Apr 27, 2013

Persamaan kartun saya dengan lagu Gwiyomi

Hye semua...   Cuba aktif berblogging.  Cuma masa yang menjadi halangan.  Padahal banyak je masa saya, cuma saja gedik cakap tak de masa, macam ada anak dah, mata ke atas.  Masa saya banyak menelaah facebook, candy crush, nikmati rasa lepak rumah dan  bertempurung bersama katak lah =.=' Memang bosan setiap kali balik kerja.  


Tak nak panjang cerita.  

 Gila menggigil aku nak lukis benda ni.. hahaha








 Rasa kan kau Ainnnnn... lama sangat berehat kuang kuang kuang















Beginnnnn...

































Itulah masalahnyaaaa....













Kau bajet kau comel lah?  


51 komens:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

hahahah,, okey apa.. jnji kawaiii

Anonymous said...

comel lah :3

HaFizaH aYu said...

maintain chomel =)

penaberkala said...

hahaha, x comel pun bajet comel la gwiyomi punya pasal

keri ikhwan said...

kena modify jari tu sket haha

Waney Redz said...

Hahaha.. Comel..

cik qiqilala said...

janji comelllllll hehehehehe

Macam Yong said...

rindu bdk comel ni. next time ain blh la pos selalu.hehe.
mmg dah lama yong tak pos apa2. hentah le, malas semacam.padahal byk je nak cter.huhuhu. kira ain lagi rajin dr yong lah.
tapi memang la, bila keja,malas betul nak menaip, kat tpt keja dah menaip,blk pun kena type lagi.
tp klo baca yg org mmg rajin, n bab komen,yg ain pya blog insyaAllah takkan miss.>_^

Rara Nasiha said...

Memang comel pun masalahnya. hihi :)

xila dot said...

omey je hehe

nurdani said...

rindunya nak tengok entri Ain. dimulakan dengan gwiyomi nampak.hehe

kaizen said...

ain... x baik nipu... 1+1= 2 bkn gwiyomi... hehehe

*ain skema+comel = Skemel hahahahahah

Miss Xyz said...

AHAHAHA! Tangan masih tetap camtu XD

senses of soul said...

arkk - maaf sendawa kat sini

Aniq Bukhary said...

Hahaha.. comel.. comel.. boleh pegi jauh nie... :)

4feet8 said...

haha.. bolehla..
satu jari pun jadi gyominya..hihi

micah aje said...

hihi tgk kartun ni pun dah chomel,buat gwiyomi lg la comel..

Sarah Mohd Saleh said...

igt ain buat vdeo btul2 td.teciweeeee itewwww

Miss Volvo said...

ha muncul pun. rajin2 la update blog wahai cik ain yg comel lote. kite main gak kandddiii krushhh tp tetap tak lupakn blog tercenta HAHAHAHA

Liyana Zahim said...

Comel mcm tuan yang lukis gak.. Hiks.. :P

ejulz said...

hahaha.. betul tu.. comel mcm tuan dia.. hehe

onie said...

kikikikiki...... tulah pasal,jari tetap ada 1 je :D

Cik Ezy said...

sila buat senaman jari setiap hari utk mantapkan lagi skill berblogging anda..
haha

atnur @ Iza said...

hahaha! comel sgt! :D

Ain Zulaikha said...

Hye shasa: thanks komen :)

Ain Zulaikha said...

Thanks anon:)

Ain Zulaikha said...

Hafizah: huhu tq :)

Ain Zulaikha said...

Pena: yup :)

Ain Zulaikha said...

Keri: hehe.. Kne buat meeting dgn bos psl tu

Ain Zulaikha said...

Waney: gwiyomi2x hehe

Ain Zulaikha said...

Cik qiqi: thanks qiqi :)

Ain Zulaikha said...

InsyaAllah. Perlukan byk masa tuk stay dpan lappy. Ni x balik umah makan solat tido tu je keje.. Haishh.. Xpe yong aslkan kite xlupakan terus blogging ni hehe.. btw thanks a lot yong :)

Ain Zulaikha said...

Rara : thanks rara :)

Ain Zulaikha said...

Xila dot: thanks u omey too hehe

Ain Zulaikha said...

Nurdani: sebulan kemudiannnn... Krik krik hehe

Ain Zulaikha said...

Kaizen: hahaha.. Ain xtipu ni fakta ni

Ain Zulaikha said...

Miss xys: xkan pnah berubah :)

Ain Zulaikha said...

Senses of soul: isokey.. Haha

Ain Zulaikha said...

Aniq bukhari: kaki die pendek. Susah nk g jauh haha

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

sya hassan said...

ain!!! rindu ain sgt2.. :)
comel sgt gwiyomi tue.. hehe

FITRAH JAMIL said...

haha sungguh comel..

ADEEYA said...

HAHA! Comel!

tenku butang said...

oloh sweetnyeee.. sukaaa!!! cumeyy!!

haii.. follower ke 3835


done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/


tenku butang said...

Ain, blog ni paling simple teman jumpa dan paling cute n cumeyy wlupun simple.. i likeee!

Aujinz said...

hentam jer.. janji comel... koh koh koh

blog-tips-kurus said...

rasanya giyomi ni comel dibuat oleh budak comel jek..

hai makwe!

merahitujambu said...

ALAHAIIII..xbuat gwiyomi pon comel

ryky mikael erish said...

kalau ain tmbah jari, mau nmpk cm kruger.. seram3

ryky mikael erish said...

kalau ain tmbah jari, mau nmpk cm kruger.. seram3

TiraKewcik said...

Eh kita geng lah. :P . kekekeke