Jun 19, 2010

TAG 01 dari Allyne

Nampaknya saya telah di TAG oleh Allyne
Awak-awak nak tahu pasal saya? baca sampai habis.

20 Things About Ain Zulaikha
1) Nama Penuh Ain Zulaikha S

2) Dilahirkan Di Hospital

3) Sekarang saya tinggal di Seri Kembangan
  4) Lepas SPM saya masuk UiTM Kelantan [Art & Design]
 Tapi saya Quit sebab jauh sangat dengan Mak T_T [ 8 jam ]
Lepas tu sambung dekat Franchise UiTM di Kolej Teknologi Timur, Sepang
[ 20minit dengan rumah ]

5) Saya suka kan nama yang mak ayah saya bagi kepada saya.

6) Sudah berapa kali saya bilang, saya seorang pendiam 
[ saya memang tak suka bercakap], 
pemalu kalau jumpa orang 
[ kalau tak biasa ], 
Degil , Sensitif.

7) Saya suka menari dan pandai menari, betul tak tipu. Ni bukti dia.
Senamrobik : Johan Peringkat Sekolah
Persembahan Bacariathon ada Misha Omar time tu
Persembahan Setiap apa-apa pun di sekolah
Naib Pengerusi Kelab Seni Rama Sekolah
                       Sekarang dah bersara sebab dekat kolej ramai sangat orang tengok, malulah.                 
8) Saya suka nombor 4 dan 8 kerana Tarikh Lahir saya 4hb 8 dan saya merupakan anak ke 4 dari 8 orang adik beradik.
9) Saya gilakan nasi lemak nenek, masakan ayam [ kecuali ayam rendang ]  Paling best ayam goreng mak buat.
Bihun Soup, Cream Puff [ ada sapa2 nak bagi ]
Air suka air susu segar dan milo ais

10) Cita-cita mahu jadi Designer [ Fashion ] , Nak buka butik sendiri. 

11) Saya suka menulis. Ada cerita Sempurna.  Mari baca.  On The Way nak cuba nasib dengan cerita ni.

12) Saya pemalas.  Hehe.

13) Saya tak suka orang tengok barang peribadi saya [ walaupun seekor kucing ]

14) Tak suka di paksa

15) Saya takut badan berisi, nanti kahwin nanti tak boleh pakai gown. ceeceecee

16) Ada 3 benda yang saya nak beli.  Shhh Rahsia.

17) Saya sayangkan kucing saya [ Bool ] Siapa sanggup belikan makanan untuk kucing dia pakai duit sendiri?
Walaupun saya ada RM5 saya tetap akan beli.  Bertakhta di hati.

18) Saya ada selimut wangi, ceehee , kalau awak tak de saya tak boleh tidur. ^.6

19) Saya belum berkahwin lagi ^.^ heehee

20) Saya tetap akan maafkan awak.  Faham tak? heehee
Saya benci marah-marah orang.  Sakit kepala je.

Sekian...

7 komens:

Mr H said...

Huarrhhhh... Selimut tu busuk lah.. Aduiii...

Tetiba teringat pulak pasal papan.. ngee..

AiN Z said...

ahahhahahaha... wangi lah sape kata bsuk.. hehe..

papan? papan lapis? hahahah... hidup PBSM!!

-telordibasuh- said...

so skung ni dekat TTK lg ke?hehe..telor dok tamn seroja tahn jan heheh

senorita_alynne said...

Waaah Awk Pndi Menari Yerk! Ajaran Sama Sis ^_^

p.s: rupenye umah kite mcm dekat coz sis duk kat bangi je..hee~

jojoe said...

hem.....

AiN Z said...

telordibasuh : tahn jan tu apa? haah duk ktt lagi.. seroja? dekat giler.. haha

kak alynne : mari kita berdansa bersama. hehe

bukan macam dekat, dekat dah tu.. hehe

jojoe: why hem?

-telordibasuh- said...

tahn=tahu
jan=kan

so tahu kan hahaaa...

ooo...ni slalu ke g pasar malm seroja..