Aug 16, 2011

Kontes " Saya Dalam Baju Raya Saya " by 3Kupang


Tak sangka kita sekarang masih bernafas dan puasa dengan jayanya.  Alhamdulillah kecuali saya lah yang kadang2 bulan terpe'ot .  =.='


Kontes ini dianjurkan oleh 3Kupang Media.  Kalau korang nak tahu, 3Kupang Media ni adalah group di mana mereka mengambil gambar cun melecun.  Kalau korang tak percaya boleh klik link 3Kupang Media.  Usha-usha lah gambar dia orang tangkap tu ya. Kontes ini adalah untuk semua!



Banner Kontest





Kategori








Pastikan semua syarat-syarat di ikut dengan betul jangan ada yang berbaju lady gaga.  Sure kena reject.  Tak yah tag sapa2 pun, kalau nak tag jugak apa salahnya.  War-warkan kepada semua pun boleh. hehe.

Ini bukan kontest muka stock angelina juling ke, senyuman paling menggoda ke,  gigi putih suci bersih ke or mesti ada lesung pipit dalam-dalam ya, bukan ya!  Ini adalah kontest di mana korang boleh ambil peluang ini untuk mendapatkan hadiah berupa. Oh! lupa.. Dan kamera pun tak kisah pakai  kamera apa, kamera handphone or kodak pun boleh or ada orang pernah photostat muka sendiri? haha.



Hadiah

Submit di
1)  http://www.facebook.com/3kupang  ( upload photo kat sini )
2)  http://ainzulaikhas.blogspot.com ( untuk entry blogger )

Kemudian,  after 31 Ogos 2011 akan ada sistem LIKE.  Nanti den gitau yo.  So korang please update selepas 31 Ogos 2011.  Rajin2 lah datang ke sini :)


So, ia bermula dari sekarang!
 

44 komens:

Lieyda said...

mcm best je

iz said...

baju raya x beli lagi la pulok..

.::: Princess MOMOY :::. said...

sistem like ni la yang malas sikit nih

teha said...

wah !! mcm syokk jee :)

adrinaqamarina said...

oh kiranya, ain tolong promosi ke ape ni?


all da best untuk sume peserta!

ïêmå å¢klê§ said...

cantiknya gambar2 2 semua..

Ain Zulaikha said...

ya, ain tolong promot :)

Amna.Qadeeja said...

sistem like nih ittew xgemor keh3 sbb ittew xhot wahaha

bju raya xsiap lgila ain hehe ;D

Uchi kay-f @hmad said...

ain tak join sekali ke?

evagurl (podshop) said...

nk join tp part kne like2 tu mcm..

malas. haha. x de mse nk promote2 nti. ades =_=

Umie Artoqiemie said...

3kupang media klo dah tangkap gambar.. memey best.

eesyaheera said...

kalau sistem Like kita undur diri lah dulu. Hihihi

cik EPAL said...

ingtkan ain yang wat kontest. hehe. goodluck utk sp yang masuk :D

YONG JIAO XIU said...

hahaha lawak kodok gan si angelina juling tu.
ain tak join sekali ke? igt td ain letak pic yg ain join.hehehe. wokes nak g usha pics kat website 3kupang.
igt td hadiah dpt kamera nikon tu.hahaha.

Ain Zulaikha said...

hehehe bukan saya yang buat cik epal..

YONG JIAO : hehe mmg ain nak join tak dapat lah, ain malu nak letak gambar ain :(

ooo nampaknya ramai yang tak suka sistem LIKE ye.. hurm kena kasi tahu penganjur ni..

Liyana Zahim said...

Potoshoot ngan Mr.A je la ain.. Aish... Bju lady gaga style pe.. Baju daging2.. Ahakss..

penaberkala said...

baba-bab gambar ni memang fail la
konpem tak menang,haha

kura said...

wooo.. xmampu nak masuk sebab bila senyum gg jarang! hahah

annuar mohammad said...

betul tu ain...cuba tnya penganjur,takda sistem lain ke?? ramai yg x suka dgn sistem like2 ni

Ain Zulaikha said...

Penganjur kata mmg kena ada sistem like, kalau mereka judge akan nampak ketidak adilan kat situ.. huhhuhu terpulang pada pihak penganjur :)

APi said...

mana ain punye?
lepas raya eh?

*tunggu

ishiko said...

wahhh.. menarik ni ^^

ishiko said...

best ^^

[sutera kasih] said...

good luck siapa yg join ^__^

meaw said...

auwwwwwwww..... tolong promote ye ain :D

Eika K Raimi said...

waaahhh... rase mcm nak join jerr.. uhhuhuuh

Aujinz said...

memang sure tak join laaa.. baju raya pon takde.. koh koh koh..

pandangkedepan said...

ermmm....baju raya tahun lepas disqualified x???...:P

Ain Zulaikha said...

tak kisah baju raya bila2 pun :)

Abang Stalker said...

kne pki bju raya tampan2 r ni?tggu raya la eh. :)

mr.bob said...

kalau saya nak masuk tapi xhensem nnt mesti xde orang like..huhuh..

Ain Zulaikha said...

abg stalker : hahahha ye la ..

mr. bob : asalkan gambar menarik kan.. hehe its ok :)

Wanie said...

menarik! tapi xde gambar cun..:)

ain promote je ke?model tu ain eh?

Ain Zulaikha said...

wanie : hehe tak de lah, tu orang lain, ain nak letak gambar kat blog memang susah lah.. huhuu

Diya Edhayaa said...

menggila plak bile tgk adiah kalo mng dpt free sesi fotografi.. hehe.. best2!!

YOUsoF said...

Diri tak berapa femes, bila tengok guna sistem "like" tiba² macam kurang like pulak nak join...... ;D

Anak Wak Mail said...

boleh tak kecundang sebelum bertabding..haha

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck ain =)

selamat berpuasa =)

MIMIE AIZA said...

eh ain sebahagian dari diorg ke?? eheee.. ke ada encik A.. hikhikhik

d_LA said...

eh, yg pic single tu ain ker??cun cun..dla pun x suke sistem like ni sbb sah2 kalah pnye..hahaha..gud luck tuk sape yg join^^

sergeant keroro said...

alien is misteri, keh3

deeya said...

saye pemalu lah ain . hihikz !

raje carl said...

alaa .. tak bole ke panjang kan tarikh tutup .. huhu

Anonymous said...

valium online vietnam pharmacy valium - where to buy valium online