLE?*
lolz ! :D

haha said...

haha , comel sangat =="

... said...

as salam..
hehe.comel2 je lukisan ain

=p

saya tak reti ngorat. so bab2 ngorat ni memang saya tolak tepi.
ahaha~
kerja is kerja.
tada masa sangat fikir pasal pasangan hidup. hohoho~
btw nice tips. tamau ikut. cam 18sg je gayanya. huhu

cik fara said...

yg bawah tuh mmg wajib kene penampar berdas das . ngahaha

Syafiq_Elf said...

Ahaha, susah betul nak ngorat perempuan nie.
Btw, adk suka entry ini . Hehe .. ^_^

AIN said...

hahaha,,,,lepas ni ajar care nak selamatkan diri dari lelaki gatal pulak..hehe..

HonEyBuNNy said...

hehe....

comeiii sungguh....seronok baca...;-)

yg syoknya pantas ja tanya agak2 bila kita leh couple..hehe

Cik Mira said...

komen kt entry mira pon ilang wuuuu. nak komen balik, yg last tu paling best. wkaka :D

adrinaqamarina said...

suka ayat last sebab terikut3 dengan nabil time raja lawak dulu.

hehe

Misz-sakura said...

Hehe, eh hilang jgk eyh komen, kat blog sy tak pon tapi ad yg dah approve tgk2 blom approve, takde la ilang hehe, komen2 blog yg byk org komen je kot kebanyakannya ilang hehe.. Chill ya ^^

Aimi dan Pakcik Hashim said...

hahaha
semua taktik zaman dulu kala

l a l a , S h a h e i l a said...

leh cuba tak..? hehe

cumel lah karton u..

Abang Stalker said...

ehem.. -__- taktik yg ke 4 tu mcm abg pnh gn je kt ain.. :P tp tu bkn main2 ek.mmg pnh knl. :)

shaliza khairi said...

taktik ke5 tuh cm best jek. hee

ejulz said...

ok la tu.. berterus terang.. heHe

Jangan lupa terjah n komen k.. :) "Jalan2 di Melaka "

SuFy said...

HAHA.bagus laaaa...lelaki ni ramai yg mata keranjang..huhuhu

liana'azmi said...

Hikhikhik. Sukeeeee lah -_-''
Comey je !

m!3yr4h_LolLy said...

agak2 berkesan ke taktik nie ? hihihi

Puteri Iqa Izyan said...

huhu. ain penah alami ke? =P

Admiral Hafiz said...

hehe
nk kne try ni
hahah

Entry Terkini: Tonton

Wayang Secara PERCUMA Sempena Pembukaan GSC di Jusco AEON Melaka

emieysandra said...

duit 1singgit tu buat emiey teringat kisah ni, jnior emiey ambik no emiey then tulis ats duit 1singit pi buat byar mnyak motor..xpsal knal ng abg yg wt part time kt stsen myk tu..smpai skg baik sbg abg angkat..ehehe~

Encik Psychopath said...

cintakan agama. tetibe.

Wanie said...

haha..boley 'jalan' la klu ad yg gune lagi taktik ni..

Aflina Affandi said...

comel nyee doodle tu . U buat sendiri? :)

diana said...

ngorat pesen lama nih..
hahahha

Azmira Yusoff said...

Wahai laki baca ney . muahhaha muke kejam

Scya Lollita said...

suka suka , ni zaman tuk kaduk punya spesies ni haha

b a m b a m ' s said...

nice one ain!hheheheheh..

iPad dlm poket..bapak besau poket dia ek!hahahhahah..

yg pic last minta kapel tuh..mmg nak kena makan selipar..hahahah..

:P

d_LA said...

wahai kaum adam, sila baca dan amalkan ye..miahaha..

selamat beramal..

Pijahh' de-Arr said...

cis y singgit memng sesaje..hahaa


masuk poket jelah..~~^.^

[sutera kasih] said...

kelakar part last tu..hehe pandailah awk buat kartun tuu, comel !!

little cart00n said...

kenapalah comey sangat ni!!
hahha

Fariq said...

