Nov 15, 2011

Surat cinta yang menjadi

Barang yang lepas jangan di kenang.  Blog berjaya di gubah konsep berbeza dari konsep yg sebelumnya(pink), da macam deko bersama eric selama 3hari.  =.='   Suka?  Sayalah yang suka.


Sorry blog view tak perfect or tak sedap mata memandang sebab dah lama tak edit blog. Tapikan kalau ubah terlalu banyak takut error, padahal malas nak bersengkang mata , lebih baik tengok pakwe hemsem luar rumah tuh ada gak feedback dari ayah.  =.=' an an an?






































































































Sini tak jadi, sana tak jadi, last2 sambal belacan yang menjadi.  Tapi puas lah der. Sebab buat sendiri.


Maaf kalau terjah korang le-lambat.  Kekangan masa.  Mak dah panggil , hari-hari kena jadi driver beli barang kat pasar,joging, bawak jenjalan, tapi takpe, hobi saya suka bawak kereta   =.='

113 komens:

CikPuan Fara said...

cik ain, blog kamu sgt comel tau! eksited bila kamu hapdet blog sbb tak sbr nak tgk doodle comey2 hikhiks ^^

ieyfa syifa said...

canteknye design blog baru ni !

Elie Lily said...

ala jelesnyeee! belog cantik sgt nih! :)

YONG JIAO XIU said...

wah wah wah makin meletop pya gaya tu,siap post komen pun blh condong senget lagi tu. comel2. hehehe. bijok betui tuh, laki mana yg bijok lagu tu ye ain? ur pakwe ke?hahaha

SoutulMujahid said...

makin canggih blog ni. cantek2... kartun pon comel2 <3

kura said...

hobi bawa kereta? amboi kak ain.

amier azrul alias said...

alaa untung lah pandai lukis kartun..
eh gambar tu camne leh gerak2?
huhu

Ain Zulaikha said...

terima kasih feedback korang mmg memberi inspirasi dan semangat kpd sy, cewahhh! :)

HujanMenjerit said...

doodle tu comellllll ^^ suka sangat

niesa said...

comel kiut miut doodle tuh...

Ku Azhar said...

hehehe style2

Rashid said...

comel apa rekafesyen blog ni. simple tapi penuh kreativiti .. seperti orangnya ..

onie said...

alooooo,sombong ngat aih katun yg nama ain zulaikha tu,hiks :P




p/s:ain! serious cantik...sesuai dengan konsep doodle dengan background yang ain guna.. :D

Mira Adzlia said...

hihihi....suke..suke..suke ;)

Ain Zulaikha said...

thanks! thanks! thanks! seronok dapat feedback dari korang.. terharu :)

blog-tips-kurus said...

garangnya cik Ain Zulaikha itu!

sebab comel, ai nak dodel katon untuk header boleh tak? hehe! :-)

Irna said...

comeynya.. :)

Ezy Chiaki said...

blog giler blog.. cam buku skolah je..
suke2..
nak jugak blog same cam ain boleh? kehkeh

Cik Aish said...

seyes comel gila layout baru ni!!!! jelesnya..hehehe

JIJI YU said...

knape blog ko jadi makin canggih

JIJI YU said...

knape blog ko jadi makin canggih

Ain Zulaikha said...

JIJI : canggih ke? itu memberi semangat yang meluap2 terima kasih!

blog-tips-kurus : ain akan cuba buat :)

ezy : boleh2, sila godek2 sendiri hahahahhaha

Amna.Qadeeja said...

simple but nice ! kreatifla ain heheh mohon header satu haha ;D

dabuldahi said...

wah!! baru! wajah baru. Ain save gambar png ke gif? transparent. masuk dgn background.. syesyuaisyangat!! haha..

bool tetap ada. dulu kat banner sekarang kat sidebar. bool bool..

btw, kenapa garang sangat ni? haha

Cik Nursya said...

hye ain.. akak dtg mlawattt... hehe'

Ain Zulaikha said...

Amna Qadeeja : InsyaAllah Ain cuba buat :)

Bul : ain save guna png. haahaha bool tak leh lari dari ain ok.. ain sayang dia.. haha garang utk keselamatan diri hehe

NurSya : Hai akak! lama tak nampak!

ayuyuuu :) said...

wah blog dah baru
cerita pun segar bugar je :)

@juera said...

btmbh comel blog mcm tuan dia jgk :)..

