Apr 8, 2013

Sudah lama...

Assalamualaikum..

Rasa i miss you je dengan dinding yang hari-hari saya conteng. Sangat-sangat annoying bila setiap kali post je nak cakap rindu rindu rindu. Macam tak de benda lain nak cakap. Yang pergi tinggalkan daku sape suruh =‥=

Bercita-cita nak tukar semua layout template hapekebendanyasumeni. Nak tukar jadi blog personal. Tapi perlukan masa masa masa masa masaaaaaa. Kartun i am not sure nak kekalkan ke tak tapi saya masih sayangkannya.

Umur saya telah pun menjangkau usia sepatutnya sudah beranak 2. Tapi saya masih lagi maintain slim jaga makan cuma makan 4kali sehari tak kan pernah kurang.  yo yo orrr je. Konon korang tanya kabar lah ni.

Pilihan raya tahun ni saya budah donno je. Sebab undi kan rahsia. Kalau bagitau nanti cepat2 diorang key in dalam sistem "parti besday mendapat 1 undian  pada harini sebelum tarikh rasmi diumumkan " fuhh...

Bukan senang nak start menulis bila dah lama tinggalkan.

Faham tak? faham tak??

13 komens:

ADEEYA said...

Hahaha faham. Mengalami situasi yang sama sobss

Amna Qadeeja said...

ain updatelah hari2. kartun jangan mengada nak tinggalkan tau tau? :)

cik kiwi's said...

kiwi lagi tak boleh belah ain. haritu sampai sebulan tak update. sibuk dengan RPH dan BBM. bosan. ~

Macam Yong said...

memang tepat lagi betul dan jitu. sangat la susah nak start balik bila dah tinggal. sy pun sama. dah nak genap setahun tinggalkan blog. tp klo mengomen tuk blog ain n ayu memang rasanya susah nak resist hehe. bln lima ni genap setahun tinggal blog. sebenarnya byk nak cter,tp tu la macam susah.a'ah apa kaba ain? sy memang sihat, cuma jerawat beranak pinak kes makan kuah satey yang banyak kacang tu. huhuhu. apa2 pun welcome back. camne idup? dah dpt keja? dah abis kan?dah grad ke lom ni? ke bln8 nti?

[sutera kasih] said...

faham sesangat ! hehe welcome back :)

Cik Ezy said...

jari pon kaku je nk menaep bila lame sgt xpadet blog..
haha

little_teddy said...

Wah ain.samalah aku pun baru nk update semula.Dah lme tu x update.Tapi please la maintain doodle ko tuh..ek.kartun ko tu lgi best klau ko kekalkan

Rashid said...

salam

erm .. ni tentu ain terlalu sibukkan .. itulah update jarang-jarang sekarang ni. Takper, yang penting jangan tinggalkan alam blogger ini. Sekurangnya kita masih berkongsi sesuatu dengan rakan-rakan kita di alam maya ini. Bukan senang tau nak dapat rakan-rakan yang masih sudi membaca kisah kita ..

diana said...

bila la ain nak rajin update nih...ehhehe

ShareTogether said...

masih baru dalam dunia blog..jom tengok2 blog saya
http://sharetogether13.blogspot.com

Anonymous said...

blogging la balik..lame da xbace katun2 awak yg mengarut tapi klaka tu tau..hahaha..

Syazana Zainn said...

miss you ain zulaikha :)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/