May 25, 2010

Kami Pelik Lelaki Tak Hensem Dapat Awek SuperB

Pernah tak tengok PAGE NI? 





Kahkahkah.  Rasa macam tah pape bila sekali tengok.  

Macam nak tanya " awak tengah frust ke tak dapat Awek SuperB?" Jangan marah ye :)

Tapi kalau fikir balik betul jugak apa yang diorang bertitle dekat atas ni.  Hahahaha Kelakar Kelakar.  


Page ni best sebab kekadang admin letak status yang semacam FAKTA tapi sambil2 tu kalau fikir balik memang kelakar.  Ada Teori baru yang beliau keluarkan .  Best2.  





 Tiba2 , Gay pulak?




 Kemudian [ tepuk dahi ]




Lepas tu [ tukar channel TV ]


Jenguk paste <-- ayat salah tapi PAGE ni memang boleh kempiskan perut ye puan2,  gelak lah tak tehingga sampai lemak dalam perut ikut bergetar.  Tanpa menggunakan Tummy Trim di gerai yang berdekatan.  Ceh.
Terima kasih Abang Admin.

And page ni ada GAY jugak.  Tapi ..... Mungkin diorang HANDSOME OR TAK HANDSOME sebab tu dia join page ni.  Saya tak berapa nak tahu sebab tu tak berani nak ulaskan lebih lanjut.  Nanti kena saman. Mam!
T_T

Kekadang terfikir 

"Macam mana lah kau boleh dapat awek cantik?"  dan  "Macam manalah kau boleh dapat pakwe hensem?"

Tak payah fikirlah, dah rezeki masing-masing.  Saya ni nak dapat Aaron Aziz pun tak boleh.  Ceehee.
Join lah group ni best sekadar untuk suka-suka je ye, dont take any serious.  Lebam biji mata kau nanti.  kahkahkah

Err,  tak berani nak cari balak handsome.  Comel sudah lah.

OhHaha:  Mesti Admin nya pun handsomekan?

Saya bukan SuperB tapi saya Sup Ayam.

Nak JOin page ni? click SINI

8 komens:

mysara said...

mmg mcm2 page yg ada skrg ni....:p

ஐ Nurul-chan ஐ said...

hahahahaha. lawaks okay :)

ak1uNo said...

r u gonna get x handsome guy like me?coz u r superb too... ;)

AiN Z said...

kelakar kelakar kelakar.

ak1uNo said...

u x answer pn..=(

AiN Z said...

kamu hensem. :)

ak1uNo said...

sy xensem..

dabuldahi said...

hahahahhaa...
lawak2!!! tiba2 gay tu tak leh bla..