Ainn Hazwany said...
This comment has been removed by the author.
Sarah Mohd Saleh said...

hahahaha..tktik mngorat yg da lapukkkk

MIMIE AIZA said...

tandas mana? ahahaa

Abg Stalker said...

comelnya baju baru ni!! :D pandai la org tu edit..;D kim salam tengteng!haha

Nini Mohd said...

ishhh~ bukan senang tau nak buat layout sendiri. dah cukup comel dah ni. sesuai ngan doodle2 comel dalam blog ni. =)

http://ninimohd.blogspot.com

IkiN NikisA said...

belog ni superbb comel !!
cartoon tu pun comel :D

Aisyah Aina said...

alaaa...jelesnya tengok blog comel..

haha...kenapa nama dia tengteng :D

blog-tips-kurus said...

merci beaucoup cik Ain. j'taime! (>.<)

*dah kurus jangan ngada-ngada nak kurus lagi. p makan nasi banyak-banyak! pastu tido, tahu!! (",)

sergeant keroro said...

wah, terbaik ain. ni yang makin semangat nak masuk blog. hehe XD

Solihin Zubir said...

nak suruh sy tunjukkan tandas ke? LOL

knapa biadap sgt ngan teng teng? hahaha... ngek!

Rina Rossoneri said...

wahhhh lawanya ain edit blog niiiiii serius lawa, comel.. kita tukar template blog tu dah jadi hampeh, last2 give up haha

APi said...

waaa..
dah bertukar wajah..
suke..
nak order satu boleh cik ain?

peep said...

comel je tengteng :P

Ain Atika Zailani said...

perrgghhh kiutt gila blog !!!!

Fizah Ibrahim said...

Aikk, dah berubah dah blog ain, header wat sdri eyh ? heee, comey je..

Btw, hobi bawak keta ye, nice! hahahaha =P

dara kampung said...

simple tp comey!

EyqaLuvender said...

comel gler kartun!
ade senilah...hehe

cik aletheea: said...

hahhaha...
comel giler....
idea tue..idea..

merahitujambu said...

blog awk comel cm tuan dia..lukisan pon comel.nk picit2

Alien Xeonix said...

Haha! yay! finally ade gak org wat custom made layout for blogger! nice 2 meet u!

Waniey Seins said...

blog awak pun comey sayangs ! Hehe wee (^_^)_

Miss Volvo said...

doodle yg sungguh comel! suka suka!!

maisarah sarah said...

jeles nih tgk blog dia.comel tu.huhuhu.jelesssssss

Cik Tqah said...

lawak la cik ain ni..geram je tgk kartun kamu..bile nk ajar cara2 lukis kartun ni?

Cik Bambam said...

comel belog diaaa!! esp header tuh! hahahaha

YOUsoF said...

Yezza akhirnya saya tahu jugak nama awak. Awak nama saya kan? ;P

Ni pun dah lebih dari comel la Ain. Dood job!




*"Kau boleh", kira macam moral support untuk semua, tak kira dalam bidang apa pun! ;)

♥CIK SHA♥ said...

comel ok design ni..kiut!!

jeles betul la dgn org berseni dan kreatif ni..wuuu..

iffah imani said...

like ur blog...ain..

miSs aMaL said...

mmg xdpt dinafikn lg blog kmu memg tsgtlah comel,ohsem,gojes!doodle plak mmg syuper duper kiyut.ooh,jth hati!hikhik

EZAN IDMA said...

amboii

Liyana Zahim said...

Jike anda menjadi drebar mak.. Sy pulek jadi drebar adik.. Tensionnye tnggu dak2 blik skolah die pg men2 remaja dlu dgn kwn2 die kat playground dak tadika... Grrrr...

Aflina Affandi said...

Blog cantik , tuan blog cantik , entry pulak comel . Jeles

oli-go said...

comel blog kamu neh..mcm mana nak buat mcm ni eyh?

kaizen said...

drive kn sy g tmpt keje tiap2 pg leh??

Izzan Salwana said...

Hahah comel gilaaa awk nii :)

Love The Queen ♥ said...

simple and cantekkk :))

haha hahah said...

wahhh..tahniah akhirnye dapat jugk jahit kan baju baru utk ank kesayangan u ni kan?hehehe.. n bju baru ni canggih giler..waaaaa..mst susah kan nk buat?smuanye buat sndri..n tema layout u mmg ssuai dgn imej blog u..all like a sketch..relaks je ble tgk blog u ni..simple but very nice..

Puteri Iqa Izyan said...

ain, nak mintak buatkan keje sekolah eh. hoho

Wanie said...

sangat comel template baru ain..i like~~
menjadi je wanie tengok ni..

ejulz said...

cara berkenalan yg sweet.. :)

deeya said...

org kate , ompuan lau makin garang makin bertambah cantek . keh3 ~~

Teacher Koko said...

hey layout blog dah baru...cantik sgt..

p/s: saye penah dpt surat mcm tu jgk..hahaha

Izzati said...

hobi kita same! haha

amy syahirah said...