Fariq: Hai awak. saya teringin sangat nak jumpa parent awak..

Ain: Kenapa plak?

Fariq: Saya nak masuk minang awak la ape lagi.. malas la nak ajak couple ni.. :p


p/s: hehehe.. agak2 ape la jwpn yg diberikan ye.. ngeh

Miss Shikio said...

awak2.. kenapa awak jual mahal??

errr~ tak da kena mngena hahaha~

Solihin Zubir said...

kalau sy guna taktik ni utk ngorat ain zulaikha, agak2 dpt x? ;-p

Cik Cammy Lia said...

so sweet la gambar ain lukis..comel..dh tu kata2 pon sweet je..manis..comel hee

Shida Radzuan said...

hihi ain nice story dear^^ kartun pon comel!!

caliph shuriken said...

lawak ar klau iPad bole msuk poket, hukk...

latest en3: misi sang juara

~syue~ said...

meh sini buat yg mcm last tuh kalo nak ase penampar berdas das hehehe

Cik Yana said...

Hahaha~ sangat comel. Realiti semua tu. Ada yang pernah lalui pun :P

Girlfriends, please take note this!

APi said...

agak2 bila keluarga saya boleh datang merisik ni?

adan said...

ahaha,,, saya tak pernah praktikkan semua cara2 di atas..

eLLa said...

suke sgt wat kartun2 nie..best!!!

alexa yussida said...

ipad 10 ke tuh yg boleh masuk poket..kekkeke

ghost writer said...

nih kalau aku praktik nih alamat aku rasa lebih baik duk bilik karang buku.sebab sah2 aku takkan dapat awek punya..hihi

zulfitry.com said...

haha..ain agak2 bila kita leh couple? haha..power gila couple macam tu jer

HaNa HoNeY said...

bleh la laki2 or pompuan sndri try taktik ngorat neyh
asik gune taktik same je kan
^_^

Fika Rozaidi said...

haha yang last skali tak bole blah. serious comel :D

dak eina said...

ain.. tips mengorat lelaki ade tak? :PP

eyqa amin said...

ececeh........
entri best!!!!
lol

Liey Yatiey said...

Best2 :) hehe .
comel2 pulak doodle2 tu .

kaizen said...

terbaiklah.....

padle said...

kah3..tang ngurat muke cam hanis zalikha yang xbole blah tu..^_^

NauRah aLwaNi said...

taktik last tu budak2 sekolah suka guna.. adehh .. ngorat rakan sekelas plak tu.. hahahadoii. :D

cikida said...

aahhhaha,sweet sgtt adegan2 cmni,.kuang2.kite bako je kalay laki mntak couple,,dan2 bru jumpe,.hehe..=p

syAzAnA said...

tips yg snat best! hehe. ain, blog awk sngat comel! syaz folow taw!
wee~

Aretikz said...

weehuu ~ dah lama tak mai jenguk ain.. hehe.. uuh.. ini view dari seorng wanita.. alau lelaki.. beribu skill tu.. awas.. tp.. kalau saya.. agak2, bila kita kahwin yek? haha..

jeRza said...

haha,yang taktik pakai duit seringgit tu seriously funny .nape seringgit ?? sebab lau banyak2 t awek tu tak pulangkan :)

mad khaz said...

ngorat secara online jek,haha xD

Uchi kay-f @hmad said...

hix3 *senyum besar*

agk berkesan ke ni? mcm ne ekk nk ngorat empuyer blog ni..*terus terang* bhahaha...

teha said...

hahaha ! like2 !;)

Husna Lana said...

haha memang nak makan penampo lahh org yang tak kenal mintak kapel. nak test market pun agak2 lahh kan. iskk

cik heroin said...

hahahaha, style gila.

4umyfans said...

semuanya interesting! yeayy!
maaf lama tak jenguk2 blog kamu.ni baru ada masa. heEeee....

bact said...

gua nk try la.,.
kalo tak kena penampar kurang 2 das..
gua cari lu..
hahhaha

Amalia Hazirah said...

Nak copyy ???