Jun 19, 2010

Award 03 & 04

1) tulis sebuah entry pasal award ni kt blog korang

Hai tawan-tawan...  Saya sangat berbangga dengan diri saya, Alhamdulillah, kepada mak, ayah, keluarga tersayang, kawan-kawan dan tak lupa juga kepada rakan blogger yang lain, Kalau2 ada peminat saya ke?  haha..  tanpa anda siapa lah saya.  Hee Hee, terlebih sudah.  Hari ni tite dapat award tomel, awak ada ke?  Hehe.  Firstime dapat award tomel ni tau.  teruja I.  Wah.  Tak sangka betul dapat award lagi.  Padahal belum lagi setahun dalam blog ni.  Alhamdulillah ada juga orang nak bagi dekat saya.  Sangat suka.  Suka sangat.  Best gilerrrr.  Firstime Fiq panggil dekat chat box ambil award, terkejut sangat.  Kali ni saya tak seperti kera lagi.  Tapi seperti Miss Universe nampak aiskrim.  Boleh ke macam tu?  Terima kasih ,Comelkah blog saya ini 
FIQ.  [ hah korang gi lah Follow dia ]

2) ceritakan usaha korang untuk menceriakan blog korang..
Kebetulan sangat, saya baru semalam siapkan blog saya, daripada tak menarik jadilah blog yang agak menarik ini.  Pada sayalah.  Memang ambil masa 3 hari, sebab saya terpaksa belajar html guna internet dan tutorial dan sebagainya. Saya bukan pelajar IT , cuma saya minat bab ni.  Lagi-lagi nak fahamkan html lagi lah boleh naik gila.  Macam nak pasang tayar basikal.  Then kena cari warna yang agak serasi dengan warna pilihan.  Kena buat background tajuk post dan sidebar lukis bunga guna mouse je tau.  haha.  Terpaksa menggerakkan tangan sahaja.  Mata dan badan kena freeze.  Tambahan lagi dengan ketensenan terjah blog-blog orang, sebab kalau boleh tak nak sama design dengan blog orang lain. Nanti tak uniq. Kemudian paling rasa nak cakar dinding bila buat benda tu last2 tak jadi.  Paling best bila dah buat sakit-sakit tensen-tensen rasa puas sangat.  Apa-apa pun masih tak puas hati lagi dengan blog ni.  Haih, lepas ni saya nak belajar buat animasi pulak.  Habis lahhhhhh 

3)tuliskan perkataan yang menggambarkan diri korang
Penyabar , Pendiam , Pemalu , Degil , Sensitif , Pe.. Pe.. Pe.. Apa??

4) tag kawan-kawan korang yang patut menerima award ini..

Kamu berempat.  Saya amanahkan anda simpan award ni dalam blog anda , kalau boleh frame kan.  ^.6

Sesiapa yang tak di tag.  Lain kali kita tag awak okey?  Sebab kita nak bagi dekat semua masa tak mengizinkan.  Nak kena buat kerja ni.  Malam ni memang stay up lah.  Sob Sob Sob.



Kemudian terima kasih lagi kepada FIQ sebab bagi lagi satu award KHAS kepada saya.  Ini adalah award yang diberikan oleh FIQ.  Nak?  Blueeekkkk!! 
[kalau awak2 nak gi mintak kat dia] Thanks A Lot.

3 komens:

firdaus khalid.com said...

aipp..aipp..
congratulation..u did it..
alahai bestnyer..
hak3..makaseh tw..
u r de best!

AiN Z said...

terima kasih sebab sudi beri award.. ^.6

senorita_alynne said...

anda telah diTAG
20 Things About Alynne