HAHA ! comel .

syahirooAhmad said...

smart ar kartun2 hang...

amranaiman said...

haha ain zulaikha :D

~hAKim ZaiLAn~ said...

rindu btol lama tak menjengah..huhu..:D

Fara E's said...

blog kak ain makin comellllllllll !

Fara E's said...

blog kak ain makin comellllllllll !

Fara E's said...

blog kak ain makin comellllllllll !

Fara E's said...

blog kak ain makin comellllllllll !

Fara E's said...

blog kak ain makin comellllllllll !

Fara E's said...

blog kak ain makin comellllllllll !

Fara E's said...

blog kak ain makin comellllllllll !

♥Aien Najwa♥ said...

yup ! ~~ blog kamOo sgt chomel..=) hermm..ur entry, sangat tertunggu..last2 kene mainkan ngn laki sebelah tu..hehe..

Cik Kamoo said...

comel2 je doodle nie...heheheh

Rtp Farra Arisha said...

ewah-ewah, garangnya dia! ^,<
your blog is getting so cute..and so with the cartoons!!

LAici KAng Ais said...

singgah yer !!!
comel lah blog. blogger pun comel.

Jijah Bandung said...

Mesej Untuk Gadis-Gadis Muslimah.
Elakkan meng-upload gambar-gambar manja@peribadi ke dalam Facebook.
Ditakuti ada pihak yang akan mencuri gambar-gambar tersebut untuk tujuan Maksiat.
Kemudian, akan dijadikan bahan tontonan lelaki-lelaki tidak dikenali.
Prihatinlah ke atas maruah diri masing-masing.

Berhati-hati dengan blog seperti di bawah:
http://awek-impian.blogspot.com

//Sebarkan Mesej Ini//

ahmad endo said...

walaupun ko dah selalu dengar aku tetap nak ulang...cool lah doodle tu...jeles aku...hahaha

ishiko said...

tu lah tugas kita di kala cuti menjelma... driver yg brjaya ^^


siyess chantek n cool gile blog ain..
wahhaa.. cemane buat ni

Ain Fadhilah said...

Okey,saya dah jatuh cinta dengan blog ni dan ownernya dan doodle juga :D

aWatif azmi said...

comel giler blog!kartun pon comel2!suka2!

Syafiq_Elf said...

akk nnti kalau free buat cartoon utk adk .. cehh~ gurau2 .. Btw , adk suka tgk cartoon tuu .. so sweet ^_^

sya hassan said...

woah..ain.. comel lah blog ain yg skunk neh..comeyl!!! kiut seyh..mcm ain..hehehehe oh ye.. lps spm nie cik gebu b'cdg nak bli tablet.. ain ade cdgn tak?? hehe

m!3yr4h_LolLy said...

cantik la ! suke. dah macam duk belek buku time sekolah dulu. keh keh

Ardini Humaira said...

hehehehe... nakal ye budak baru sebelah tu :D

L said...

hohoho.. rajen tolong mak.. bagos laaa.=)

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Aujinz said...

hahahha.. kenapa garang sangat.. alololo.. orang tue nak berkenalan jer... nyiahahhaha

Syieda™ said...

blog baru cantek..ihihihi lame tgu ain update...^_^

fany wany said...

wuuuuuuuuuuuuu, blog sudah baru.
jelesssss nihhh =,=

A retarded kitty said...

pergh! sumpah jeles tahap giga dengan header comel plus design smart giler

tak aci tak aci

Lea Isnawi said...

tips mengurat zaman dulu kala

hehe

Iznie said...

comelnya blog.....!!!!!!!!!!




doodle pun.....jeles3....hehe

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

olololo..
comelnyeeeee ^^

unieMARKS :) said...

hobi saya drive jugak tapi malangnya saya bukan driver handalan :'(

alyaclumsy said...

comelnya templete baru! doodles pun maintain comel. hihi

LynnDamya said...

wow ! sy terlambat dtg sini lah, style sgt simple tp menarik ! hehe

Hidemichi said...

buat gua rasa nak melukis balik... hai bebeh.

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Always Unlucky said...

Wow i love you blog its awesome nice colors you must have did hard work on your blog. Keep up the good work. Thanks

From Creativity Has no Limit

nabByla said...

samala! hobi bella pun suka bawa kete. hehe.. :)

akk t jgn lupa sggh blog bella taw? take care! ;)

Terbelog said...

jom bawa kereta sy
mesti mengancam..
awek cun bawa...wow..haha

Anonymous said...

ble buka blog awak saya senyum je memanjang, hahahah, thanks for the laugh